kA-Mila
Fanka BB :)
friggia dobrze tej Twojej dzidzi w brzuszku..
to nie chce się jej pchać na ten świat
Ja już Daniela nie będę chwalić...
to co odstawił w nocy to jakiś koszmar.. Jak pisałam wyspał się wczoraj przez cały dzień.. dwa razy przespał porę karmienia.. obudził się w końcu przed 20:00, wykąpałam go nakarmiłam i co..?? oczy jak 5-cio złotówki.. za nic spac nie będzie, potem ryki, darcie się.. Nam z mężem już nerwy puszczały, bo ileż można.. jedno karmienie, następne.. i tak darł się do 4:00... W końcu zasnął i spał do 10:00
Dobrze że mamy dziadka, bo oczywiście Kamila też się obudziła w środku nocy i płakała, więc poszła spać do niego.. no i z rana też on się nią zajął a ja spałam póki mały spał... Teraz zjadł i śpi dalej...
Dziś msza po polsku, chyba go zabiorę, niech go ksiądz pokropi wodą święconą i wypędzi z niego tego diabła, bo ja już rady nie daję :-( Wpada ze skrajności w skrajność.... to się wyżaliłam...
idę coś porobić póki śpi, a Kamila na spacerze.. choć właściwie to powinnam się iść wyspać...
Ja już Daniela nie będę chwalić...

Dziś msza po polsku, chyba go zabiorę, niech go ksiądz pokropi wodą święconą i wypędzi z niego tego diabła, bo ja już rady nie daję :-( Wpada ze skrajności w skrajność.... to się wyżaliłam...
idę coś porobić póki śpi, a Kamila na spacerze.. choć właściwie to powinnam się iść wyspać...