reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa niepotrzebnie ci jest przykro bo nikt na ciebie nie naskakiwał :sorry2: Nie spodobała mi sie widomosć która przekazujesz i tyle :sorry2: A ty niepotrzebnie odbierasz to osobiście :sorry2: I nie zamierzam się więcej tłumaczyć :sorry2: Jakis total bezsens :dry:

Madziula &&&&&

Ja też spadam, do wieczorka :tak:

ellooo

Wczoraj Was podczytywalam :))
Niestety braklo mi wen na pisanie:zawstydzona/y:
Wczoraj rozmawilam z bratem i byc moze pojedzie z nami na wakacje ale wtedy termin bedzie trzeba przesunac wiec jak narazie czekam do wieczora na wiadomosc.A juz mialam jedno lokum :)) ale co tamPozatym dzis sprawdzilam jak mi @ wypadnie i kurde dobrze ze nic nie zamowilam bo 8.07mam dostac @ a ja chcialam 4 jechac ehhhh.
Zapomnialam o tej kwestji calkowicie az do wczoraj jak sobie liczylam kiedy mam teraz dostac:-D

AS gratuluje pracy
Madziula co za szalenstwo dzisiaj, extra!! ja dzis pierwsze co zrobilam to poodkurzalam:happy2:Trzymam kciukasy
Malinka JUlka jest zarabista uwielbiam ja:tak:
Justa, MH niepotrzebne zamieszanie

No coz Laili dostala na dzien kobiet gre spadajace malpki wiec uciekam pograc z nia bo juz mnie za rekaw ciagnie

Oj Asiu współczuję tej choroby.
Zdrowiejcie szybciej:tak::sorry2:

Wszystkiego naj imieninowo.
Rośnie Ci mały spiderman :tak::-):-)
A o kasę walcz,ja też bym nie darowała.:no:

Toż się wybrała na wioseny spacerpo podwórku w odpowiednim ubranku :szok::szok::-D:-D:-D:-D.

On je sporo mięsa i ryb na obiady ,więc jakoś sobie bilansuje .:tak:;-):-):-)
Zresztą dużo lepsze jest białko z mięsa i ryb niż z mleka i jajek ,ale to osobny temat.:cool2::cool2:

Julka wymiata :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Super kwiatki.:tak::-):-)
Czy one są z wytłaczanek po jajkach?
Bo tak jakoś mi wyglądają.:confused::confused::cool::cool:

Witam się nocnie.

Dziś byłam pierwszy dzień w pracy w fundacji.
2 chłopców z ADHD ,1 z zespołem Downa i 1 z autyzmem.
3 bardzo szybko nawiązało kontakt z psem ,a z tym czwartym to niezłe kwiatki będą.:-:)baffled::baffled::baffled:
Już widać,że tego psa po prostu nie widzi,pomimo tego,że go dotyka i prawie się przewraca się o niego.:nerd::nerd::baffled::baffled: To niestety jest autyzm w dość głębokim stopniu.:baffled::baffled:
Kubuś też po pierwszych zajęciach w nowym miejscu .
Ogólnie bardzo zadowolony :tak:
Spłakał się tylko na koniec zajęć,bo ktoś mu zabrał jego pracę,którą dla mnie narysował.:baffled::baffled::baffled:
Mnie też było przykro,bo wszystkie dzieci coś w rączkach miały a ta moja bidula nic z sali nie wyniosła tylko z rykiem wyszedł.:no:
Nie fajnie to wyszło na początek.:no::baffled::baffled:
W sumie mam niby 2 godziny pracy,ale z dojazdem i formalnościami wyszło prawie 4 :szok::szok::szok:.
No cóż trzeba się i do tego przyzwyczaić.:happy2::happy2:
Pozdrawiam nocnie
Dzięki za życzonka, szkoda że Kubusiowi ktoś zabrał prezent dla Ciebie :-(
(...)
a ja mam prblem
w czwartek jade z dziewczynmai do alergolga oprocz tego Paulina ma psychiatre i psychologa i pedagoga
i sek w tym ze wszyscy pracuja i nie ma mnie komu zawiesc:-(
zeym jechala z jedna to co innego
a tu nie dosc ze z dwiema w podrozy to tam na miejscu tez moze bym wesolo:baffled:
a nawet moja siotsr w pracy,bo tak to mi chociaz na miejscu u lekarza pomgala z mala,bo ciezko sie roztroic
buuuuuuuu
i musze po 8 juz jechac pociagiem co sie rowna z tym ze mala bede musiala baaaaaaaaardzo wczesnie obudzic b o 7 i bdzie nie w humorze
gadalam wczoraj z kolega i ma mi dac znacczy bedzie mogla nas zawiezc
Oby CI się udało załatwić jakiś transport :tak:
Ja tez nie spedzilam tego dnia tak jak bym chciala :-(.A moj M byl w domu.
A Twoj kiedy wraca?bo nie wiem czy pisalas?.

Na noc poklocilam sie jeszcze bardziej z G ale mnie to juz kicha.Juz sie nie przejmuje ,musze sie zajac soba i Oliwka a nie wiecznie skakaniem nad G nawet jak cos mi nie pasuje.Bedzie chciala to zapije ale to juz nie bedzie moja wina.
Poszlam spac do Oliwki do pokoju i chyba zas zaczniemy spac osobno.
Wkurzam sie ze zas zaczyna sie psuc tak ze bedziemy zyli obok siebie tak jak jeszcze niedawno bylo :-(.

Nie wiem czas pokaze jak to sie ulozy .

Dzis dzwonie do kliniki i mam stresa.3 majcie kciuki aby nas przyjeli jak najszybciej.
Czasem tak dobrze od siebie odpocząć nawet w łóżku, oby się Wam ułożyło. A mój wraca w piątek :sorry2:
Dorotko dokładnie znowu sie porzarlismy

A ja od samego rana oduczam Kamilka od pampka ale jakos nie idzie powiedzcie mi jak mam to zrobic bo Martynka kumata bardziej była wiedz sie rozumiałysmy a teraz nie wiem
Mi Kuba też nie kuma co i jak z nocnikiem :sorry2: także się nie przejmuj na niego też przyjdzie kolej :tak:
Witam laseczki wtorkowo:happy2:nocka trochę lepsza ale nie rewelacyjna od 23 Antek się budził popłakiwał :dry:ale jakoś tak mniej i do 6.30 pospał :sorry2: a my z Pietruszką dalej niedospani :dry:
My wczoraj z Julinką też dostałyśmy po tulipanie żółtym śliczny taki wiosenny a Julka walneła tekstem no wiesz żółty???? a Pietruszka no żółty a co nie ładny???? Julka no ładny ale to nie kolor miłości powinien być czerwony skoro nas kochasz......:-D:-D:-D:-D:-D ja jej facetowi już współczuję :confused::-D
(...)
Kochane potrzebuję pomocy...zbliża mi się termin wymiany telefonu i nie mam kompletnie pojęcia co jest dobre....potrzebuję takiego co by w miarę dobre fotki robił .... no i mam słabość do telefonów z klapka ale nie musi koniecznie być takowy no i zawsze miałam sony ericson i byłam zadowolona więc teraz was proszę o radę jakie wy macie o ich plusach i minusach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Tekst Julki powalający :-D ja mam nokie dwie jedna n73 i e63, ale polecam n73. Nie jest droga, w każdej nokii menu takie same, aparat mam 3,2 i zdjęcia robi super :tak: miałam też sony ericssona z klapką ale mi ekran w środku padł i nie da się go naprawić :sorry2: nokie i sony er. to najlepsze telefony :tak:
Spróbuj przez dzień lub dwa i jeżeli nie załapie do daj spokój na jakiś czas bo może jeszcze nie jest do tego dojzały.Z doswiadczenia wiem że chłopcy póżniej łapią naukę sikania do nocniczka.
Ja już próbowałam i Kuba jak na razie woli z gołym tyłkiem latać i sikać po domu :-D
Ja to bym zrobiła rodzicom tak samo jak oni dziecku :wściekła/y:
Kamilek zasną na siedząco na fotelu bez pampersa tylko w majtusiach:szok::tak: prosze oto foteczka
Super fotka :tak::-D

