reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

Frania, mi doktorka przy kazdej wizycie propnuje ta szczepionke, ale ja nie szczepilam i nie zamierzam. Jakos do tych szczepionek dodatkowych jestem sceptycznie nastawiona. Ja nie bylam na nic dodatkowo szczepiona i zyje.

reklama
Widze ze wszystkie korzystaly z pieknego Wochenende!

My bylismy wczoraj na Hirschtetten, woda super, tylko Nicole miala maly wypadek: biegla i na kamienie upadla. Skore sobie z brzucha, reki i nogi zdarla. Nie tak duzo ale trzeba bylo do pierwszej pomocy isc zeby odkazili.

A na biegu dla dzieci w sobote tez bylo fajnie. Polecam wszystkim za rok! Super frajda dla dzieci! Kazde dostalo medal!

A dzis poniedzialek i znowu caly tydzien do roboty:-(

Witam poniedzialkowo,
Asiunia szybkiego tygodnia zycze, oby znow szybko nadszedl weekend:-D
Frania wspolczuje. Tylko goraczka czy cos jeszcze? Zdrowka dla Ingi, a Ty sie nie przeciazaj!
Co do szczepienia to ja nie bede szczepic na Hepatitis. Juz i tak wystarczajaco szczepionek dostala Laura
U nas dzis cos pochmurno i duszno, ja wlasnie gotuje zupe ogorkowa. Ciekawa jestem czy Laurze zasmakuje;-) Przez ostatnie pare tygodni jadla mi tylko brokuly na zmiane z kalafiorem. Do tego ziemniaczek, ryz, miesko lub jajko. Gdy dodalam inne warzywa, to nie tknela. Takie delikatne podniebienie nam rosnie:-D
Po piatkowej wizycie u lekarza wyszlo, ze Laura jest mniejsza i szczuplejsza od swoich rowiesnikow, ale rozwija sie ksiazkowo :tak:

Frania wspolczuje

A ja musze sie pochwalic w sobote bylam myc okna tata mi zalatwil u takich bogaczy ale bardzo fajnych mialam miec 15 euro za godz mylam troche ponad 8 godzin i zarobilam 150 euro !!szok;) ehh taaka robota to super ale szkoda ze dwa razy do roku tylko,moj tata ich zna bo jego pracownicy im kostke kladli i dali tacie 2 rowery malo co uzywane i mam rower przy okazji:D i dzieki Kathince ide 31maja na spotkanie w sprawie przedszkola:)

Witam poniedzialkowo.Asiunia-D biedna Nicole,a plakala.Bo moj obciera kolanka ale dzielnie idzie dalej.Ale dzieciaczki takie delikatne sa.Frania naprawde wspolczuje ,duzo zdrowka i uwazajcie tam na siebie dziewczyny.Mam nadzieje,ze to nic powaznego.
My bylismy niedzielnie na dunaju ,plywalismy pol dnie lodka,a potem gril u znajomych i musze pochwalic synka,ze byl taki braw, Spieklo mnie tylko na plecach,ale fajnie bylo.Maly tylko do wody chcial skakac ale ani raz nie zamarudzil i pierwszy raz nie spal w dzien.Ale dzis juz ululany.klaudusia to katarinka ma jakies chody w przedszkolu? Ja tez niestety nie zalapalam sie na przedszkokle. Buzialki dziewczyny.Ciekawe jak tam nasza poziomeczka odpoczywa.:-)

Maxmama2 jej kolezanka zrezygnowala z przedszkola i Kathinka wziela od niej nr tel i mi dala jakby nie ona to nawet bym nie wiedziala o tym przedszkolu

Myślałam że to szczepionka albo zęby albo słońce ale byłam u lekarza i ma zapalenie ucha środkowego!!!
Ja dziś na 18 do ginekologa biedulka z mężem zostanie szkoda mi jej !!!
maxmama Super też bym się na grilla przeszła.
Klaudusia To KIWI przedszkole??
mb1 U mnie Inga zaś duża baba jest :).

oj frania mi Ingusi. Moj starszy tez mial jak mial 2-latka. Niestety rozne chorubska czymyja sie naszych dzieci.zal tylko tych malenstw,czlowiek by wolal by jego bolalo. Zycze rychlego powrozu do zdrowia i buzialki dla Ingi. A co to wielkosc to mb_1 moj tak samo ,malutki chudziutki ale zdrow. Ma 10 kg i 86 cm. Ale przez zime ani raz nie chorowal a i bilans 2.latka wyszedl super.:-)https://www.babyboom.pl/forum/members/frania20-72209.htmlhttps://www.babyboom.pl/forum/members/frania20-72209.html

reklama
Franiu biedna Ingusia. Zdrowka dla niej.
Nagotowalam sie dzis ogorkowej, byla pyszna. Niestety moje dziecko jest bardzo wybredne. Zjadla tylko pierwsza lyzeczke. Przy drugiej miala odruch wymiotny i skonczylo sie jedzenie.

Do góry