reklama

Mamy z Austrii

reklama
Taaa przy zębach :D haha moja już zaczyna się wiercić co chwile, dopiero na boku zasina, a jak się obróci na plecy to się budzi. Jak coś podłoże z tyłu to nagle się jej na plecach chce i znów się budzi...nie dogodzi normalnie [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Badzmy dobrej mysli[emoji14]Hahah to jak bys opisywala mojego lobuza :) tez ostatnio nic jej sie nie podoba jak spi to po 20min sie wybudza i jak dostanie cyca to czasem spi dalej ostatnio probowalam smoka jej dac jak sie przebudzila ale za cholere nie chce a jak dam jej mojego palca to juz jej sie bardziej podoba ale jak tylko wezme reke to pospane. W nocy spi do 1 lub 2 aa po 2 pobudki co godzine dwie o 6 ksiezkicza juz jest wyspana. Szybko to moje dziecko ostatnio sie laduje ;)
Aa laura spi w nocy sama w lozeczku?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie z tego co widac to chyba do ponad roku mamuski maja ciezko ze snem ale mysle ze widok dzidziusia wszystko usprawiedliwia choc z drugiej strony fizycznie napewno sie jest wykonczonym.. :-\ a ja nie mam zadnej niebieskiej kartki i beede pewnie musiala zapytac co i jak w pracy bo jestem na pelny etat 40 godzin.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula to jest taka niebieska karteczka z terminem porodu dla KK, ale zwykłe zaświadczenie też może być od lekarza. Ale jak powiesz, że chcesz do KK to napewno Ci dadzą. Ale masz jeszcze mnóstwo czasu :) a do 8tyg. po porodzie musisz zgłośic pracodawcy na ile chcesz na Karenz (Do 2giego roku życia dziecka możesz w domu zostać)

Ola Laura spała ładnie od 20. do 7.00, 8.00 rano z jedną pobudką na jedzenie i sama w łóżeczku, ale przy mojej głowie zaraz. Teraz po 2gim przebudzeniu biorę ją do siebie bo niechce mi się wstawać, żeby ją obracać [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ok dzięki :-) potwierdzenie juz mam i kinder pass chyba tez jest potwierdzeniem w razie w takze dopytam. No wlasnie ja wezme ten najdluzszy okres z mozliwych bo jestem tu sama z mezem takze malym ktos musi sie zajac ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula89 ja 8tyg przed dawalam tylko od lekarza zaswiadczenie i wystarczylo.
Tez bralismy najdluzszy wariant 30msc bo tez tu jestesmy sami ja dopiero do pracy jak mala skonczy 2.5roku i do przedszkola pojdzie.

Karola mala tez ladnie spala jeszcze jakies 2 msc temu teraz dramat spi z nami bo sie budzi co chwile. To Laura to aniolek :)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry