klaudusia198888
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny!
Dziś wrocilam, w piatek znowu jade, okropne beda te Święta!Nie wyobrazam sobie!Żal mi babci,mamy,wujka.
Wiecie co Wam powiem załatwiałam z babcią różne sprawy po pogrzebie bo trzeba było odrazu, nie które te baby w tych urzędach to takie su*i, łby bym im pourywała, zero współczucia i łaske robią że coś pomoga a od tego są!
Vici jutro Ci wysle wiad.
Dziś wrocilam, w piatek znowu jade, okropne beda te Święta!Nie wyobrazam sobie!Żal mi babci,mamy,wujka.
Wiecie co Wam powiem załatwiałam z babcią różne sprawy po pogrzebie bo trzeba było odrazu, nie które te baby w tych urzędach to takie su*i, łby bym im pourywała, zero współczucia i łaske robią że coś pomoga a od tego są!
Vici jutro Ci wysle wiad.
Jak sie nie wryobisz przed swietami nic nie szkodzi.Zalatwiaj sobie inne sprawy i mna sie nie przejmuj.A co do kobiet w urzedach to moj maz nauczyl mnie przypadkowo jak sie z nimi obchodzic.Choc musze przyznac,ze ostatnio kadra sie troche pozmieniala i sama w szoku bylam jak te mlode dziewczyny pomocne i szybkie,bez porownania do starej kadry.Wczesniej bez trzaskania drzwiami nic sie nie zalatwilo bo mialy po 100 przerw na kawe i jeden papierek zalatwialo sie 3 godz!Nastepnym razem ustaw panie do pionu a jak nie beda chcialy to udzerz do dyra i po klopocie;-)
ostatnim razem rozpisalam sie sporo w tym czasie odeszlam nakarmic mala i jak chcialam dodac odpowiedz to pach...wszystko zniklo...za duza przerwa byla w polaczeniu czy cos 

Wczesniej tak nie mial, dopiero teraz od jakis 3 tygodni. a zabki to chyba jednak nie beda bo jego dziaselka nie wygladaja na napuchniete... wogole ostatnio ciezki okres mamy, Kubus nie jest juz takim aniolkiem jakim byl
Nie daje mamusi pospac niestety
Oby mu to minelo