reklama

Mamy z Austrii

No i my po badaniu Laura dalej niziutka 69cm i 8000g :( spada na siatce i mam ją częściej karmić. Ciekawe jak jej to wcisne [emoji14]
Aaa i ma się nauczyć siadać bo jak nie to ćwiczenia ruchowe. Raczkowac nie musi, ale siadac sama powinna :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Karola u nas wzrost podobny 68cm i waga tez niecale 8kg
Nam pediatra tez mowila zeby robic cwiczenia zeby mala zaczela na kolankach klekac a nie tylko pelzac no i na siadanie tez zwrocila uwage. Tylko Mia juz na jednym boczku powoli zaczyna siadac. A Laura wogole nie siedzi?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No ona sie podpiera tak od boku jak by miala siadac. Na czworakach stoi i buja się w przod i tyl nawet z jedna reka w powietrzu. Jak ja posadze to siedzi ale sama nie siada. No a wazy malutko. Ola Twoja byla prawie o polowe mniejsza od Laury na poczatku a teraz tskie same :)

Karola hehe no tak ;) Mia szybko nadrabia ;)
No to pewnie za niedlugo usiadzie Mia wczoraj sie nauczyla stac na czworaka i pelza po calym domu ani sie nie obejrze a ona w drugim pokoju ;)
Heh dokladnie nie sugerowalabym sie siatkami centylowymi maluchy duza sie teraz ruszaja wiec i traca troszke na wadze a Laura nie wyglada na glodzona[emoji14];)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Taka miła anegdotka z dzisiaj. Wyprałam wczoraj wszystkie szmaty co mi przyszły ostatnio z neta do szycia. 3 pralki tego było!! Wróciłam od lekarza z Laurą, a tu wszystko wyprasowane i poskładane! Teściowa się spisała na medal. I jeszcze koszule męża machnęła :)

O to tesciowa masz super :)
U nas noce spokojniejsze.
Ech ci lekarze. Kazde dziecko inaczej sie rozwija. Znajomej synek siedzial za 3 miesiace a za 8 juz chodzil.Strasznie szybkonu niego wszystko...
Na wszystko przyjdzie pora.
Moja łucja ostatni weekend nie bardzo mleko chciala. W ciagu doby zjadla max 600ml... Nie wiem to na zeby czy co. Ale plakac.nie plakala...to glodna chyba nie byla.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie tesciowa wczoraj denerwowala..bylam ze szwagierka spacerowac i ona tez. Poszlysmy do parku na koc i tesciowa tylko ja bede ja na rece brac...moge wziac łucje i tak w kolko. Tylko ja naciągala a lucja biedna zaraz zdenerwowana bo ladnie sie bawila. Ja teraz nie nosze jej na rekach bo ladnie sie bawi to co bede.... Łucja byla spiaca i w wozku plakala to wzielam ja na rece s tesciowa daj ja ją wezme ... I juz sie wkurzylam bo u mnie dziecko placze ...spac chce a u niej nie bedzie??? Gdzie łucja za nią nie przepada jakos...
A i chciala mi ją na hustawki brac...dziecko za male zeby wsadzac w takie cos... Ona to ma pomysly...

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry