reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zapiekanka mniam......:rofl2::rofl2::rofl2:

U nas dziś obiad gwizdany
:-D:-D:-D
tzn : mąż po Mc donalda pojechał ,bo dzieci się na jedzenie zbuntowały ;-):-):-):-)
trudno mi chwycić ją telefonem ,ale na tej fotce się właśnie za stopy łapała i do siadu takiego konkretnego się ciągnęła .
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Sama też ładnie siedzi ,ale ja się boję ją tak posadzić ,bo ona bardzo delikatna jest i jak się przewróci i o coś uderzy to nie będzie chciała siedzieć potem .
Tak było z obrotami .Przy przewrocie uderzyła się główką w podłogę i już mi się nie przewraca.Jak ją położę i próbuję namówić do obrotu to tak płacze ,że aż się zanosi ...
Taki mi się egzemplarz delikatny trafił
shocked.gif
shocked.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

heja niedzielnie. u mamusi na obiadku bylam :) tzn poszlam zyczenia imieninowe złozyc z chlopcami. jutro jej swieto ale ze pracuje, pozno konczy, ja musze do B-stku jechac z mlodym , wiec moge niezdązyc ;)
poszlam dziś, wypiłysmy po 2 kielichy barmanckiej i ciesze sie ze sama wrocilam. bo jeszcze jeden kielonek i by kiepsko ze mną było :D

As piekna cora :) a te włosy genialne :D

Ameliee no aj ci wspolczuje. ja bym nie wyrobila psychicznie sluchac takich głupot. za nerwowa jestem na takie p.....lenie.

U nas ksiądz prowadził nauczki. pamietam jak non stop powtarzał o tym ze dzieci to dar bozy, ze jesli juz powstalo to musi sie urodzić, ze antykoncepcja to grzech, ze dzieci MUSI! byc jak najwiecej.ze kiedys nasze matki, babki mialy po 5-ro dzieci i dawaly sobie rade. wiec go zapytalam czy co miesiąc bedzie nas z tacy wspomagał finansowo, abysmy mieli na godne zycie dla tej gromadki dzieci.

czuje jakies wirowanie w głowie :D hahahahahaha

Hej
Bylam,nie najadlam sie,zarcie exlusiv co znaczy niedobre.
A obiadu tyle co kot napłakal. Flaszke trzeba było kupic tam,po 40zl,wiec zakupilismy jedna i dolewalismy swoja z pod stołu.
A piwo masakra,jakies niemieckie gowno za 10zl 0.4litra.
Z kumpela spod stolu wlasne dolewalysmy.
O 23 pojechalismy na dancing w 8 osob.
Wrocilam po 3.

Nie mam sil,a chlop sie do mnie nie odzywa.

Zaraz jadę chłopa odstawić do kolegi. Jedzie do pracy. Tym razem nie będzie go dwa tygodnie, bo w przyszły week nie zjeżdża. Ech.

Ja z tych nauk nie wyniosłam nic. NIC!:no: To o czym piszesz Asienka to ja już wiedziałam kilka lat wstecz. Myśmy bardzo pragnęli dziecka i staraliśmy się o dziecko już grubo przed ślubem i każdą kwestię dotyczącą poczęcia, sposobów, kiedy, co, jak, łącznie z planowaniem płci to ja miałam w małym palcu. Więc żadna nowość mnie na naukach nie zaskoczyła.:no:

Amaliee hehe, no to ja też chodziłam na nauki i też identycznie jak u Ciebie było,starsza pani ( która do dziś prowadzi nauki :eek: ) , staroświeckie gadanie z tym , że to było 12 lat temu. :-D
Nie będę reszty komentowała, bo nie chcę swoimi poglądami kogoś urazić. :sorry: Ale naoglądałam się ( z resztą codziennie widzę :-p) i swoje zdanie mam co do kościoła i ciemnoty wciskanej ludziom. :sorry:
A ta kłótnia to może z powodu braku modlitwy, he? Zmów paciorek na noc a jutro Twój A. będzie ci z ręki jadł. ;-)O co poszło?
Karolcia współczucia. :-(
Koralikowa uuuu, kupa kasy wydana a impreza do kitu, niefajnie. :no: A chłop zazdrosny?
As o jaaa cię, jaka ona już duża. :-D

Ale niedziela szybko zleciała. :no:
Ale wreszcie miałam chwilę czasu by wrzucić na bloga fotki mojego ostatniego dzieła. ;-)

1.jpg

Amaliee a ja tam dostałam od księdza pozwolenia na rozwód :-p Ala ja i tak mam tylko cywilny więc się nie liczy ;-)
Są księża i księża.
Lolek dostał gorączki, zwymiotował...Dostał czopka i od 18 śpi...Fifi szaleje i mi przeszkadza a ja kończe torbe, Anioła wykończyłam....

Amelie buhahahahaha! :-D:-D:-D:-D:-D:-D się uśmiałam!:-D:-D:-D:-D Ale na Waszym miejscu, to już po ślubie bym jazdę u księdza zrobiła!, Że szanowna pani ani wykładu o planowaniu rodziny, ani o miłości żony do męża bla bla bla nie gadała, tylko swoje wierszyki i piosenki śpiewała! I że jak młodzi mają po chrześcijańsku planować dzieci:-p jak nie dostają tej wiedzy na naukach na której powinna ona być.:-p He he he

To nasze nauki było naprawdę super! W porównaniu do tego co tu piszecie.

Justa śliczne łóżeczko!

As! hi hi ślicznie mała wygląda, nawet z tymi wytartymi włoskami:-D. Śmiesznie:-D

Amaliee nozz boszee..ja bym tej babki nie zdzierzyla,,w sumie chodzilam tez do takiej nawiedzonej...ale ja mialam na nia cw..heee
a co do slubu..no pogadajcie na spokojnie....ile ty masz ile oni maja,i wogole...ale nie kloccie sie tylko MODLCIE..:-pzartuje..
ale dogadajcie siee sami..to wasz slub.....skoro twoi maja mniej no to daja ile maja...no masakra...u mnie bylo ustalone ile daja rodzice,,ale najpierw bylo ile moga dac.....sami sie zadeklarowali...

a jak bym miala miec drugie wesle,,hmm grudbo bym sie zastanowila.....

Justa zem ty takie cos robisz,,z czego to,z drewna?? hmm na sprzedaz dla dzieci..eee nie wiedzialamz,e taka zdolniacha z ciebie..

Bodzia zdrowka dla LOLA...

Justa sie nasmialam,nagadalam...z dziewczynami.. no i ok...
Teraz zadnych imprez..bo ja non stop bez mojego i on ma oto pretensje..hyh..no ale to nie moja wina,ze go nie ma w kraju jak sa imprezy...hyhh
ale spoko,juz sie uspokajam...muszeee...i zabrac sie za inny priorytet:))))

reklama
Bodzia - zdrowka dla synusia!
Amalieee - hehehe usmiałam sie, wiem szkoda na to czasu, ale kurka trzeba! tez tego nie znosiłam! Przykra sytuacja z tesciami, glowa do gory! Najwazniejsze, iz kochacie sie!
krolcia - ja tam nie wiedziałam! Wiedziałam tylko tyle, iż koło 14 dc nie mozna, bo dzidzia będzie! Przed slubem bobo nie chciałam, a po miesiacu od zawarcia malzenstwa zapragnelam!

Do góry