• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

witajcie!!! ja tez po obiadku ale przyznam szczerze ze mialam z wczoraj zapiekanke z makaronu wiec odgrzalam sobie i blazejowi(to moj narzeczony) a niunia nasza miala dzis pyszna zupke kalafiorowa.
alexnow ja z checia bym cie odwiedzila,(choc nie wiem czy bym mogla hihi?) ale Laura jest przeziebiona wiec moze innym razem na kawce sie spotkamy.ja zapraszam do mnie,mieszkam niedaleko holmwoodu a ty?
pozdrowki dla wszystkich

reklama
23aneczka-jak ja zapraszam kto ma ochote , to znaczy ze jestes tez mile widziana ,ja za to mieszakm od Tong street w lewo na Toftshaw lane dokladnie za nextem i princess:-):-):-)
roksanna-no coz i tak sie zdaza jutro jedziecie do sylwi a pojutrze do mnie i juz wszyscy chyba zadowoleni beda oczywiscie jesli macie czas i ochote:-):-):-)

Roksanna1 nie mieszkam w holmwood(a na Tyersal lane) to bardzo blisko laczy mnie doslownie jedna ulica do nich,a szczerze powiedziawszy strasznie nie lubie tam chodzic,choc moja poczta najblizej jest wlasnie tam.Jacys dziwni ludzie tam mieszkaja dziwnie sie patrza i wogole prawde powiedziawszy prawie wcale tam nie chodze bo sie boje,nawet w dzien omijam holmwood.kilka razy sie tam na spacer przeszlam ale samej to jest strach nie wiem czemu bo nikt mi jeszcze nic nie powiedzial ani nic w tym stytlu,poprostu nie podoba mi sie tam.Na mojej ulicy jest strasznie cicho i spokojnie z okna fajny widok na laki i koniki mam wiec choc na to nie narzekam.pozdrowionka

23aneczka witam Cie i ja

Marta84 odnosnie jutrzejszego wyjscia na miasto to dam Ci znac jutro bo ja też nie wiem jak mi sie bedzie Alex sprawowal;-)

nareszcie mam chwilke wolnego czasu... dzisiaj mnie napadlo i w trakcie Alexa dzemek pomalowałam łazienke. ramie mnie napierdziela jak nie wiem bo jakis kretyn zrobił na suficie baranka. 2godziny mi zeszło na malowaniu pierdzielonego sufitu. miejsce przy miejscu, zagłebienie przy zagłebieniu- masakra.
idem polezec przed tv. milego wieczorka wam życze

Ostatnia edycja:
witam z wieczorka:-):-):-)ale chyba dziwczyny juz spia:szok::szok::szok:bo nastala cisza no ale coz ladny dzien byl wiec mamusie napewno korzystaly z pogody i na spacerki sie powybieraly i terz zmeczone odpoczywaja:tak::tak::tak:
nefretete-to ci wpolczuje wiem co to jest malowanie my z moim dwa pokoje w dwa dni wytapetowalismy a to w PL i starsznie sie czulam:-):-):-)pozdrawiam i do juterka:-):-):-)dobranoc

witam z rana:-)
alexnow wiesz jak sciany sa gladkie to malowanie jest przyjemnoscia;-) ale baraek na syficie to jest porazka:wściekła/y::-D ja akurat lubie bawic sie w remonty:tak: mam to chyba po ojcu:-D

Marta84 tak sobie własnie pomyslałam, że niezależnie od małego łobuza mam wielką ochote wybrac sie na zakupy. jak wstaniesz to napisz o ktorej Ci pasuje. moze zdazysz sie wyszykowac przed pierwsza dzemka małej i wtedy przespi sie na powietrzu? jezeli dasz odpowiedz na bb to pusc mi sygnal na kom. zebym wiedziala ze jest wiadomosc bo moge sie zakrecic i zapomniec:-D;-)

Witam!!!:-)
Ja p wczorajszym popoludniu i dzisiejszej noce mam juz dośc chyba dzis ze 5kaw wypije .Amelka od wczoraj mi tak gorączkuje ze w jednej chwili miała wczoraj 39.7C az jej łezki polecialy.bidulka moja:-(A dzisiaj rano niby lepiej ,bo temperatuta spadła ale to nie zaduzo.Smutno mi bo takie sliczne słoneczko nas dzisiaj obudzilo:-(a my w domku.
Roksanna1 kochana wstawć i jechac nogi opalać:-pdzisiaj masz największa szanse;-)
Nefretete101Ty to tak jak ja,tylko czekam az mi mala zaśnie i do roboty:tak:Wiem co to znaczy jak masz ograniczony czas na zrobienie czegoś.dlatego ja robie jak mi miso wyjezdza,a amelka zasypia na noc.tylko gozej sie wstaje na drugi dzień:sorry:

Ja tez bym sie wkoncu z Wami spotkała:-(ale niestety Amelcia mi złapała jakiegoś wirusa i musze czekać do poniedzialku ,jak jej nie przejdzie to dostanie antybiotyk.A tego bym nie chciala:no:

witam w ten przepiekny poranek:cool::cool::cool:
moja niunia dala dzis pospac nie wstala jak tata wychodzil do pracy:-):-):-)
ja tu kawka i poranna prasa czyli BB a tu malo osob a myslalam ze bede nadrabiac;-):tak:dobra kobietki wstawajcie :tak::tak::tak:

reklama
witam kobietki jestem troche zla na mojego bo zapomnial o wczorajszym swiecie i nie dostalam od niego zyczen ale ja sie upomne w sobote zrobie kolacje przy swiecach bo teraz w tygodniu przychodzi strasznie zmeczony :-(:-(:-(:-(:-(
i pewnie z tego zmeczenia zapomnial moj bidulek
mam znajomego ktory robi nawigacje tzn wgrywa mapy jesli ktoras jest zaintetresowana to pisac
czy jadla z was moze ktoras placka KASZACZKA bo chce zrobic mam nadzieje ze bedzie dobry dzis pieknie na dworze wiec wycieczke do parku sobie zrobie moze wyciagne kasie(ta co ze mna mieszka) mam nadzieje ze nie odmowi a jak nie to pojde sama mielgo dnia kobietki i mama nadzieje ze odwiedziny u sylwi beda super:tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry