reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Vixen, właśnie wiem, szukałam na to paragrafu :p przezorny zawsze ubezpieczony :) Sama pracuje w księgowości :p i przy odpowiednim "udokumentowaniu" to i nawet operacje powiększenia biustu można sobie odliczyć :D

Bubcia gratulacje!!! ;-) ;)
W Austrii można bardzo dużo rzeczy odliczyć. Małż idzie niedługo do księgowej w firmie i ona ma mu zrobić rachunek sumienia. Zwrot powinien być bardzo duży, bo zakup domu też można odliczyć:oo:
Karolask, operacje biustu, nawet państwo może zasponsorować, jeśli lekarz stwierdzi, że stan piersi sprawia, że pacjentowi żyć się odechciewa:laugh2: To samo ze zmianą płci, odsysaniem tłuszczu itp.

My dziś w domu, ostatnio było u nas -17 i straszny wiatr. Przemarzliśmy z małym do szpiku kości i dziś nas rozłożyło :( Mały smarcze i kaszle, a mnie gardło boli i chodzę ledwie żywa.

Wie moze ktoras z was czy.mozna odliczyc od podatku ubezpieczenie za.mieszkanie bo nam przyszlo ale nie wiem w ktoro miejsce to wpisac??? A jak samopoczucie??? Bubcia juz w domu jestescie???;) u mnie bez zmian chociaz piersi bola mnie jak na okres. jakos slabo sie czulam wczoraj. W glowie mi sie krecilo wieczorem ... Ale dzisiaj juz lepiej ;)

Anitaka u mnie wczoraj samopocxucie tez bylo kiepskie okropny bol brzucha nieregularne skurcze no ale ustaly ( niestety) A u was dziewczyny co tam? Jak maluszki?

Echh a jak wczoraj sie polozylam wieczorem to mialam jakis dziwny nie wiem.jak to nazwac taki skurcz brzucha ale skóry. Taka napieta byla ze myslalam ze nie wytrzymam ale po chwili przeszlo

A to mnie te skurcze co chwile lapia i narazie nic sie dziac nie chce. W pt kontrola w szpitalu moze mi chociaz powiedza czy sie dziac cos zaczyna w kierunku porodu.

reklama
Do góry