reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Biedna As :-:)-:)-:)-(
Bubka super że weselicho się udało :-D
Pati jak zacznę gadać do siebie i tak mi zostanie to wtedy będą na mnie się ludzie patrzeć :sorry2: jak na obłąkaną :-D

Witam. Zimno się zrobiło dzisiaj :sorry2: ja w trakcie śniadanka :tak: Kuba się bawi :-) a ja dzisiaj mam wolne od wszystkiego :-D obiad mam ze wczoraj, posprzątane mam więc dzisiaj nic nie robię :-) bioderko już mnie nie boli więc jest git :-)

reklama
Kurier lekiem na każde zło :-D:-D:-D:-D rewelacja, to chyba motto roku :-D:-D:-D:tak:

Witam,
za oknem ciemno i paskudni, wrrrr...

Helenka w przedszkolu, M poleciał do pracy Niki oglada bajeczke i wcina kanapki :-p

Zapowiada sie całkiem nieciekawy dzień :baffled:

Z pewnością jeszcze tu zajrzę :-p:-D

Witam i ja
Mlode szaleja mi juz od po 7 jakos:szok::szok::szok:No jak nic cos Im sie w glowkach poprzewracalo:cool:No ale ja lezalam w wyrku ile sie dalo hehe;-):-)
Klaudia nie ma na razie goraczki wiec jest git:tak::tak::tak:I oby tak zostalo:tak::tak::tak:Na dworze zimno jak cholerka i neizle zmarzlam:no:
No ale teraz za oknem sloneczko swieci wiec mam nadzieje ze bedzie troszke cieplej i ze to sloneczko sie utrzyma do wieczora

AS
Przykro mi bardzo:-(

ANABUBKA
Super ze weselicho i poprawiny udane:tak::tak::tak:Tez bym sie tak pobawila:tak::tak::tak:

LUNKA
Fajnie ze mloda juz w pelni zdrowa:tak::tak::tak:A pobudki o tej godzinie to nie zazdroszcze:no:Oj takie wstawanie to nie dla mnie

A o laptopa to zamierzam teraz dbac:tak::tak::tak:Ten facet mi powiedzial ze jest taki fajny i dobry ze powinnam o niego dbac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej
ostatni post z Polski
Wloski umyte torba spakowana o 13 wyruszamy na lotnisko. W domu bede kolo 21 wiec pewnie juz nie zagladne.
Moja nie chce jechac i placze ze zostaje.Wlasnie bawi Lenke a ja szybko na bb. Iwona z Bodziem pojechali oddac stoly i lawki a max w szkole.
Sama bym zostala ale wtedy bym nadwagi sie nabawila:-D
Dowikla ja tak jak TY przechodze na diete:-D slodycze ida na boczek:-D A w sobote chyba bede na wielkopolsce:cool2: Jak bede na tydzien to Cie odwiedze a jak na 4 dni to chyba nie dam rady ale bedziuemy w kontakcie:tak:
Patrysia na slasku to ja juz dawno nie bylam ale obiecalam ze jak bede to wpadne i dotrzymam slowa:tak:
Lidka faktycznie znow sie nie udalo. Napewno jeszcze bedzie koazja;-)
Witam nowa mame na forum:-)
Josephine udanej przeprowadzki, fakt we Francji nieciekawie i cud ze cos znalalas:nerd:
Najlepsze zyconka dla jubilatow spoznione ale szczere:tak:ta:tak:k to juz jest jak sie jest na wyjezdzie:zawstydzona/y:

herbatka stoi wiec :zawstydzona/y:ide cos zjesc

ANKA
To fajnie ze bedziesz gdzies w moich rejonach:tak::tak::tak:
W sobote ja planuje lekko poszalec,wiec w niedziele moge byc delikatnie niedysponowana hehe;-):-)
Ale to sa tylko plany na razie

hej laseczki
jestemw koncu
w piatek i sobite mialam klopoty z netem,w sobote bylismy na weselu,w neidziele na poprawinach wiec dzis spalam do 10:-) z przerwa na wyszykowanie Pauliny do szkoly
wesleee spoko,poprawiny duzo lepsze:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny na pprawinach zrobily furore:-)

co u was?
no to swietnie ze weselicho sie udalo :tak::tak::tak:
a czemuz to zrobily furore - czym? :-D
Biedna As :-:)-:)-:)-(
Bubka super że weselicho się udało :-D
Pati jak zacznę gadać do siebie i tak mi zostanie to wtedy będą na mnie się ludzie patrzeć :sorry2: jak na obłąkaną :-D

Witam. Zimno się zrobiło dzisiaj :sorry2: ja w trakcie śniadanka :tak: Kuba się bawi :-) a ja dzisiaj mam wolne od wszystkiego :-D obiad mam ze wczoraj, posprzątane mam więc dzisiaj nic nie robię :-) bioderko już mnie nie boli więc jest git :-)
hehe to by smiesznie wygladalo :-D:-D:-D:-D
Witam i ja
Mlode szaleja mi juz od po 7 jakos:szok::szok::szok:No jak nic cos Im sie w glowkach poprzewracalo:cool:No ale ja lezalam w wyrku ile sie dalo hehe;-):-)
Klaudia nie ma na razie goraczki wiec jest git:tak::tak::tak:I oby tak zostalo:tak::tak::tak:Na dworze zimno jak cholerka i neizle zmarzlam:no:
No ale teraz za oknem sloneczko swieci wiec mam nadzieje ze bedzie troszke cieplej i ze to sloneczko sie utrzyma do wieczora

