reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Nie bede sama experymentowac,po prostu poczekamy do wizyty w 11 miesiacu czyli to juz niedlugo bo tak po 10sierpnia i zobaczymy co powie....Masz racje jakby cos jej bylo to by plakala.
My juz druga noc meczymy sie z Jula w lozku...ma strasznie wiercacy sie sen..czesto uderza sie w szczebelki mimo ze jest oslona ale i w lozku z nami jej nie zadobrze bo kladzie sie gdzie popadnie.Jestem juz wykonczona.Wczoraj zmienilismy ulozenie lozeczka zeby wiecej powietrza do niej docieralo ale i to nic nie pomoglo...moze jak te upaly minal to i jej sie zmieni a moze to zeby...hmm...poczekamy zobaczymy...
Zdazylam posprzatac i wziasc prysznic a Jula siedzi w lozeczku i zajada wafelka od lodow wiec mam troszke "wolnego".
My juz druga noc meczymy sie z Jula w lozku...ma strasznie wiercacy sie sen..czesto uderza sie w szczebelki mimo ze jest oslona ale i w lozku z nami jej nie zadobrze bo kladzie sie gdzie popadnie.Jestem juz wykonczona.Wczoraj zmienilismy ulozenie lozeczka zeby wiecej powietrza do niej docieralo ale i to nic nie pomoglo...moze jak te upaly minal to i jej sie zmieni a moze to zeby...hmm...poczekamy zobaczymy...
Zdazylam posprzatac i wziasc prysznic a Jula siedzi w lozeczku i zajada wafelka od lodow wiec mam troszke "wolnego".
anaconda27
styczniówka2006
A ja w środku charówy, robię kopytka, przede mną porzadki i jeszcze jedziemy do miasta po południu, nie wiem jak się wyrobię
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Kunda pisze:Witam w ten upalny dzionek!
Chyba bedzie jakas zmiana pogody bo od samego ranka podolewa mnie główka, najchetniej to bym sie połozyła ale nie ma sie kto młodym zajac. Mązus przyjedzie dopiero za dwa tyg. A jeszcze wczoraj zalatwiłam sobie na dzis zajecie kupiłam worek ogórków i musze je dzis obrac pokroic i zamrozic ale mi sie nie chce![]()
Hej ! a ogorki mozna mrozic? i co potem z nimi robic a jak je mrozic, ze skorka czy bez? bo jak tak to i moze ja sie skusze :laugh:
w Olsztynie na Mazurach juz pada
MonikaG
Styczniowe mamy'06
lena a moze tu cos znajdziesz pomocnego, czasami rodzice modyfikuja troche sposoby usypiania i mozna cos wyprobowac:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=45925807
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=45925807
anaconda27
styczniówka2006
A ja wreszcie się ze wszystkim uwinęłam i mam trochę spokoju, chyba zaraz wezmędziecko i pójdziemy na świeże powietrze ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: