reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

Hello:-) mam czas dla was bo mała padła:szok: mąż ogląda national geog. a ja sobie tak buszuje:tak: mojadzidia-dzięki za odwiedzinki,twój siostrzeniec to nie zły gigant,Wiki się wymęczyła i zasnęła na fotelu przy słuchaniu lady gagi:-D:-D:-D Monia-[witaj na forum:tak:;-) Sylwiam-[ciebie też już wyczaiłam gdzie mieszkasz,tak,tak:tak:;-) a do agamm-[jest prosta droga z przystanku,więc mojadzidzia-[nie bój żaby bo ja wiem jak wysiąść i jak iść:tak: wyczaiłam te tereny:-D:-D:-D nie wiem czy miałam cosik jeszcze napisać:sorry: najwyżej pozniej coś jeszcze napisze:tak::eek:

reklama
A do mnie jutro koleżanka z Polski przylatuje :tak::-D
W sumie jakby się okazało że w przyszłym tygodniu gdzieś się spotykamy to ja bym ją zabrała. :tak::tak: Niech pozna fajne mamy z Bradford:laugh2::laugh2::laugh2:
Doris zdzwoniłyśmy się ostatnio w końcu. Urządzają się powoli, wyszło po drodze parę niedociągnięć ale to normalne. Czekają na naprawy. Poza tym prosiła żeby dać znać jak będziecie na kulki na bd4 jechać to chętnie się z Nami zobaczy. To jak będziecie jechać w czwartek na kulki to ja jej dam znać????
Monia22310 Ja na początku korzystałam z ubezpieczenia mojego, ślubu nie mamy. Nie było żadnego problemu. Z resztą do tej pory jestem na jego ubezpieczeniu.
I witam na forum
Katarina to Ty taki szpieg nasz forumowy. ;-)
Ania ładne kupił perfumy, ale nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba a mnie się podobają średnio :laugh2:
Sylwia a ja mu to samo, strzeliliśmy sobie po perfumach. :sorry::-p

hello;-)

katarina widze ze niezly szpieg z Ciebie:-p ale to dobrze bo ja nawet nie wiedzialabym jak powiedziec mojejdzidzi jakie autobusy do mnie jada:-p ja sie na tym nie znam:-D

mojadzidzia widzisz jak dobrze miec szpiega w towarzystwie mamusiek z BB:-D jak katarina nie wiedzialaby jak dojjechac to napewno bym sie dowiedziala co i jak ale juz mnie wyreczyla z tego zadania:tak::-)

Ania1812, mojadzidzia powiem wam szczerze bez bicia proponuje dla waszych chlopcow zeby wzieli dla siebie jakies autka albo cos w tym stylu bo ja nie mam zadnych zabawek dla chlopcow:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam jeden motorek nawet szczerze nie wiem skad on sie wzial u mnie w domku ale chyba moj maz po cichu sie nim bawi jak ja nie widze:-p:-p Dla Dusi i Adasia napewno cos sie znajdzie:-D w koncu mam corcie w tym samym wieku:-D:-p

A jesli chodzi o Wiktorie i Natalie mysle ze tez znajda cos dla siebie:tak::-)

Wiec tak ja otwieram drzwi ok 11;-)

Ahaa i Monia22310 ja rowniez witam na forum:-) i gratuluje ciazy super sprawa:-) napewno kazda z dziewczyn to potwierdzi:tak::tak:

Ok dziewczynki uciekam moze jeszcze zajrze pozniej a jak nie to do zobaczenia jutro:-)

Hejka,
Niestety ja nie wiem czy jutro dotrę do Agaam, ponieważ jakąś godzinkę temu zadzwoniono do mnie z pracy, że jednak te nocki nie ruszą. Więc chcę podjechać do Job center i dowiedzieć się o rejstrację. Jak coś to pujdę na zasiłek ( jak mi dadzą oczywiście :crazy: ) . A mój pojechał dzisiaj do pracy, ale jeszcze nie wiem co i jak , bo się nie odzywa :-( . A z tego co słyszałam od ludzi z rannej zmiany to mieli tylko "indakszyn" :wściekła/y: i po kilku godzinach jechali do domu. Najgorsze to to, że same opłaty to ponad jedna pensja u nas :no::szok: . Przyjdzie na to, że będę musiała zmienić mieszkanie :-( . Spadam, bo mam wredny humor dzisiaj :eek:

