reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

Gratulacje karolask:)
Nie strasz mnie bo u mnie teraz w 37+5 mała wazyla 2900, jak też wyjdzie, że tak dużo jednak to ja jej nie wypchne :p

reklama
A wiecie czy w pierwszym tyg zycia dziecka badania wszystkie sa przeprowadzone w szpitalu czy trzeba isc do lekarza????

Bubcia usg sie myli albo w jedna albo w druga ;) wiec roznie to bywa. Pod koniec ciazy macie jakies czestsze wizyty albo ktg? Jak wogole wasze samopoczucie?

Ja mialam we wtorek wizyte u gin. Mialam pierwsze ktg. W srode mam kontrole ale juz w szpitalu. W 37 tyg bo mala jest posladkowo ulozona. Gdyby nie to to mialabym wizyte w 38 tyg. A czuje sie dobrze tylko boli mnie biodro przy czym chodze jak kalekaa i przewrocic w nocy jest sie ciezko bo boli.

No nie zazdroszcze z tym biodrem. A mowil ci ile mala wazy? Mnie cos od wczoraj kregoslup boli :/ i ogolnie juz wszystko mi dokucza.. Jak dla mnie to za 2tyg moge juz rodzic :p

Ja ostatnią wizytę u giną miałam w 35 tc a w 38 tc w szpitalu, teraz następny raz mam się zgłosić w dniu terminu i dopiero wtedy ktg , mam nadzieję, że mała zdecyduje się wcześniej wyjść:p

Ola ja też mówiłam, że od 1 stycznia to ja rodzić mogę a teraz mała wyjść nie chce, wczoraj przeszłam 5,5 km :) i nic :p

Bubcia ja w sumie to wolalabym wczesniej niz pozniej wiec niech sie dzieje co chce a tez sie nie zapowiada. Ja tez ostatnio sie nachodzilam i oprucz zmeczania zadnych innych objawow.

Ola ja też bym wolała wcześniej niż później bo bardzo bym nie chciała wywoływania a tu jeszcze dwa tygodnie do terminu i nic się nie zapowiada :p a będziecie korzystały z akupunktury?

reklama
Nie powiedzial ile wazy. Nawet nie pytalam. Ale dowiem sie w srode ;) hehe tez chodze ciagle chociaz ostatnio nie az tak jak wczesniej bo boli biodro i nawet nie mam sily wychodzic tym bardziej sama;) ale chcialabym juz malutka miec przy sobie ;)

Do góry