reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ellooo

Wkoncu dotarlam i ja :)
Serdecznie dzieuje za tak liczne i cudowne zyczenia.
Sama skladam najlepsze zyczonka dla Wszystkiech ANECZEK no i dzis szczegolne zyczonka dla Natalki i Julci

Wczoraj od rana mialam cos na glowie wiec nie bylo szans na kompa.Z rana szybko na zakupki potem obiadek i na 14 zaprosilam dziewczyny na kawke i ciacho.Mialam gosci wiec nie wyapdalo usciasc do komputera.Bylo bardzo fajnie i w sumie poszlam spac o 2:rofl2: Dzis o 10 obudzil mnie telefon i po spaniu:sorry2:Ale ze t byl tato to wybaczam mu:-D:-D
Jeszce musze sprzatnac w kuchni bo tak juz mam ogarniete jak zwykle kuchnia na koncu:-D

Akcja szkola:rofl2: dla mnie to jak narazie abstrakcja bo tu sie nic nie kupuje dla dzieci przedszkolnych. W sumie u nas w sklepach tez mnostwo artykulow szkolnych:nerd:

Ciekawe jak tam Agnieszka wczoraj wyjezdzali do PL i jeszcze nic mi nie napisala, mam nadzieje ze sa juz na miejscu:blink:

reklama
Dziekuje za mile powitanie :-):-)
postaram sie zagladac w miare mozliwosci ;-)
narazie mam troszke kompa zepsutego i tylko wpadam na kilka chwil i wylaczam dalej bo wiatraczek nam nie chlodzi i boje sie ze sie spali albo cos a tego bym nie chciala :no:

aniu witaj kojarze cie z watku mam z niemiec :-):tak:

ja juz wyprawke dla mojej uczennicy mam gotowa ksiazki kupione przybory tez plecak tez jest wiec moze ruszac:tak:
zostalo tylko kupic kapcie dla przedszkolaka hehe :-):-)
jestem ciekawa jak bedzie z tym moim malym on taki mamisynek :-D:-D ze sam nigdzie zostac nie chce bezemnie :no: atu jeszcze obcy jezyk i nic nie bedzie rozumial ech..jakos bedzie chyba :tak:

no ja tez wyruszam ide pomyje sobie podlogi bo tylko siedze dzis z tym dupskiem i nic nie robie hehe :no::-D

milego dnia kobietki !!!

czesc mamuski!!
kurcze,ale u nas pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zimno,pada i wieje jak nie wem-masakra.
moje dzieci spa a ja miedzy gotowaniem obiadu to wkoczyłam z kawka na bb.posprzatane juz mam wiec jest ok.
a ja m am dzis lenia jak nie wiem nic mi sie nie chce:no:

wszystkiego najlepzego dla juli i natali!!!!

magdamir1-witaj!!!!!!!!!!!
im nas wiecej tym lepiej.
a dzieciaczki masz slodkie.

natalineczka-a co to za nerwy masz od wczoraj?????????

DZiękuję za życzenia dla mojej Julci :happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Ania to tatuś nie zna twoich zwyczajów długiego spania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Magdamir1 kochana obcy język to napewno początkowo bariera ale Szymon mały więc zapewne najszybciej załapie :tak::tak::tak::tak:a on jak czytam to taki mami synek jak mój Antoni tylko że on taty synek :-D:-D:-Dna tatusia woła mamo!!!! i na placu zabaw jak z nim jest to wszyscy maja ubaw :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a mała idzie do Polskiej szkoły czy Niemieckiej????? jak u niej ze znajomością języka?????
Liduś nie masz pogody???u nas jest słonecznie choć to słonko jakoś tak słabiej grzeje ale dla mnie pogoda bomba bo na termometrze 27 * i co jakiś czas obłoczek przemknie prze niebo no bajka :tak::tak:
Mój synus z tatusiem i babcią zaraz mają autobus i koło 16 będą w domku:tak::tak::tak::tak: musze zaraz za obiadek się zabrać a wymyśliłam sobie roladki z piersi kurczaka z serem i szynką w sosie serowo -pieczarkowym no muszę ich smakowicie powitać :-D:-D:-D
Byłam w lumpku z dużo ciekawych rzeczy nie było jak kurtka ładna fajna to dziewczęce rozmiarem na Antoniego a chłopięca rozmiarem na Julinę :baffled:ale babeczka mówi że pod koniec sierpnia będzie miała dostawę samych zimowych ubrań właśnie kurtki czpki kombinezony ciepłe spodnie to się wtedy może na coś załapię:tak: ale kupiłam Julce tunikę h&m różową w groszki za 10 zł a nówka :tak:i fajne polo turkusowo błękitne nexta za 2 zł a nic nie zniszczone :tak:Toniemu bluzę w paseczki gap za 7 zł nówka i Adamowi spodnie 3/4 next z fajnego dżinsu mam nadzieję ze mu się spodobają :tak:sobie nic nie wypatrzyłam ale kupiłam fajny obrus turkusowy w kratkę do kuchni i w paseczki zółto zielono pomarańczowe no superaśny do kuchni na mój okrągły stół :tak::tak::tak:więc jestem zadowolona :tak::tak::tak::tak:
kawkę dopiję i się za obiad zabiorę ale jakoś mi się średnio chce :baffled::-D

Magdamir ja tez cie kojarze z tamtego watku:tak:
Malinka no tatus moj zapomnial ze ja to spioch jestem:-D:-DCiekawa jestem tego obrusu i ten kolorek truskawkowy woow:rofl2:
Lidka a ja dopiero co gadalam z mama u Iwony takze pada i ogolnie pogoda do niczego:baffled:U mnie slonmeczko sie przebija zza chmurek wiec spoko

