reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy w danii

friggia dobrze tej Twojej dzidzi w brzuszku.. :) to nie chce się jej pchać na ten świat :)

Ja już Daniela nie będę chwalić... :no: to co odstawił w nocy to jakiś koszmar.. Jak pisałam wyspał się wczoraj przez cały dzień.. dwa razy przespał porę karmienia.. obudził się w końcu przed 20:00, wykąpałam go nakarmiłam i co..?? oczy jak 5-cio złotówki.. za nic spac nie będzie, potem ryki, darcie się.. Nam z mężem już nerwy puszczały, bo ileż można.. jedno karmienie, następne.. i tak darł się do 4:00... W końcu zasnął i spał do 10:00 :szok: Dobrze że mamy dziadka, bo oczywiście Kamila też się obudziła w środku nocy i płakała, więc poszła spać do niego.. no i z rana też on się nią zajął a ja spałam póki mały spał... Teraz zjadł i śpi dalej...
Dziś msza po polsku, chyba go zabiorę, niech go ksiądz pokropi wodą święconą i wypędzi z niego tego diabła, bo ja już rady nie daję :-( Wpada ze skrajności w skrajność.... to się wyżaliłam...
idę coś porobić póki śpi, a Kamila na spacerze.. choć właściwie to powinnam się iść wyspać...

reklama
ka-Mila to w takim razie Daniela juz nie chwalimy. Wspolczuje takiej nocy, trzymaj sie kochana.

Zastanawiam sie co z herbatą, czyzby cos sie u niej zaczelo, ze nie odzywa sie od dwoch dni? :-)
My dzisiaj znow bylismy nad morzem i moj kochany piesek wytarzal sie w martwej meduzie, nim zdarzylam sie obejrzec juz byla ubabrana z jednej strony, fuuuuch.

Hejka.
Ka-Mila To faktycznie mieliście straszną noc. Ja tez tak miałam z Lenką jak była mała, ze jak ją pochwaliłam to zaraz dała popalić. Tyle, ze ja z nią to i tak miałam dobrze, bo ona to od malutkiego jest śpioszek.

Friggia A Ty jeszcze tu? Hihi. To naprawde maluszkowi chyba dobrze w Twoim brzuszku. :) A tak w ogóle to znacie płeć dzidzi?

hej dziewczyny :-)

Tusienka nie znamy plci, bo chcialam miec niespodzianke, ale obstawiamy, ze to bedzie corcia :-).

Dzis bylam w szpitalu, mialam usg i ktg, wszystko wyszlo ok, a dzidzia wazy ok 3500/3600g, wiec rozmiar uniwersalny, nie kolos ;-). Zdziwilam sie, ze lekarka zaoferowala mi "tabletke" i wybor nalezal do mnie, bo jakto pani lekarka stwierdzila, predzej czy pozniej dziecko i tak sie urodzi (ciekawa jestem jaki maja limit oczekiwania na naturalne rozpoczecie akcji). Ja jednak z tej oferty skorzystalam, no i czekam, jak nic nie ruszy to jutro kolejna wizyta i nie wiem, czy powrot do domu, czy mnie zatrzymaja. Ciesze, ze jednak cos w koncu sie dzieje i jak nie dzis to i tak niedlugo urodze :-)

cześć :) Melduję się, że jestem cały czas i podczytuję, ale nie miałam ostatnio nastroju na pisanie. Mam nadzieję, że wybaczycie. Dziękuję Wam za słowa wsparcia.

Odezwe się jutro.
Tymczasem Friggia mocno trzymam kciuki!!!!!

Buziole

witam:-)
friggia trzymam mocno kciuki za Was:tak:badz dzielna:-)
dziewczyny odezwe sie pozniej bo jakos nie mam weny.
pozdrawiam

Cześć!:-)

Friggia Jak tam u Ciebie?

Mnie dziś od samego rana głowa boli i ogólnie nie za dobrze się czuję.:-( Ładna pogoda to wyjdziemy niedługo na spacerek to może mi przejdzie jak się przewietrze. A z dobrych wiadomości to w końcu mamy naprawione autko. Zostało tylko skasować błąd, bo kontrolka się świeci, przejść przegląd, zarejestrować, ubezpieczyć i będę mogła śmigać.:-) Bo mam nadzieje, że już nie będzie żadnych problemów... No i jak się już uda to wszystko załatwić to jednak pojedziemy na weekend do PL już tym samochodem.

Miłego dnia!

ja tez czekam na siebie ;-)

mam nadzieje ze Mala nie bedzie az tak uparta...

powodzenia dla Friggi!! chyba dzis juz zostala w szpitalu

reklama
Witam Mamuski:-)
strasznie jestem ciekawa co u naszej friggi,mam nadzieje,ze juz tuli swojego bobaska:tak:
no i teraz Ty Herbato:-):-):-)
Dziewczyny jak jest tutaj ze szczepieniami dla dzieci??chodzi mi o to,ze chodze z mala do lekarza i miala juz rozne szczepienia i na poczatku powiedzial mi ze bedzie tez szczepil Noemi jak skonczy dwa lata,a teraz mi mowi,ze dopiero jak cztery i ja juz zglupialam:szok:napiszcie mi co i jak??
pozdrawiam wieczornie:-)

Do góry