reklama

Mamy z Austrii

reklama
Zawsze sie balam tej 3 z przodu ale nie sadzilam ze tak mnie przygnebi jednak mam silny charakter i zawsze potrafie znalezc cos optymistycznego wiec w pazdzierniku jest szansa ze sie nawet z raz usmiechne :-D

No wlasnie do pazdziernika mam czas zeby sie pozytywnie do tej 30 nastawic:)
Ja tez mialam cesarke po 15 godzinach boli z powodu wywolywania i tez mysle ze cesarka nie jest zla.

Ja sie nastawiam na porod sn ale jak to bedzie to sie okaze. Poki co planuje sie wybrac do szkoly rodzenia z moim A., tak dla samej pewnosci i oswojenia mysli. bo jednak na sama mysl o tym bolu to jestem przerazona. chcialabym sie nastawic jakos pozytywnie do porodu a nie myslec tylko o tym jakie to katusze i bol

Takie momenty jak te, gdzie wlasnie moja kruszynka wierci sie po calym brzuszku sa piekne!! uwielbiam czuc te jego (moze jej :P) coraz mocniejsze kopniaczki. Cudowne uczucie!!
Czatuje razem z mamusia przed kompem :)

reklama
Naila ja mialam wskazania do cesarki przez mojego gina juz od 6 miesiaca ciazy jednak w szpitalu totalnie to zlekcewazyli dali na wywolanie i powiedzieli ze na bank urodze a tu co jednak nie urodzilam i konieczna byla cesarka ale jesli chodzi o bol to wiem na jego temat chyba wszystko bo 15 godzin surczy a potem bol po cesarce jednak powiem Ci tyle ze momentalnie sie o nim zapomina i naprawde nie ma sie czego bac,bol towarzyszy nam czesto mniejszy,wiekszy ale jednak,to wpisane w nasze zycie a ten bol bol porodu najmilszy bo bedziesz miala swoje cudo juz przy sobie:-)tak ze nic sie nie martw mysl pozytywnie bo wszystko bedzie dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry