reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam piątkowo.
Mój weselnik właśnie do domu dotarł.:tak::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A co do wesela to zupełny odjazd.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D

To było wesele razem z otwarciem firmy.

Nie mogli zrobić oficjalnego otwarcia firmy z orkiestrą -to wymyślili,że zrobią wesele z orkiestrą i wielką bombą.

Młody dowiedział się w poniedziałek ,że ma przyjechać do firmy z żoną w strojach weselnych pod pretekstem darmowej sesji foto :-D:-D:-D:-D
No głupka z młodego zrobili.:-D:-D:-D
Oni przyjeżdżają pod agencję, a tam ich orkiestra wita ,potem kupa pracowników firmy i wszyscy klienci wszyscy w garniturach i balowych sukienkach.:szok::szok::-D:-D:-D
Darek mówi,że w sumie było ok 70 osób.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Od 13 już szykowali dekoracje i cały wystrój weselny ,o 16 zaczęli biesiadę a od 19 już niewiele pamięta :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam piątkowo.
A co do wesela to zupełny odjazd.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D

To było wesele razem z otwarciem firmy.

Nie mogli zrobić oficjalnego otwarcia firmy z orkiestrą -to wymyślili,że zrobią wesele z orkiestrą i wielką bombą.

Młody dowiedział się w poniedziałek ,że ma przyjechać do firmy z żoną w strojach weselnych pod pretekstem darmowej sesji foto :-D:-D:-D:-D
No głupka z młodego zrobili.:-D:-D:-D
Oni przyjeżdżają pod agencję, a tam ich orkiestra wita ,potem kupa pracowników firmy i wszyscy klienci wszyscy w garniturach i balowych sukienkach.:szok::szok::-D:-D:-D
Darek mówi,że w sumie było ok 70 osób.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Od 13 już szykowali dekoracje i cały wystrój weselny ,o 16 zaczęli biesiadę a od 19 już niewiele pamięta :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

no to skoro juz 19 nie pamieta to ladne wesele:-D:-D:-D:-D:-D
pewnie przy strojeniu juz zaczeli :-D:-D:-D:-D

witam z ranca
my juz po porannej kupie
mlody nie chcial zlazil mi z nocnika i czesc w nocniku a czesc na puzzlach na szczesci malutka czastka :sorry2:
teraz siedzi na fotelu i swoj album oglada, mowi ze to baja:-D:-D:-D:-D:-D
a ja sie tak zastanawiam czy sie dzis wybrac do miasta czy w domku na dupce siedziec:confused:

Witam upalnie ;-)

Mh wszystko zrzucisz w swoim czasie..nabierzesz ochoty, to dietka na pewno pomoze a póki co i tak karmisz piersią z tego co mi wiadomo....jeszcze bedzie z Ciebie laska;-)

...

No jeszcze karmie i końca nie widac, bo mała nie daje się odstawić :baffled:

Kochane ja tylko wpadam dobranoc powiedzieć i mykam pod prysznic a potem to już......ogień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpapatki:-D:-D:-D:-D:-D
ps bosz mnie ta głuawka chyba nigdy nie opuści dziś nawet dyro w casto powiedział że mam bardzo zaraźliwy śmiech :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziam do jutra :happy2:
ps2 ma być znów upalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
ps 3 a Julka ma jutro festyn i trzeba tam być o 16 umrę...może Pietruszkę w to wrobię :confused::confused::confused::confused:pomyslę :-D:-D:-D
Dobra uciekam :-D:-D:-D:-D

Dawaj troche tej głupawki :-p:-D

pisałam Wam kiedys ze mam problem z nadmierna potliwościa no ijak wyszły nowe dezodoraty Garniera GARNIER MINERAL DEO EXTRA CARE ROLL-ON 50ML - Perfumy i Kosmetyki Sklep :: Amora.pl :: e-Drogeria i Perfumeria | Online nie używam żadnych innych u mnie bardzo sie sprawdził :tak:

Chym, chyba się skusze :cool2:

...

a w truskawki chociaz bliuzka byla?:-D:-D:-D:-D
ja czekam az moje wlasne dojrzeja

...

Ale truskawki też kupiłam :-p :-D
LAska , możemy sie do ciebie wprosić na sobotę :-p

witam piątkowo.
...

Mój jeszcze nie wrócił :sorry2:

Chyba nie zaznaczyłam wszystkich cytatów :baffled:

Witam i znikam, bo michał mnie nie pusci na kompa....co chwile cosznajduje mi do roboty..a to jabłko, a to siku...nosz....a zaraz zmykam do dentysty jeszcze:baffled::baffled::baffled::baffled:
łoj..ale wyjec z niego no..papappa

Witam upalnie ;-)

No jeszcze karmie i końca nie widac, bo mała nie daje się odstawić :baffled:

Dawaj troche tej głupawki :-p:-D

Chym, chyba się skusze :cool2:

Ale truskawki też kupiłam :-p :-D
LAska , możemy sie do ciebie wprosić na sobotę :-p

Mój jeszcze nie wrócił :sorry2:

Chyba nie zaznaczyłam wszystkich cytatów :baffled:
A to gdzie wybył :confused:,bo chyba czegoś nie doczytałam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie upalnie. Nie nadrobię Was bo muszę sprzątać bo syf w chacie że ho ho. Ale za to pochwalę się Wam moją nagrodą. Właśnie kurier przywiózł

fajna nagroda tylko za co :confused::-D:-D:-D:-D,bo ja nie w temacie :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Zqagadałam się z anabubka i jeszcze przed kompem siedze :szok: JEdziemy jutro Mrozów pomoczyć się w basenie dla dzieci :-p

As, mój też wczoraj był na firmowej imprezie :sorry2:

reklama
Ale Wam zazdroszcvzę.
Wy do basenu a ja na egzamin.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mój już wstał i do pracy się szykuje.
Aktualnie siedzi w wannie i udaje,że już się dobrze czuje.:-D:-D:-D:-D:-D
Na śniadanie zażyczył sobie UWAGA !!!!
Wczorajszą zupę.:-D:-D:-D:-D

Do góry