reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka tez się nad tym zastanawiałam ale nie mam pojęcia do czego to

a tymi pierożkami to tylko mi samka narobiłyście, chyba w piatek musze sie wybrac do teściowej na kawkę, to się załapie, bo ona co piątek robi pierogi ;-)

reklama
Jutro przyjdzie paczka do mnie bo zamowilam posciel i przescieradlo do lozeczka z Allegro.Moje dziecko cos przez sen przezywa.....

Witam:-)
Troszkę mnie nie było, a Wy znowu tak się rozpisałyście, że ciężko było nadrobić;-):-D. Moja połowa ma trochę wolnego i dlatego mam mało czasu na bb. Do tego mój Kubcio strasznie ostatnio marudzi, ale już znam przyczynę - trzeci ząbek (górna dwójka).
Iwonka - też takie coś mam, ale myślałam, że to tylko u mnie:confused:
Kurczę, narobiłyście mi smaków pierożkami:-p. U mnie wszyscy je lubią, ale nikomu się nie chce robić:-D.
Supernianię oglądałam i byłam w szoku:szok::eek::baffled:. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że lata zaniedbań dało się tak szybko naprawić:baffled:. Ale może...
Zuzia - witaj w naszym gronie:-)

Witam wieczorkiem! Muszę wam powiedzieć, że dzień był udany. Agnieszka została z ciocią i była bardzo grzeczna. Nawet, wyobraźcie sobie, przychodzę a ona pierwszy raz w życiu śpi we własnym łóżeczku. Mnie się to nigdy nie udało. A widać, że jak mamy nie czuje to wszystko jest OK.

Pycha Aga też grasowała w nocy. Skakała przez nas (śpimy razem) od 1.00 do 3.00. Chyba wyczuwała, że jestem nerwową w związku z pracą. A zresztą Aga miewa czasem takie pomysły.

U mnie BB też ledwo zipie. Pewnie coś znowu się pierniczy. Patrzeć tylko jak będzie przerwa.

Brenda chyba w złą godzinę powiedziałaś, że nie wieje. Jak wyszłam na spacer to mnie mało nie porwało. Aga boi się wiatru, bo ją zatyka:-D

witam wszystkie mamy!!!!!moj cud to 9-tygodniowa Weroniczka i siedzimy sobie w domku,wiec dolaczymy do Waszego grona.musze przyznac,ze ogolnie forum genialne!!!bardzo mi sie podoba!:tak:
moje malenstwo chodzi spac ok 20 wiec zawsze znajdzie sie czas na rozluznienie i pogadanie z Wami i mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona,bo smutno tak samej,jak mezus ciagle w pracy....:-( :-( :-(
a po calym dniu z malutka jak widze kogos doroslego to jego glowa wydaje mi sie OGROMNA!!!:szok: :laugh2: :szok: :laugh2: :szok: :laugh2: tak wiec musze sie rozluznic,bo to juz chyba dziwne....:-p :baffled: :-)

Katarzyna - witaj i pisz, co Ci w duszy gra:-). Widzę, że przybywa mam z zagranicy:tak:.
Magda - cieszę się, że pierwszy dzień w pracy był udany. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło:tak:;-):-).
A u mnie bb działa bez zarzutu:baffled:. Ciekawe:baffled:.

Ha, ha, zapomniałam powiedzieć, że mój mąż jest od dziś na diecie:tak::-D:-D:-D. Ciekawe, jak długo tym razem wytrzyma:-D:-D:-D. Szczególnie bez piwka wieczorem;-).
Idę spać. Pa.

katarzyna_s Witam serdecznie!

A ja nie wiem co robic? Moje dziecko spi od 20;00 a juz zdazyla sie 3 razy obudzic i musialam jej dac cyca!!! A przed snem zjadla kaszke! Ona nie pije tego cyca tylko potrzyma i zaraz zasypia.Jak ja mam ja klasc do lozeczka skoro ona co chwile sie budzi?! To wszystko nie ma dla mnie juz sensu i chyba nigdy sie nie doczekam przespanej normalnej nocy i to tylko sama z moim Robertem......
Uciekam spac zaraz i zycze Dobrej Nocy!!!!!

reklama
Witajcie mamusie siedzace w domach i nie tylko :)
Dawalam juz kilka ogloszen ale nikt sie nie odzywa, mam do sprzedania wozek trzykolowy firmy ABC DESIGN model NOVUS 3 niebiesko-granatowy, z przekladanym siedziskiem i pompowanymi kołami. Stan wozka dobry.
Cena 350zl
Wiecej informacji pod num gg 5890209
Zapraszam

Do góry