Karolina55
Mama Gabrysia
Kochane moze byc weekend . Bede codziennie sprawdzac na necie pogode zeby dobry weekend wybrac;-). Najszybciej za dwa tygodnie jak dla mnie, gdyz w ten piatek jade do londynu w sprawie paszportu i pewnie w sobote bede padnieta. No chyba ze w niedziele, ale jeszcze nie jestem pewna. Poza tym musi sie jeszcze cfcgirl odezwac jak jej pasuje.
. Bede codziennie sprawdzac na necie pogode zeby dobry weekend wybrac;-). Najszybciej za dwa tygodnie jak dla mnie, gdyz w ten piatek jade do londynu w sprawie paszportu i pewnie w sobote bede padnieta. No chyba ze w niedziele, ale jeszcze nie jestem pewna. Poza tym musi sie jeszcze cfcgirl odezwac jak jej pasuje.
Ewcia ladna z Ciebie dziewczyna, buzia jak malowana.
Co do wyprawki to mam jeszcze na sprzedaz sporo rzeczy typu wanienka, koszyczek do spania i jeszcze troszke ciuszkow, moze Ci sie cos spodoba. Jak bedziesz w Halifaxie to zapraszam . Tylko daj wczesniej znac, zebym byla w domku. Zreszta pewnie pogadamy jak sie zobaczymy w Bradford.
. Tylko daj wczesniej znac, zebym byla w domku. Zreszta pewnie pogadamy jak sie zobaczymy w Bradford.
Buzka

. Bede codziennie sprawdzac na necie pogode zeby dobry weekend wybrac;-). Najszybciej za dwa tygodnie jak dla mnie, gdyz w ten piatek jade do londynu w sprawie paszportu i pewnie w sobote bede padnieta. No chyba ze w niedziele, ale jeszcze nie jestem pewna. Poza tym musi sie jeszcze cfcgirl odezwac jak jej pasuje.
. Bede codziennie sprawdzac na necie pogode zeby dobry weekend wybrac;-). Najszybciej za dwa tygodnie jak dla mnie, gdyz w ten piatek jade do londynu w sprawie paszportu i pewnie w sobote bede padnieta. No chyba ze w niedziele, ale jeszcze nie jestem pewna. Poza tym musi sie jeszcze cfcgirl odezwac jak jej pasuje.Ewcia ladna z Ciebie dziewczyna, buzia jak malowana.
Co do wyprawki to mam jeszcze na sprzedaz sporo rzeczy typu wanienka, koszyczek do spania i jeszcze troszke ciuszkow, moze Ci sie cos spodoba. Jak bedziesz w Halifaxie to zapraszam
 . Tylko daj wczesniej znac, zebym byla w domku. Zreszta pewnie pogadamy jak sie zobaczymy w Bradford.
. Tylko daj wczesniej znac, zebym byla w domku. Zreszta pewnie pogadamy jak sie zobaczymy w Bradford.Buzka

Wiec czekamy.
 Wiec czekamy. :-) od cioci  niunki.
:-) od cioci  niunki. .
. . Napewno zadzwonie jutro.
. Napewno zadzwonie jutro. ? No i czekam, moze jutro dojdzie. Oby. Bo moj maluszek juz chce siedziec i to jest super sprawa i do jedzonka i do zabawy
? No i czekam, moze jutro dojdzie. Oby. Bo moj maluszek juz chce siedziec i to jest super sprawa i do jedzonka i do zabawy .
.
 i pozdrowionka i ze tez Was pozdrawia.
 i pozdrowionka i ze tez Was pozdrawia.

.
. . Poza tym to wygodne sa takie zakupy w domu przez internet. W ten sposob kupilismy wiele rzeczy i jestesmy raczej zadowoleni
. Poza tym to wygodne sa takie zakupy w domu przez internet. W ten sposob kupilismy wiele rzeczy i jestesmy raczej zadowoleni .
. .
. . Drugie jest w centrum miasta wiec troche gorzej. Jest duze opiekuja sie tam ok 50 dzieciakami w wieku od0 do 5 lat
. Drugie jest w centrum miasta wiec troche gorzej. Jest duze opiekuja sie tam ok 50 dzieciakami w wieku od0 do 5 lat
 .Z tego tez wzgledu mniej mi sie to podoba. No ale nie wiem jeszcze jak to bedzie bo najpierw musza sie zgodzic na to , ze Gabrys bedzie tam tylko 2 godz i ja nie chce placic za wiecej , bo wtedy przestanie mi sie to oplacac. Pojde do pracy tylko po to zeby placic za przedszkole, to by bylo bez sensu
.Z tego tez wzgledu mniej mi sie to podoba. No ale nie wiem jeszcze jak to bedzie bo najpierw musza sie zgodzic na to , ze Gabrys bedzie tam tylko 2 godz i ja nie chce placic za wiecej , bo wtedy przestanie mi sie to oplacac. Pojde do pracy tylko po to zeby placic za przedszkole, to by bylo bez sensu .Przedszkola te w niczym nie przypominaja tych naszych polskich
.Przedszkola te w niczym nie przypominaja tych naszych polskich . No ale moze przewrazliwiona jestem
. No ale moze przewrazliwiona jestem .
. 

, no ale nic straconego, bo pojedziemy znowu na show.
, no ale nic straconego, bo pojedziemy znowu na show. Czasami jak sie wierci i zawiroje pod zero  az boli ,  kurcze maz  chcial  pilkarza i chyba naprawde bedzie z niego niezly ,, kopacz,,:-). No lepsze to niz bokser.Ruchy sa cudowne kopania,  wiercenia , czkawki, jakies  dziwne drgawki i inne cuda
Czasami jak sie wierci i zawiroje pod zero  az boli ,  kurcze maz  chcial  pilkarza i chyba naprawde bedzie z niego niezly ,, kopacz,,:-). No lepsze to niz bokser.Ruchy sa cudowne kopania,  wiercenia , czkawki, jakies  dziwne drgawki i inne cuda