reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia mi tez sie nudzi, bo moje małe i duże dziecko śpia :-D

ja własnie wysyłam zdjęcia do Tesco, do wywołania, pierwszy raz, i cos mi to długo idzie, fakt że prawie 150 zdjęć, ale to już chyba z pół godziny mi przesyła :wściekła/y:

reklama
A u nas jeszcze obiadku nie bylo ale juz nie dlugo bedzie.Moje male slonko spi i zasnelo samo w lozeczku.
Pycha Jest w Tesco jakas promocja na wywolanie zdjec?Ja zawsze wysylalam tylko do Foto Jokera

Byliśmy na pizzy i czekaliśmy na nią jakies 40 min ,jeszcze tak długo nie czekałam:wściekła/y: :no: .

Teraz na spacerku bylismy żeby spalić miamiama ,i cali mokrzy wróciliśmy:nerd: :dry:

Przed chwilką nie mogliśmy internetu podłączyć i już mi sie smutno zrobiło że nas odłączyli ,ale mężus coś zrobił i jestem z powrotem:-D :-D :-D :-D

reklama
zdrówka szczęścia i słodyczy
!!! Dawidkowi !!!
Maja z mamą
życzy
77777xj1.gif

Do góry