reklama
karolask87
Moderatorka
Vixen, właśnie wiem, szukałam na to paragrafu
przezorny zawsze ubezpieczony
Sama pracuje w księgowości
i przy odpowiednim "udokumentowaniu" to i nawet operacje powiększenia biustu można sobie odliczyć 
aniag78
Fanka BB :)
Bubcia gratulacje!!! 
W Austrii można bardzo dużo rzeczy odliczyć. Małż idzie niedługo do księgowej w firmie i ona ma mu zrobić rachunek sumienia. Zwrot powinien być bardzo duży, bo zakup domu też można odliczyć
Karolask, operacje biustu, nawet państwo może zasponsorować, jeśli lekarz stwierdzi, że stan piersi sprawia, że pacjentowi żyć się odechciewa
To samo ze zmianą płci, odsysaniem tłuszczu itp.
My dziś w domu, ostatnio było u nas -17 i straszny wiatr. Przemarzliśmy z małym do szpiku kości i dziś nas rozłożyło
Mały smarcze i kaszle, a mnie gardło boli i chodzę ledwie żywa.

W Austrii można bardzo dużo rzeczy odliczyć. Małż idzie niedługo do księgowej w firmie i ona ma mu zrobić rachunek sumienia. Zwrot powinien być bardzo duży, bo zakup domu też można odliczyć

Karolask, operacje biustu, nawet państwo może zasponsorować, jeśli lekarz stwierdzi, że stan piersi sprawia, że pacjentowi żyć się odechciewa

My dziś w domu, ostatnio było u nas -17 i straszny wiatr. Przemarzliśmy z małym do szpiku kości i dziś nas rozłożyło
karolask87
Moderatorka
Ania no dokładnie 
Jej, kurujcie się!! I nie wychodźcie z łóżka najlepiej!
Jej, kurujcie się!! I nie wychodźcie z łóżka najlepiej!
Wie moze ktoras z was czy.mozna odliczyc od podatku ubezpieczenie za.mieszkanie bo nam przyszlo ale nie wiem w ktoro miejsce to wpisac??? A jak samopoczucie??? Bubcia juz w domu jestescie???
u mnie bez zmian chociaz piersi bola mnie jak na okres. jakos slabo sie czulam wczoraj. W glowie mi sie krecilo wieczorem ... Ale dzisiaj juz lepiej 
reklama