Witam. Kubek zasnął pół godziny temu. Ja już mam zupkę zrobioną potem mama przyjdzie i powiedziała że będzie kopytki robić mniam mniam ;-) M mnie wkurza nawet jak jest w pracy :dry: co za faceci :cool: zaraz muszę iść coś zjeść bo już mi kiszki marsza grają :sorry2: Spacerek już zaliczony, może potem na miasto skoczę tak o popatrzeć może coś mi wpadnie w oko do mieszkania :tak: myślałam i miałam nadzieję że radek 13stkę dostanie a tu dupa :no: a mamy w planie pomalować dwa pokoje i kuchnię trochę :sorry2: no trudno będzie trzeba jakoś poszukać tańszych rzeczy :tak: no to lecę, zajrzę wieczorkiem :tak:

A to moja Milunia z 7-mio miesięcznym kuzynem którym lubi się opiekować ;-);-)
My już po spacerku słońce tak odbija sie od sniegu ze oczy bolą potrzebne były:cool2:
Dziś na obiadek zrobię spagetti M bardzo lubi chociaż nie zasłużył sobie:no:

Załączniki

• P1010397..jpg
    P1010397..jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 38
Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:-:)-(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)

Cześć laski

Ja nie moge dostac sie do laptopa przez mojego chłopa .szokkkkkkkkkkkk miec chłopa na urlopie heheheeeeeeeeee

Cały czas siedzi i cos sciaga instaluje pod auto podłancza i sprawdza jakies ETK diagnoztyka auta masakraaaaaaaaaa

Ja dzisiaj mam wielke sprzetanie przyjechała mamuska okna pomyc wiec musze troszke pomóc chociaz meble powycierac no i firanki poprac i poprasowac wec nie posiedze za długo moze wieczorkiem jak mąż da mi kompa :)heeeeeee

Widze ze nowa mamusia dołaczyła wiec witamy na forum

Mozesz pisac tu o wszystkim napewno nikogo nie zanudzisz

Pozdrawiam :)

A to moja Milunia z 7-mio miesięcznym kuzynem którym lubi się opiekować ;-);-)
My już po spacerku słońce tak odbija sie od sniegu ze oczy bolą potrzebne były:cool2:
Dziś na obiadek zrobię spagetti M bardzo lubi chociaż nie zasłużył sobie:no:
ale fajnie wygladaja :))
Cześć dziewczyny :-)
Mogę dołączyć, siedzę w domu od porodu i okazało się że na razie nie dam rady wrócić do pracy. Błażko ma AZS i raczej nie powinien się stykać z obcymi ( niania odpada) a nie mam z kim go zostawić. Złożyłam już wniosek o wychowawczy i od 26,05 zaczynam urlop 3 letni. Finansowo nie jest lekko więc mój K. wyjechał do Holandii do pracy bo w Polsce za tyle co dostawał, raczej 4 os. rodziny się nie da wyżywić:-:)-(. Mam nadzieję, że Was nie zanudzam, ale muszę się gdzieś wygadać a same wiecie jak to w domu, robi się dobrą minę do złej gry :-):-)

witam na forum, nie zanudzasz.Tu nipewno znajdziesz bratnie dusze :))
Finanse finanse, kazda z nas sie zmaga z tytm propblemem :D Rozgosc sie na forum

reklama
...
...
Justa, MH niepotrzebne zamieszanie

...

Też tak mi się wydaje :-)

JEdnak nałóg silnieszy, wpadłam z kawka :-p Ale widzę jeszcze puściutko :szok:

Helenka w końcu dała się wyciągnąć na porządny spacer :tak: Ostatnio przez te wiatry wyjścia były horrorem, bo ona się darła, że wieje :dry: No ale dzisaj było milutko :-p Teraz siedzi i smaruje nowymi flamastrami :rofl2:

Do góry