reklama

Elzbieta1986
Zaangażowana w BB
Ja dziewczynki nie dam rady w tym tygodniu ale na nastepne spotkanie sie pisze 

kapelutek
Zaangażowana w BB
Dzień dobry :-)
To jutro o godzinie 12 spotykamy się na U4 Meidling Hauptstrasse? Czy tak?

To jutro o godzinie 12 spotykamy się na U4 Meidling Hauptstrasse? Czy tak?
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No dziewczyny milego spotkania zycze :-) Fajnie macie ,ze tak blisko mieszkacie...
I widze w koncu sie ruszylo to nasze "austryjackie" forum fajnie :-) Ja ostatnio malo czasu mam ale staram sie choc podczytywac.

I widze w koncu sie ruszylo to nasze "austryjackie" forum fajnie :-) Ja ostatnio malo czasu mam ale staram sie choc podczytywac.
Kapelutek właśnie też pisałam z tym pytaniem  To proponuję już konkretnie, jutro godz 12, stacja U4 Meidlinger Hauptstrasse
 To proponuję już konkretnie, jutro godz 12, stacja U4 Meidlinger Hauptstrasse 
Szkoda, że nie wszystkim Mamom pasuje, ale mam nadzieję, że nie poprzestaniemy na tym jednym spotkaniu i jeszcze będzie okazja żeby poznać wszystkie forumowe Mamy
Jak się wyjdzie z u-bahnu to tam jest taki sklep z bio żywnością, może umówimy się przed wejściem do niego żeby się nie szukać po całej stacji? Ja mam ciemne włosy i będę miała kremową kurtkę

Szkoda, że nie wszystkim Mamom pasuje, ale mam nadzieję, że nie poprzestaniemy na tym jednym spotkaniu i jeszcze będzie okazja żeby poznać wszystkie forumowe Mamy
Jak się wyjdzie z u-bahnu to tam jest taki sklep z bio żywnością, może umówimy się przed wejściem do niego żeby się nie szukać po całej stacji? Ja mam ciemne włosy i będę miała kremową kurtkę
kapelutek
Zaangażowana w BB
Ja założę zielony krótki płaszczyk do blond włosów :-)

25letnia Mama
Początkująca w BB
Ok, to do zobaczenia jutro, mój brzuch będzie szedł chwilę przede mną także powinnyście mnie poznać
 także powinnyście mnie poznać

Witam wszystkie Mamy z Austrii. 
Jestem listopadową mamą 2012 i z przyjemnością chciałabym do Was dołączyć jeśli pozwolicie.
Od paru dni podczytuje forum, jednak nie sposób wszystko nadrobić. Od dzisiaj postaram się być na bieżąco.

Jestem listopadową mamą 2012 i z przyjemnością chciałabym do Was dołączyć jeśli pozwolicie.
Od paru dni podczytuje forum, jednak nie sposób wszystko nadrobić. Od dzisiaj postaram się być na bieżąco.
reklama

vici
mama Victor´a & Raphael`a
mikimar napisz cos wiecej o sobie :-)