AS
Przykro mi bardzo:-(

ANABUBKA
Super ze weselicho i poprawiny udane:tak::tak::tak:Tez bym sie tak pobawila:tak::tak::tak:

LUNKA
Fajnie ze mloda juz w pelni zdrowa:tak::tak::tak:A pobudki o tej godzinie to nie zazdroszcze:no:Oj takie wstawanie to nie dla mnie

A o laptopa to zamierzam teraz dbac:tak::tak::tak:Ten facet mi powiedzial ze jest taki fajny i dobry ze powinnam o niego dbac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no dobrze ze nie goraczkuje a dbaj o laptopa dbaj :-D bo to jak druga reka :cool2:
hej
ostatni post z Polski
Wloski umyte torba spakowana o 13 wyruszamy na lotnisko. W domu bede kolo 21 wiec pewnie juz nie zagladne.
Moja nie chce jechac i placze ze zostaje.Wlasnie bawi Lenke a ja szybko na bb. Iwona z Bodziem pojechali oddac stoly i lawki a max w szkole.
Sama bym zostala ale wtedy bym nadwagi sie nabawila:-D
Dowikla ja tak jak TY przechodze na diete:-D slodycze ida na boczek:-D A w sobote chyba bede na wielkopolsce:cool2: Jak bede na tydzien to Cie odwiedze a jak na 4 dni to chyba nie dam rady ale bedziuemy w kontakcie:tak:
Patrysia na slasku to ja juz dawno nie bylam ale obiecalam ze jak bede to wpadne i dotrzymam slowa:tak:
Lidka faktycznie znow sie nie udalo. Napewno jeszcze bedzie koazja;-)
Witam nowa mame na forum:-)
Josephine udanej przeprowadzki, fakt we Francji nieciekawie i cud ze cos znalalas:nerd:
Najlepsze zyconka dla jubilatow spoznione ale szczere:tak:ta:tak:k to juz jest jak sie jest na wyjezdzie:zawstydzona/y:

herbatka stoi wiec :zawstydzona/y:ide cos zjesc

kochana tobie akurat nadwaga nie grozi wiec jedz... :-D
a mysle ze kiedys sie Ciebie doczekam :tak:

kurcze musze juz leciec bo dzieci musze ubrac a m bedzie za 15 min ja wiogole jeszcze nie wyszykowana - jedziey do sklepu...
wpadne potem :-D

witojcie moje drogie:-D:-D:-D
leze w wyrku i sie wyleguje bo mnie sie za nic zabrac nie chce:-p
mlody lata dookola i chce sie bawic mala nie chce zasnac:sorry2:
w lozeczku oczywisci bo w foteliku zasypia odrazu:sorry2:
m przyjdzie zje obiadek i wyruszymy na miasto po akumulator
bo nasz padł
a jak sie okaze ze to nie akumulator to bede baaaaardo zła:dry:
a jak mowie mojemu ciołkowi zeby to auto sprzedac poki jeszcze w miare jezdzi
oczywiscie na popych:sorry2:
to nie bo nie bedzie czym jezdzic:sorry2:
no ale teraz tez nie mamy czym jezdzic bo jak m nie ma to nie ma mnie kto wypchac:sorry2:
no ale meska filozofia jest powalajaca:sorry2:

Lidka znam to skądś :-D tylko mój na popych na razie nie musi być ale już ma 11 lat :sorry2:
Ania jakiej nadwagi Kochana :tak:

Kubek poszedł już spać :tak: a ja właśnie skończyłam lodówkę myć :-) błyszczy jak psu jajca :-D z mamą umówiłam się na sobotę do kuzynki która nie dawno urodziła więc dzisiaj po południu jadę do siostry do piątku :tak: skoro M wraca dopiero czwartego listopada jak nie dalej to co będę siedzieć w domu :-) będę zaglądać oczywiście jak tylko będę mogła :-) idę sobie chociaż torbę spakować :tak: zajrzę później albo jutro :-) słoneczka życzę takiego jak u mnie :-D

hej ja tykko na chwilę , weszłam na majówki i wszystko mogłam bez problemu a teraz nawet nie wiem do kogo któy post nalezy bo nie pokazuja mi sie ani avatary ani sygnatury...

doczytalam o As a mialam o nią pytać.. strasznie mi przykro:-(

luna miałas racje... rynbak dzisiaj zdechła:baffled: no masakra jakaś... mam jeszcz etylko samczyka takiego , czy samczyki tez na to choruja??
bo poki co on jest zdrowy i nic takiego nie zauwazylam...
yhhhh

no zobaczymy

udanego dnia zycze...

ja jutro do szpitala..

pozdrawiam :*

reklama
Witam przy capucinko:tak::tak::tak:I bez ciacha :-);-)Noa le co z tego jak od razu po wejsciu do domu dopadlam sie do alpejskiego mleczka:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Jestem zla na siebie jak cholera:wściekła/y::no:Dominik zaraz bedzie odrabial lekcje a na 16 zaprowadze Go na ten teatrzyk na ktory dziewczynki ida z przedszkolem:tak::tak::tak:W tym czasie co bede bez dzieci skocze sobie na solke no i pojde po Nich:tak::tak::tak:
Ale zimno sie u mnie zrobilo:no::no::no:Masakra tak wieje:wściekła/y::no:

KAMCIA
A po co Ty do szpitala bo chyba nie doczytalam?

Do góry