reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej dziewczynki,ja melduje ze rowniez jutro bede o 18 przy "Balandze"
kasia8118 wyobraz sobie ze ja tez spotkalam 2 sympatyczne kolezanki na carboodzie :-D
sylwia.m niestety nie udalo mi sie znalezc tej maty :confused2:
pol dnia spedzilam przy akwarium bo pielegnice zlozyla kilka dni temu ikre i musialam znalezc sposob aby uchronic malenkie rybki przed zjedzeniem,pocielam 2pary ponczoch i firanke :-D ale wreszcie sie udalo-narybek bezpieczny i juz niedlugo bede ciocia kilkudziesieciu maluchow :szok::-D

Czesc:-)
Jak tam minela sloneczna niedziela???:-):-)
BOZENAM-Ja calkiem zapomnialam Ci odpisac:rofl2:skleroza nie boli:-D
Ja u niej zamawialam:-)i dobry byl:tak:

A my pojechalismy wkoncu nad to morze i jestem padnieta:shocked2:ALE sie usmialam z Dawida,bo nie chcial stanac na piasku:sorry:i siedzial na kocu dwie godziny:-Da jak mu sie sypnelo piaskiem na nogi,oj ale sie wkurzal:-D:-D
No ale wkoncu sie przekonal,jak sobie nogo pomoczyl to i na piasek poszedl:-)
No i kurcze Kuba sobie spalil ramiona:wściekła/y:Znacie jakis dobry sposob na ukojenie tego bolu???bo juz jak zasypial to plakal troche:shocked2:

Szkoda ze nie bedzie troche dziewczyn:-:)-(
No to 18 sta,Balanga,tak??

Czesc

U nas tez bylo milutko i meczaco. Z rana pojawil sie B w domu, rozpakowalismy auto i korzystajac z pieknej pogody zorganizowalismy sobie maly wypadzic w gorki. Dzis zaliczylismy Simon Seat. Jestem pod wrazeniem mojego synka, ktory cala traske przeszedl na nogach i w ogole nie marudzil. A bylo tego sporo i to pod gore. Dzieci wymeczylismy tak, ze jak tylko weszli do lozek to od razu zasneli :tak:

Doris - u mnie Maciek mial takie fobie na poczatku jak zaczal chodzic. Najpierw na trawe nie chcial wejsc, potem na zwirek, generalnie na wszystko co nie bylo asfaltem. Teraz tez czasem sie zastanawia czy wejsc czy nie, ale pokusa dotarcia do celu jest jednak silniejsza.

roksana jak tam w parku, wesło było
Ja na spotkanie nie mogę, Robert miał już wcześniej jakieś plany

doris78 my też dzisiaj byliśmy nad morzem, w Whitby. My wszyscy spieczeni:-D:szok:U nas odwronie Julce bardzo podobało grzebanie w piasku:-)

Załączniki

• Copy of Picture 087.jpg
    Copy of Picture 087.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 33
Czesc dziewczyny:-)
U nas tez wczoraj wszyscy szybko padli:-)ja ostatnia poszlam spac o 9.30:-D:-D:szok:
4muchy-ale fajne zdjecie ma Julka,podobalo jej sie paplnie w blotku:-D:-Dmy bylismy w Cleethorpes,najpierw myslalm zeby wlasnie jechac w te okolice co Wy byliscie ,ale znalazlam blizej miejscowosc i jest tam duzo atrakcji:tak:

KASIA J-Wy TO zawsze znajdziecie fajne miejsce:tak:

witam z rana
Wlasnie sie zorientowalam, ze mi wcielo Majki suwaczek :eek:nie wiem dlaczego.
doris78 - wlasnie patze na ta miejscowoc wyglada naprawde zachecajaco. Dlugo jechaliscie ???
A ja wczoraj gralam w tenis i bylo super zmachalam sie jak diabli. Jak by ktos chcial to w Brighouse sa fajne korty. Ja bede jezdzic tak 2 razy w tygodniu.

Cześć
4muchy ale super zdjęcie. A w parku? Było super. My tam spędziliśmy cały dzień - prawie. Jeździłam na wielkich karuzelach i dziś mam zdarte gardło od tego krzyku. :-D:-D:-Di bolą mnie strasznie mięśnie rąk.
Ale moje dziecko wczoraj na przekór kazało się ubrać. Sweter i rajtuzki. Żar z nieba się lał a ona się trzęsła :-). Dlatego ona jedna się nie opaliła.
Kasia8118 nie wiem czemu ale jakoś to przeoczyłam.
Doris78 Jak masz pantenol to go wysmaruj, a takie z domowych sposobów to chyba zsiadłe mleko, ale nie jestem pewna ;-)

reklama
roksanna1 - ja wczoraj tez bylam w parku tylko w Huddersfield i tez byl jakis festyn chyba hinduski. Wczoraj byly urodziny krolowej to moze dlatego tyle atrakcji w parkach:-D hmmm

Do góry