reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej mamusie:)
Lena super ze sie udalo :) i oby tak zostalo :D
u nas pochmurno i chlodniej ufffff przynajmniej narazie :D
niania wziela malego na spacerek a my sprzatamy ;)

reklama
Nie bede sama experymentowac,po prostu poczekamy do wizyty w 11 miesiacu czyli to juz niedlugo bo tak po 10sierpnia i zobaczymy co powie....Masz racje jakby cos jej bylo to by plakala.

My juz druga noc meczymy sie z Jula w lozku...ma strasznie wiercacy sie sen..czesto uderza sie w szczebelki mimo ze jest oslona ale i w lozku z nami jej nie zadobrze bo kladzie sie gdzie popadnie.Jestem juz wykonczona.Wczoraj zmienilismy ulozenie lozeczka zeby wiecej powietrza do niej docieralo ale i to nic nie pomoglo...moze jak te upaly minal to i jej sie zmieni a moze to zeby...hmm...poczekamy zobaczymy...

Zdazylam posprzatac i wziasc prysznic a Jula siedzi w lozeczku i zajada wafelka od lodow wiec mam troszke "wolnego".

Kunda pisze:
Witam w ten upalny dzionek!
Chyba bedzie jakas zmiana pogody bo od samego ranka podolewa mnie główka, najchetniej to bym sie połozyła ale nie ma sie kto młodym zajac. Mązus przyjedzie dopiero za dwa tyg. A jeszcze wczoraj zalatwiłam sobie na dzis zajecie kupiłam worek ogórków i musze je dzis obrac pokroic i zamrozic ale mi sie nie chce :p

Hej ! a ogorki mozna mrozic? i co potem z nimi robic a jak je mrozic, ze skorka czy bez? bo jak tak to i moze ja sie skusze :laugh:

w Olsztynie na Mazurach juz pada :), no a mial byc upal, fajnie kropi i powietrze super

A ja wreszcie się ze wszystkim uwinęłam i mam trochę spokoju, chyba zaraz wezmędziecko i pójdziemy na świeże powietrze ;D ;D ;D

haloooo jest ktoś na dyrzurku? :)
usypiamy małego, dzisiaj mężulek ma wychodne, zrobię sobie wieczór u kosmetyczki :) chyba że mały mnie wykończy i pójdę spać ;D też dla urody hehe

reklama
hey
ja wogule jestem w szoku muj mały juz spi i to zasnol zaraz po kapieli przy butli ale dziwnie sie czuje jak on tak szybko spi zacicho jak dlamnie
ale pewnie rano wstanie wczesniej

Do góry