reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

No Wy to chyba wszystkie do Pl. jedziecie... ja zostaje w wiedniu. moj A. pracuje na nocki i nie moze brac wolnego w tym czasie, wiec do Polski nie da rady jechac, a ja bez niego nie chcem:p Za to w maju jak pojade na komunie to pewnie z tydzien minimum posiedze :):) Takze odbije sobie :-)
To Dziewczynki szczesliwej drogi Wam zycze, Wracajcie szybciutko ;-)

A no i zapomnialam sie pochwalic, ze u lekarza synus potwierdzony, takze przeczucie sie sprawdzilo:) A moj A. caly czas powtarza, ze on to od poczatku wiedzial, ze to chlopczyk bedzie! Ahh te chlopy hehe

reklama
Dziewczyny ja tez zostaje i to sama:-/ Znaczy sama chlopakow wygonilam aby choc oni mieli swieta.Ja jutro i w sobote popoludniowka a w swieta na rano do 16 wiec po co by tu mieli sami siedziec tym bardziej,ze moj mezus ma jutro wolne.A i jutro Victor ma 5 urodzinki...pierwsze bezemnie i to chyba bardziej mnie przybija jak ta praca w swieta...ale nie bede smucic...odezwe sie jak humor mi sie poprawi

vici, ojeeej! 5-te urodzinki bez Ciebie.... To rzeczywiscie tez bym byla przybita... No ale nie lam sie, odbijecie sobie po swietach jak bedziesz miala jakis wolny dzien! :tak:

Ja tez w Wieniu zostaje, jak zawsze, wiec dla mnie to normalka i wcale mi sie nigdzie jezdzic nie chce :-)

Naila, gratuluje chlopaczka! Jak chcieliscie chlopca to tym bardziej super wyszlo. My (a szczegolnie moj maz) chcielismy dziewuszke i wyszla nam piekna Majusia!

Beabea, dziekuje za zyczonka dla Maji

Nuska, to lekarz konowal, no!:wściekła/y::no:
Ale nie martw sie, wydaje mi sie, ze naprawde nic sie malej nie stanie. Dobrze, ze to nie bylo nic powazniejszego. Czas na zmiane lekarza chyba....:tak:

No to coz, dziewczynki, to wesolych swiat i mokrego dyngusa!!!

poziomeczko ciesze sie ze smakowal torciki podobal sie Majuni na razie niemam jak wrzucic fotki na swoj profil ale nadrobie
Vici smutno tak samej
Nuska wspolczuje przejsc z lekarzem konowalem

Ja odpoczywam . Wies , powietrze pogoda wszystko perfekcyjne no i rodzina zachwycona moimi dziecmi
Gabi sie odblokowala gada jak najeta no i juz na dobre pozegnalismy pampersy. Nawet na droge nie dala zalozyc

zmykam na slonko

By marzenia się spełniły,
kury jaja poświęciły,
tata nam dyngusa sprawił
ksiądz nam święta błogosławił.
Byśmy w święta byli razem
jak nam na Wielkanoc każe

poziomeczka to nie bylo tak do konca jak piszesz, bo ja nie powiem, ale po cichu marzylam o coreczce ;-) Ale z mojego synusia tez sie bardzo ciesze :) A kiedys moze i coronia bedzie :-p

Vici Najlepsze zyczenie dla Twojego synka!!! Duzo radosci, zdrowka i spelnienia marzen!!

Tak wogole to sie dzis lekko zdenerwowalam, bo obeszlam 6 sklepow i w zadnym nie bylo koszyczka!!! i ciekawe w czym ja jutro poniose te swoje jejczka, chrzan i reszte 'wyposazenia'. Po prostu smiech na sali... no nic chyba bede musiala wszystko upchac do koszyczka-miniaturki ktory jako jedyny posiadam :/:/:/ choc nie bardzo mi sie to usmiecha...

No a poza tym pogoda piekna wiec jest sie czym tez cieszyc :-)

vici, wszystkiego najlepszego dla Victorka w dniu urodzinek!!!! Duuuzo, duzo zdroweczka i pieknego dziecinstwa!!!!

Naila, najwazniejsze, zeby dzidzius byl zdrowy a szczescie jest i tak ogromne! Kochac bedziesz tak samo, czy to chlopiec czy dziewczynka!

Tez przesylam zyczenia (rowniez te spoznione) dla Waszych dzieciaczkow :-D. Wszystkiego najlepszego!
Wlasnie ciasto upieklam i przyozdobilam je Jelly Bean- (To maja byc jajeczka ;-)).
I oficjalnie rozpoczelam sezon balkonowy. :-)
Naila: Ja koszyczek dzis znalazlam w tanim sklepie :tak:. To pewnie jutro sie w Emaus zobaczymy.. :tak: Ja ide z mezem i jego bratem (niech pozna polskie tradycje).
A potem jedziemy na Schönbrunn na jarmarkt.
Wesolych Swiat!

reklama
happy ja obeszlam wszystkie te centshopy,ktore byly w poblizu, przy okazji libro itp. i nic nie bylo. Ozdob owszem pod dostatkiem,ale koszyczka nie bylo. Dlatego moj koszyczek miniaturka juz jest przyozdobiony i czeka na jutrzejsza wycieczke do Emaus :) A twoj maz pochodzi z Austrii? bo piszesz ze brat musi poznac polskie tradycje...

I oczywiscie Dziewczynki ja rowniez zycze Wam Wesolych Swiat!!

Do góry