reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska a próbowalas kosmetyki dla atopowców??
my uzywamy z Filipem do dziś!kjuz nie w takiej częstotliwości jak kiedyś bo teraz myje sie normalnymi żelami dla:szok:mężczyzn :-Dhihihi ale balsam mega-nawilżajacy zawsze w łazience jest i pomaga jak go wysypuje :-)

reklama
My używaliśmy Emolium bardzo fajny ale teraz już normalne johnsona czy tam inne jego akurat to nie uczula i nie podrażnia na te jego suchości to ja mam maść z antybiotykiem ale na razie nie chce nic używać póki nie pójdziemy do lekarza.
Dobra ja sie zbieram do przychodni bo jeszcze Bartka muszę zarejestrować do laryngologa
jak wroce to sie odezwe

Heja :)

pisalyscie o szamponach :) ja uzywam tego co akurat w promocji jest :D Wczoraj sobie kupilam Joanny jakiś z jedwabiem. zapach oblędny. teraz ubolewam ze mam krotkie wlosy bo tak slabo zapach czuje :D hahahah

wczoraj bylam z chlopcami na pobieraniu krwi. Oskara kluli, F przezywał. O dał koncert ale nie gdy kłuli. tylko jak pani plasterek nakleila. reke trzymal sztywną jakby w gipsie miał.

w domu tradycyjnie koncert wieczorem. no z trudem sie powtrzymalam zeby go nie zamknąć np w chlewku. darł sie dobre pol godziny. nie plakał, nie krzyczał a darł sie. ja bym dawno glos stracila. bo mama kulke z plasteliny zabrala.
w p-lu panie wychwalają go niczym mlodego boga. ze taki grzeczny, spokojny, sie nie bije, nie zaczepia, pomaga, nie placze, taki ogolem grzeczny.no zeby one zobaczyly ta jego grzecznosc w domu.. nie uwierzylyby ze to te samo dziecko.

cieplutko u nas :) sloneczko swieci, tak pieknie.. wiosenno-jesiennie :)

a wczoraj sobie na ciuchach znalazlam buty. nie smogane, podeszwa nawet nie tknieta :) nawet nowoscią cuchnely :) a jakie wygodne. o dziwo Ł nie biadolił ze kolejne buty.. zdziwiona jestem..

Renata to dzielni chłopcy i gratki za upolowanie butów;-)
Mój też koncerty w domu daje:-D
Ja już zarejestrowałam małego do laryngologa na przyszły wtorek a ja z wynikami mam poczekać jeszcze tydzień więc tak sobie myślę że za jednym razem to załatwie mały ze mna pójdzie na pobranie krwi a potem z nim do lekarza i będzie z głowy:-)
U nas nadal pada masakra jest i tak nie przyjemnie zimno od tego deszczu

Wpadam z kolejną kawką :tak:.
Pralka i zmywarka już na chodzie, a nawet już kończą swą pracę :-p, Dudkowy bawi się piłką od dłuższego czasu :-). Do spółdzielni dzwoniłam, przełączyli mnie z sekretariatu do działu technicznego, bo oni nic nie wiedzą :eek:. Dowiedziałam się, że spisywanie podzielników będzie pod koniec października, na początku listopada, a ogrzewanie zdążą włączyć przed pierwszymi siarczystymi przymrozkami :laugh2::laugh2::laugh2::crazy:. Noż.... i dalej jestem w dup** i dogrzewam farelką.

hej renata
ja na popołudnie mam zaplanowaną...naukę z moim obrażonym synkiem hihihi w czwarte na prace klasowa z angielskiego:shocked2:!!!

ide ogarnąć sie!!i chałupkę!!
pozdrawiam i miłego dzionka życzę!jak będę miała chwilkę to zajrzę:rofl2:

reklama
Do góry