Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie i jsa
jak zwykle o poznej porze
z racjo soboty poslam do 9 a dziewczyny chyba o 8 wstaly

w koncu wyszlo slonce

to zrobilam porzadku trcohe w ogrodku i sporo innych ******* do ktorych nie moglam sie przybrac:-)
2prania zrobilam,zupke,mam juz rynny na waitrolapie i kawalek blachy

mam nadzieje ze za tydzien juz bedzie cala bo wtedy znajmoy moze przyjsc nam ja klasc razem z tesciem
i znow kasa pojdzie....
no i jakos po 21 skonvzylam spzratanie bo wczesniej sie nieoplacalo bo sie ciagle krecili itd
p pojechal na noc,dziewczyny spia
a mnie cos jaksby gardlo znow zaczynalo bolec,mam wrazenie zze mi jakas klucha rosnie i kaszel mnie eczy

no nie
ja wyrzuclama od razu do kosza
a no widzisz a juz dawno ci mowilam zebys sobie banki postawila
moje dziewczyny w sumie i kurtki i buty maja tylko mi sie przypomnialo ze przeciez moje kozaki sie rozlecialy w marcu i musze sobie jakies nowe kupic....
p to samo
czy to jest pytanie retoryczne?

jak zwykle o poznej porze
z racjo soboty poslam do 9 a dziewczyny chyba o 8 wstaly

w koncu wyszlo slonce

to zrobilam porzadku trcohe w ogrodku i sporo innych ******* do ktorych nie moglam sie przybrac:-)
2prania zrobilam,zupke,mam juz rynny na waitrolapie i kawalek blachy

mam nadzieje ze za tydzien juz bedzie cala bo wtedy znajmoy moze przyjsc nam ja klasc razem z tesciem
i znow kasa pojdzie....
no i jakos po 21 skonvzylam spzratanie bo wczesniej sie nieoplacalo bo sie ciagle krecili itd
p pojechal na noc,dziewczyny spia
a mnie cos jaksby gardlo znow zaczynalo bolec,mam wrazenie zze mi jakas klucha rosnie i kaszel mnie eczy

A słyszałyście dziewczyny o takim czymś, że pępowinę daj esię dziecku jak skończy 18 lat, żeby ją rozwiązało???
Nadal dzielnie walczę...
no nie
ja wyrzuclama od razu do kosza

Witam witam
Nocka spokojna, alez się wypociłam, jestem jak nowo narodzona, tylko kaszel i katar został, ale do przeżycia. Za to skóra już nie boli, nie mam delirium tremens , jest oki. No i nie powinna wychodzić przez conajmniej 3 dni tylko grzać sie pod kołdrą a musze z przesylkami ganiac no i nie da isę tego przełożyć, oj nie.
MH zdrówka kochana, może postawić Ci bańki???
a no widzisz a juz dawno ci mowilam zebys sobie banki postawila
beatka-ale Ci dobrze ze juz na zime pokupowalas dla m i dla kubusia.
ja to załamana jestem ile rzeczy bede musiala kupic a skąd na to brac kase.:-(
np.blizniaki nie mają kurtek,czapek,szalików,rekawiczek i butów,krystian nie ma butów i kurtki,m nie ma butow i kurtki a ja nie mam kurtki-no masakraile kasy na to pójdzie.
:-(
luna-super ze sie już lepiej czujesz.oby Ci te banki pomogły.![]()
moje dziewczyny w sumie i kurtki i buty maja tylko mi sie przypomnialo ze przeciez moje kozaki sie rozlecialy w marcu i musze sobie jakies nowe kupic....
p to samo

Witam ja tylko na sekundę,bo jak zwykle w biegu.
Pochwalę się Wam***************
Dostałam takie zaproszenie
Jak myślicie?
Pojadę![]()
czy to jest pytanie retoryczne?