Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,poza tym bede pracowala ttez najblizsze 3 weekendy i jak wracam z pracy to mam czas na zjedzenie obiadu,wykapanie malej,na zabawe z nia i do lozeczka takze w tej chwili czasowo raczej nie wyrabiam sie z niczym wiecej a poza tym jak wrociliscie to moglas zajsc do nas na dol bo przeciez to tylko 4 pietra w dol. A jak wiesz ja po powrocie z pl mialam duzo do zalatwienia a i teraz jest wszystko na glowie tomka bo pracuje w takich godzinach ze nic juz zalatwic nie mozna
hey Dziewczynki,Linda moja niunia jeszcze jak w brzuszku byla miala czkawke po nawet 9 razy na dobe a teraz tez ja czasami lapie pare razy dziennieDziewczyny dziekujemy za gratulacje
Mam pytanko czy Wasze pociechy mialy po porodzie czkawke, bo moja corunia ma nawet kilka razy dziennie, pytalam polozna o to ona stwierdzila, ze to normalne u maluszkow bo jak bylam w ciazy mala miala czesto czkawke, ale ja zastanawiam sie czy jest cos do podania jej bo mam wrazenie, ze ta czkawka strasznie ja meczy.
Pozdrawiam Was serdecznie![]()
.Tez mi sie wydawalo ze ja meczyla, ja jej dawalam cyca i przechodzilo a czasami po prostu jak usypiala to jej mijalo.Ciesz sie dopoki jest malutka i korzystaj bo nasza juz rozrabia okropnie i lobuzjuje;-)