Vici dziękuję, naprawdę chciałabym karmić tylko piersią, ale mój synuś to niestety straszny leniuszek, bardzo często przysypia przy piersi dosłownie co dwie minuty i najchętniej wisiałby na cycku cały dzień, co jest bardzo kłopotliwe, czasem nawet nie było kiedy iść do toalety... No i tak wisiał po kilka godzin a przybierał mało. Próbuję go zawsze budzić, ale czasem nic nie skutkuje, albo obudzi się by znów za dwie minuty zasnąć, nie wiem już co z tym robić

4 miesiące karmienia piersią to i tak ładnie, zawsze to 4 miesiące mleczka mamusi

Zazdroszczę basenu i temperatury w domu! U nas całą dobę 30-31 stopni, otwieranie okien nic nie daje
mamami1 trzeba wcześniej zapisać maleństwo. Dzwoniłam w dzień wyjścia ze szpitala, ale nie umiałam się dodzwonić, to posłałam szybko męża żeby zaklepał wizytę. Za pierwszą wizytę płaciłam 50€, bo nie mieliśmy jeszcze nr ubezpieczenia dla dziecka. Przy następnej wizycie już mieliśmy, od razu zwrócili pieniążki. Raz przyszłam bez terminu i bez wcześniejszego telefonowania (Filip dostał trądziku, nie wiedziałam co to, więc chciałam skontrolować), to też nas niby przyjęli, ale pani w rejestracji powiedziała, że zawsze wcześniej trzeba zadzwonić. Wizyt do tej pory mieliśmy 3 (bez tej nadprogramowej z trądzikiem

), kolejna za dwa tyg.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj śmiało, ja też o wszystko tutaj pytałam i inne mamy zawsze służyły radą, teraz i ja chętnie pomogę