reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Uuuu to nie zazdroszczę. Ale jeszcze nie jesteś pewna czy młody alergiczny? Czy testowałaś już jakiś nabiał?
W tym problem, że on wcina serki <1 dziennie>, czasem T da mu łyżeczkę zwykłego mleka z płatkami jak je, naleśnika na mleku troszkę podziabie, gniecione ziemniaczki z mlekiem. I puki co nic mu nie jest. Ale też nie dostaje wszystkiego na raz codziennie ;-). Tylko on uwielbia kaszki może je jeść 3razy dziennie :-D i martwię się, że jak by tak rzeczywiście dostał tego krowiego mleka tyle to by np. dostał biegunki :dry:.

no mój miał alergie w sumie ja jeszcze ma i ja też krowie tylko w kakao mu dawałam ale miał na następny dzień suchości czyli i mleko i kakao rzadko dostaje
ale w produktach typu naleśniki może spokojnie jeść i nic mu nie jest;-)
mój jak je codzinnie serki jogurty to też niestety go wysypuje więc my dajemy co drugi dzień:tak:chociaż ostatnio takie małe mu kupiłam(podróba danone) to zjadał 2 dziennie:-Dbo co to taki mały kubeczek:-D

jakby Kubuś miał skaze to by już wyszła;-)mój Bartek miał i pamiętasz jak pisałam że mu plamy na buzi wychodzą że ma suchości itp.teraz jest o wiele lepiej a jego uczulało też takie normalne mleko modyfikowane kaszki mleczno-ryżowe wszystko co miało odrobine laktozy
ale wyrósł:tak:

jakby Kubuś miał skaze to by już wyszła;-)mój Bartek miał i pamiętasz jak pisałam że mu plamy na buzi wychodzą że ma suchości itp.teraz jest o wiele lepiej a jego uczulało też takie normalne mleko modyfikowane kaszki mleczno-ryżowe wszystko co miało odrobine laktozy
ale wyrósł:tak:
Dobrze, że wyrósł może z czasem mu wszytko przejdzie :tak:. Ja się będę trzymała że do końca 4tego roku modyfikowane, a później krowie :tak:. Przezorny zawsze ubezpieczony :-D;-)

Której okno umyć? Ja chętna bo lubię a ostatnio sobie umyłam więc mam z głowy ;-)
As to mała skubana taka ruchliwa :-) to dobrze że wszystko ok to leż i oddychaj :-)
Bodzinka jak Ci dzisiaj? Fajne łóżko :tak:
Aguska to nie ciekawie z tym mlekiem :baffled: jak mi by Kuba wstawał o 6 to bym chyba nie wstała z łóżka :sorry2:
Asienka to miałaś nie złą pobudkę :sorry2:

Witam, ja wpadłam tylko napisać dzień dobry :-) pochmurno dzisiaj ale na szczęście nie pada :tak: M dzisiaj do 13 robi więc nie długo przyjdzie zjemy obiadek i w drogę na zakupy :tak: trzeba dzisiaj się rozejrzeć za jakimś łóżkiem dla nad i dla Kuby, no i Kubie chcę dywan z drogą kupić :-) mam problem z Kubą, bo próbuję go nauczyć w nocy spać bez pampersa i coś mu nie wychodzi :dry: dzisiaj spał bez pampersa i sobie wyobraźcie że on nawet nie wstał jak całe łóżko było osikane :no: ja nie wiem jak mam go nauczyć wstawać w nocy na siku, chyba ja będę musiała budzik sobie ustawić tak co 4h i wstawać do niego :sorry2: czytałam że jak dziecko nie sika już do pampersa w nocy to dopiero wtedy dziecko jest gotowe żeby spać bez pampka ale jak dla mnie to głupota bo Kuba nie raz tak ma dużo siku w pampku z nocy że masakra :no: no i co ja mam zrobić :confused: uciekam obiad szykować bo dzisiaj znowu mi dzień za szybko leci :tak: wpadnę wieczorkiem jak już w domku będę ogarnięta :-)

Beata, dzień dobry :tak:.
Mój mimo iż śpi w pampersie, to budzi mnie 3razy w nocy i idziemy sikać. Wiadomo, że coś nie coś popuści, bo jeszcze mały. Już 2tygodnie wstaję do niego w nocy na siusiu :dry:.

reklama
fanta ja do końca 3 roku życia chce mu dawać mm:-D:-D:-D
też z krowim uważam:tak:
beata no ja nie pomoge bo ja na razie uczę dziennego sikania:-Dale mój z nocy też ma całego pampka zasikanego:tak:więc chyba też będę wstawałamze 2 razy w nocy i na śpiocha go wysadzała a z czasem sie nauczy :confused:

Do góry