Karolask super ze jest lepiej i oby tak zostalo, zdrowka dla Was! ...a tak wogole to polecam mieć sprzęt do inhalacji... mam z microlife b 100 czy jakos tam...dlugo sie zastanawialam ale lepiej miec niz pozniej na szybkiego kupować, a moze to czasem uchronic przed antybiotykami...
Slyszalam dobre opinie o soli wlasnie do inhalowania...robienia tego plynu( narazie mam ampulki soli 0.9% i 3%..ale jak sie skoncza to moze kupie cos takiego bo ma dłuższą przydatność.) kurcze jakiejs takiej co sie samemu rozpuszcza bo jest w stanie stalym ale nie pamietam jak sie nazywała... moze macie, znacie i polecicie ?
Ania wspolczuje chorubsk co nie chca opuścić, oby szybko się teraz pozbył Synek i zdrowy wrócił do przedszkola a Ty spokojnie dotrwała jak najdluzej z Dzidzia w brzuszku.
Ola milo ze i Ty korzystasz... sama tyle sie przekopywalam i nadal przrkopuje przez info i chce czasem cos podrzucić przydatnego jak ktos pyta... zawsze to szybciej, bo mimo ze tego pelno w necie to nie wszystko warto czytac i tracic czas.. W sumie to bardzo sie ciesze ze zalecenia sie zmienily i sa jakie są.. jakos wczesniejsze mnie przerażały.. ale coz jednego przerażaja nowosci a mnie cieszą w tym przypadku bo wlasnie jak piszesz jest jednak ta presja na zdrowie...bo przez pierwsze lata jednak to my wyrabiamy nawyki i dbamy w jakims stopniu o to zeby dzieci zdrowsze byly w przyszłości.
...ok zmykam.spac bo znow polemizuje w nocy he he
...usnęłam tzn padlam przy Malym jak usypialam oj wstalam ogarnac kuchnie i przy okazji tutaj cos napisalam.
Milego weekendu!!