Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.No coz takie jest zycie i nic na to nie poradzimy,jedni odchodza a inni przychodza i tak sie zycie dalej toczy.Juz jest w porzadku i musze Wam sie pochwalic ze w poniedzialek do pracki ide
:-) i jestem super zadowolona a niunia jest w dobrych rekach
.
Jilly z tego co wiem To nawet tygodniowo dziewczyny placa 180 funtow opiekunkom a ja zaproponowalam 80 funtow tygodniowo ale w rezultacie moja siostra przyleciala i nie martwie sie na razie ale niedlugo tez zaczniemy sie znowu rozgladacMarto, gratuluje i zycze powodzenia w pierwszym dniu!:-)
Wlasciwie to mam pytanie, orientujecie sie jakie sa ceny opiekunki za godzine?
Mam sasiadke,ktora zaoferowala pomoc(wlasciwie to powiedziala mi, ze jej corka jest opiekunka/uczy sie takze na profesjonalna nianke ) i ze bylaby chetna zajac sie mala jakbysmy gdzies chcieli wyjsc....
Na razie mala jest za malutka..wlasciwie to mi jeszcze pepowina sie nie odczepila...ale kiedy bedziemy gotowe to skorzystalabym i moglibysmy gdzies wyjsc razem z moim....
Macie jakies doswiadczenia z opiekunkami? Ile na godizne?
Pozdrofka
xxx

ani3czka ja najpierw poszlam i sie zarejestrowalam jako bezrobotna ale nie nalezalo mi sie wiec placili za mnie tylko NIN ale i tak oki a potem wypelniasz taki formularz ktory oni ci daja na zaznaczanie jak szukasz pracy i takie tak i tam jest ze przechodzisz na maternity allowance i tym oto sposobem mialam maciezynskie.To jest troszke dluzsza procedura ale ja tak zrobilam i oczywiscie nie obylo sie bez problemow ale to z winy jobcenter,szczesliwie dla mnie udalo sie i mialalam maciezynskie teraz wzroslo i jest jakies 115 z groszem na 10 m-cy.zycze powodzenia i pamietaj jak sama sie nie dowiesz i nie wychodzisz to oni ci nie pomoga,niby sa od tego zeby pomagac ale jak sama nie wiesz o co sie zapytac oni nie beda wiedzieli.no właśnie podobno się pozmieniało niedawno i się gdzieś w świat wysyła. Niestety w job centre też nie powiedzieli mi gdzie. Pracodawcy nie mam już, bo się zwolniłam w maju, a nawetgdybym sie nie zwolniła to nic by za mnie nie załatwił.
i tam chodzilam ich liste podpisywac co 2 tygodnie