reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Majka spi, ale przed urządziła cyrk, bo nie chciała jeść i tak sie razpłakała że nic jej nie mogło uspokoić, a mój mąż poszedł sobie jakby nigdy nic do kościoła :wściekła/y:

Magda31 ale masz fajnie że mieszkasz w Gdyni, bardzo mi sie tam podobało, macie gdzie pospacerowac,
w Gdansku, koło Westerplatte, spotkalismy takiego miłego pana i on właśnie mówił, że w sezonie to tam jest tłok, ze przejść nie mozna, więc jestem zadowolona, że pojechalismy we wrzesniu, bo niedosyć że pogoda dopisała, to mozna było spokojnie przejechac wózkiem, a nie sie przepychac

ja całe szczęście tez nie miałam mdłości jak byłam w ciąży

figielek79 witamy witamy :-):-):-)

ja dopiero co wróciłam i jestem strasznie zakręcona przez te zmiany, ale mam nadzieję że będzie dobrze

reklama
My juz po obiedzie i jesteśmy na najlepszej drodze żeby na basen jechać ,wszyscy chętni oprócz...Emi która śpi już 3 i pół godziny:szok:
czasem jej sie tak zdarza ,nie wiem odsypia może cos o czym ja nie wiem;-)
była u nas ciotka wujek z wnukami i zaczeło sie porównywanie dzieci ,jeny jak ja tego nie znosze:no: :baffled: :baffled: :no:

noelia zgadza sie to niedaleko ja w cieplicach mieszkam jak bedziesz w okolicy to daj znac zapraszam do siebie. jest sie gdzie podziac .
a ja dzis w szoku bo mała wstala o 6 rano co jej sie nie zdarzyło odkąd weszła w 2 m-c zycia. taka kołowata ze nie bardzo wiedziałam co sie dzieje.

Witam:-) !!
My juz dzis po trzech Milkowych drzemkach i dwoch spacerkach.No i po kapielce,wlasnie zasypia moja mala rozrabiara,nauczyla sie podciagac i teraz przy wszystkim sie stara podciagnac,mala kombinatorka:-D .
Wczoraj mnie strasznie mdlilo i tez gorzki smak w buzi,mamy mej sie pytalam i mowi ze to watroba,kurcze straszne,ciekawe przez co:confused: musze do lekarza jakos niebawem zawitac,nie ma co.moze przez te lata mlodosci i okres dojrzewania:confused: ale zebym az taka niedobra byla:confused: :cool2: spokojnej noski zycze:tak: papa:-)

I ja witam wieczorkiem!
Bylismy dzis na malych zakupach,potem u tesciowej na pysznych knedlach ze sliwkami a potem nad Wisla na spacerze.Dziecko wykapane i slodko spi.:-) Ja sie zabieram za kolacje a pozniej szklaneczke piwka.:tak:
Co do mdlosci w ciazy to ja tez nie mialam,ani zachcianek zadnych.Gdyby nie brzuch i pozniej kopiace dziecko w nim to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy.Porod mi o tym szczesliwym fakcie przypomnial:-D :-) :happy: :happy:

reklama
Ja też witam po dłuuugiej przerwie.
Siedzę tu już pół godz.i czytam, o czym pisałyście, tyle tego. Dziękuję wszystkim za życzenia:-). Wieczorek był baardzo miły:-D.
A dzisiaj Kubusiowi wyszedł pierwszy ząbek i mamy małego wampirka. Z tej okazji oczywiście strasznie marudził:eek:. Na szczęście już śpi. A wieczorkiem jeszcze wizytacja tesciowej była:baffled:.
Iwonka - knedelki pyyycha, aż mi się zachciało:tak:.
Pycha - cieszę się, że wyjazd Wam się udał:-), my na wakacjach byliśmy w Kościerzynie i zrobiliśmy sobie też wycieczkę między innymi do Gdańska.

Co do mdłości w ciąży to miałam tylko, jak byłam głodna. I ciągle chciało mi się coś tam podjadać:laugh2:.

P.S. Witam wszystkie nowe mamy :happy:.

Do góry