O 15 kolezanka ma wpasc na kawe i ciacho.Zostalo z wczoraj to trzeba zjesc.Mialam isc na zakupy ale to pozniej sie wybiore bo teraz nim sie wyszykuje to bedzie za pozno zeby wyjsc:baffled:
Wieczorkiem tez jest czas:-DW sumie mam zaplanowane prasowanie i tego sie bede trzymala:-D Walizke musze spakowac na urlopik.Juz widze jak sie zmieszcze z L:ali w jednej walizce tym bardziej ze musze wziasc ciuchy letenie i co na chlodne dni:dry:

Hej hej hej
Mężowy w pracy już, młoda zajeła się kolorowankami, wszyscy po obiedzie tylko nie ja, hehe. Mój dopiero się robi-zupa kalafiorowa. Wczopraj u tesciowej, spacer, młoda pięty poobcierałą. Nie maiala butów na nogach miesiąć i już za małe, kurcze, nie zauważyłam:zawstydzona/y:. Dziś już w banku o kredyt( ale za dużo ludzi i po pół h zrezygnowaliśmy, ) w komisie już autko oglądac byliśmy, teraz zupka sie szykuje, a ja mam wolne, jakoś tak mi nudno. MIalam w planach do mamuśki pojechać, ale do 18 robi, lipa.

Anabubka czekam ja na focię Twojego zbiorniczka, no, czy tam Piotrka-mało ważne, hehe.

Natali czemu kokardki nie wypał?Może jednak?
I kochana- miłości, miłości, miłośći, zdrowia i cierpliwości!

Pati!!!!!!!!!! Kope lat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malinka nudy zaraz Ci sie skończą, hehe, szkoła w bezdomce już trwa_
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/szkola_1/
hehe-żebyś nie przeoczyła-możesz sobie poprzeglądać gazetki, hehe.
A z pracą jeszcze nico. No nie spodziewałam sie szybkich rezultatów, cóż...
I dla mojej najulubieńszej gaduły i tekściary dużo radośći, dużó przyjaciół-dziewczyn i chłopaków, nawet i do podziału, hehe, słodyczy i słońca na co dzień!!!
A Ty widze kochana znów się pięnie obkupiłaś-no super. A ja kupiłam Twoemu młodemu fajną czapulkę, tylko moja jej z głowy zdjąć nie chce:baffled:-taki kapelusik-śliczny.No jakoś musze jej go wykraść, hehe.

Witaj Magdamir!

No i co? Idę sprawdzić czy wywar juz gotowy...

No tak, jak zaczyna się gadac z Aneta przez telefon, to można i wode przypalić:-D:-D:-D:-D, hehe. A teraz to już czas warzywka kroić i wrzucać, wiec wpadnę później.

HA HA HA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka u mnie nie wyparowało tyle,ale to dlatego,że ja dziś w naczyniu Zeptera gotuję.
:tak::-):-):-)
Gdyby to był zwykły garnek to pewnie też bym wodę przypaliła.;-):-D:-D:-D:-D
Widzę,że dziś znów świętujących mamy.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALII I JULECZKI.:tak::-):-)
Uciekam do łóżka,bo znów mnie muli....:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
heloł paple :rofl:

u mnie nic ciekawego, Maks zasypia własnie, więc mam chwilę żeby wejść....:-)

mam mnóstwo swoich ciuchó do szpredania bo mi się gust pozmienial troche:eek:(troche?:-D) ale jakos nie chce mi się tego focic póki co:-D moooże mi się zachce....

od Patryka też mam tego sporo.. ale to w piwnicy i tez mi się nie chce:eek:

a musze to posprzedawać bo z kasą cieżko teraz:baffled:

aaaa w sumie nie mówilam Wam.. że Patryk cały połamany:szok:

w niedzielę spadł z takiej skarpy i złamał rękę w dwóch miejscach i poobijał żebra... a najlepsze że pierwsze co, jak wrócił z pogotowia to się cieszyl,że będzie duuuuuuuuże odszkodowanie:-D

a mnie brzuch cholernie boli:baffled:

witam nowa mamę:-)

reklama
HA HA HA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka u mnie nie wyparowało tyle,ale to dlatego,że ja dziś w naczyniu Zeptera gotuję.
Nie no, nie tak źle, żarcik, hehe. Ale gdybym ni estała przy garach to kto wie co to byłby za obiad:-):-):-)
A Ty sie nie włócz po chacie tylko leż!!!

Medea no co za aparat! Odszkodowanie-no ale wiadomo, z czegoś zawsze trezba isę cieszyć, czy czymś pocieszyć-widać wielce nie cierpiał, ale model, no nie mogę!
A Ciebie co z tym brzuchem?

Boziu, no nie mogę się tej zupki doczekać, a jeszcze nie wszystko wrzucone, ech, no chociarz już pokrojone i czeka...No jak kobita w ciąży...

Edit:
Dziewczyny w Bezdomce od 2sierpnia bedzie za 79 zł urządzenie do gotowania na parze. Sąsiadka mojej tesciowej kupiła taki przy wczesniejszej okazji-no rewelka-ja kupuje na bank!
Nie iwem, czy będę miała co do niego wrzucić, ale to już późniejszy problem:-D:-D:-D. Nie no, żartuję,jakiś kartofelek zawsze sie znajdzie:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry