Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny czy któraś z Was rodziła w Polsce będąc w austrii ubezpieczoną. Orientujecie się może jak to wygląda z wypełnieniem Muter Kind Pass? I jak szybko można wyrobić dokumenty żeby zabrać dziecko do Wiednia?
Kupilismy na zabki kuleczki homeopatyczne Osanit. Czy rozpuscic je jakos czy od razu do buzki? Mamy jeszcze Dentinox ale na razie jeszcze nie jest tak zle wiec chce troche poczekac. Maly znow zle je, ciezko mu zasnac i placze czasem bez powodu. Pogryzl mi tez cycka, slini sie strasznie a paluszki wciaz w buzi - jezdzi nimi...
Happy ja dawałam bezpośrednio do buźki. Na Filipa niestety nie działały, Dentinox też nie, ulga tylko na chwilę. Oby u Was lepiej było. No to objawy typowo na ząbki
Bubcia o rany, ja Cię nie skojarzyłam [emoji85] dziękuję [emoji8] Hehe niestety na razie leży, samopoczucie mi nie pozwala, a jeszcze mnie choróbsko teraz dopadło Tzn raz ćwiczyłam tą płytkę już będąc w ciąży a raz inny trening Chodakowskiej, ale to jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży Ale liczę na to, że za parę dni wrócę do ćwiczeń