Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Vixen, właśnie wiem, szukałam na to paragrafu przezorny zawsze ubezpieczony Sama pracuje w księgowości i przy odpowiednim "udokumentowaniu" to i nawet operacje powiększenia biustu można sobie odliczyć
Bubcia gratulacje!!!
W Austrii można bardzo dużo rzeczy odliczyć. Małż idzie niedługo do księgowej w firmie i ona ma mu zrobić rachunek sumienia. Zwrot powinien być bardzo duży, bo zakup domu też można odliczyć
Karolask, operacje biustu, nawet państwo może zasponsorować, jeśli lekarz stwierdzi, że stan piersi sprawia, że pacjentowi żyć się odechciewa To samo ze zmianą płci, odsysaniem tłuszczu itp.
My dziś w domu, ostatnio było u nas -17 i straszny wiatr. Przemarzliśmy z małym do szpiku kości i dziś nas rozłożyło Mały smarcze i kaszle, a mnie gardło boli i chodzę ledwie żywa.
Wie moze ktoras z was czy.mozna odliczyc od podatku ubezpieczenie za.mieszkanie bo nam przyszlo ale nie wiem w ktoro miejsce to wpisac??? A jak samopoczucie??? Bubcia juz w domu jestescie??? u mnie bez zmian chociaz piersi bola mnie jak na okres. jakos slabo sie czulam wczoraj. W glowie mi sie krecilo wieczorem ... Ale dzisiaj juz lepiej
Anitaka u mnie wczoraj samopocxucie tez bylo kiepskie okropny bol brzucha nieregularne skurcze no ale ustaly ( niestety) A u was dziewczyny co tam? Jak maluszki?
Echh a jak wczoraj sie polozylam wieczorem to mialam jakis dziwny nie wiem.jak to nazwac taki skurcz brzucha ale skóry. Taka napieta byla ze myslalam ze nie wytrzymam ale po chwili przeszlo
A to mnie te skurcze co chwile lapia i narazie nic sie dziac nie chce. W pt kontrola w szpitalu moze mi chociaz powiedza czy sie dziac cos zaczyna w kierunku porodu.