hej
A moj synek dzisiaj powital mnie o 5 rano: mamo wstawaj jestem glodny i chce siku i wstawaj:wściekła/y: No i o 17.30 wlaczylam mu bajeczke i kimnelam sobie przez poltorej godzinki zeby odespac poranna pobudke:-)
mamatrojeczki- trzymam kciuki- mam nadzieje ze cos na ten czas znajdzieccie:tak: A swoja droga to jakis pech ostatnio na forum co do pracy:no:
monia22310- witaj na forum i gratuluje ciazy:tak:
Ania1218- ja jestem bardzo chetna na kuleczki jezeli bylyby w czwartek bo akurat nie mam planow na ten dzien. A ja umiem robic placki ziemniaczane:-p:-p
mojadzidzia- mam nadzieje ze dlugowieczna:-D:-D W razie czego mam nadzieje ze da rade podmienic:cool: Chociaz szymon siada na blacie kuchennym kilka razy dziennie i przezywa jaka ona piekna mamusiu, a jaka ma plamke na ogonku- wiec w razie wypadku moze byc ciezko;-)
Agaam- ja niestety tez nie dojade bo mnie artura siostra z mala nawiedza jutro:tak:
Sylwiam- oj czuje twojego maksa nocnego;-) Az w Menston;-)
Doris78- zycze szybkiego ukonczenia remontu:tak: U mnie tez gazowe beda robic- juz sie boje:szok: Pasuje ci bardziej gazowe?

Dobra smigam bo maz raz wczesniej wrocil z pracy- czyli 18.55 a ja tu gadu gadu
A w czwartek w nocy przyjezdza moja siostrzyczka. Jak ja sie ciesze:happy:

Roksanna1 fajnie że będę mogła korzystać z ubezpieczenia mojego mena:) To dobra informacja, ale zastanawiam się czy muszę jakoś specjalnie to załatwić czy wystarczy jak pójdziemy razem do przychodni i podam jego NIN?

Muszę się przyznać, że bardzo boję się całej ciąży no i porodu;-) wiem ,że każda kobieta rodzi itd., ale nie zmienia to faktu, że wiele rzeczy mnie niepokoi. Tym bardziej cieszę się, że znalazłam to forum , bo widzę że pomagacie sobie nawzajem i wspieracie się. A mi wsparcie przyda się na 100%. Także dziękuję za miłe powitanie i wszystkie miłe słowa. :-)

Agaam-spokoWiki i Natalie sobie poradza ,pewnie,Twoja Viki ma przeciez zabawki:-):-):-)pozatym moja napewno bedzie najbardziej zainteresowana dzidziami:tak::tak:;-);-);-)

mamuski s moze sa jakies chetne do mnie na spotkanko w poniedziałek ?????? :cool:

mojadzidzia ja tez czasem tesknie ze brzusiem :-( a planujesz rodzensto dla Nadusi ???:sorry:

roksanna1 ale masz fajnie ja namawiam moja siostre zeby mnie odwiedzila na miesiac bo wlasnie stracila prace to co za roznica czy siedzi w polsce czy przyjedzie do mnie na troche mam nadzieje ze ja namówie ....

katarina26 no no dobry szpieg z Ciebie :tak::-D

ampar3 dobrze ze chociarz na drzemke Ci maly pozwolil moja codziennie wstaje o 6 i nie ma szans przy niej na drzemke :wściekła/y: ale juz sie przyzwyczailam bo chdzi spac przed 19 i sie nie budzi s nocy :tak:

Witam panie wieczorową porą:-):-):-):-) tu inspektor gadzet:cool::-D:-D:-D:-D kórcze pieczone moje dziecko mnie wytrąciło z równowagi i nie wiem co miałam napisać:eek: no nic zacznę od moniki-gratuluję błogosławionego stanu:tak::happy: niczym sie nie przejmuj kobieto,głowa do góry pierś do przodu i wszystko się samo ułoży :tak:mamatrójeczki-współczuje ci naprawdę:-:)no: nic fajnego być w takiej sytuacji:no: ale trzeba być dobrej myśli i wszystko wróci do normy,wiem że to są tylko takie sobie tam słowa które nic nie prszyniosą dobrego i nic nie zmienia ale no trza się wspierać jakoś:tak:;-)graziul-no tak,nasze glajdy zabawek nie potrzebują,one chętnie się zabawią z dziećmi:tak: racja:-D:-D roksana-[wporzo masz kumpele,że tak daleko do ciebie dotrze:tak:;-) moja juz się wybiera 2 lata:eek:
Doris78-oj to musi boleć,bo to ciężko jednak bez autka tutaj:tak: ale trzymam kciuki za nie:tak::-) dobra lasencje,idę sobie zasiąść do męża,poprzytulać się troszkę,:-):-):-) Do zobaczenia u Agamm z tymi co będą i do usłyszenia czy też spisania się z tymi co nie będą:-D:-D ma to sens:confused::-D:-D:-D:-D:-D oki lece bo głupoty juz wypisuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D miłego wieczoru,papa

reklama
aha-[co do kulek,to ja bym była chętna:tak: ale bym musiała Graziula namówić na nie bo się z nią umówiłyśmy na basen w ten dzień akurat,no i oczywiście kwestia dojechania tam:zawstydzona/y::-( Doris mój kierowca od dalszych wyjazdów ma chore autko,więc :sorry2: psikus,no chyba,że któraś ma po drodze i oczywiście miejsce w bum..bum..to bym pojechała:tak:;-):-D:-D bo nie mam zielonego pojęcia nawet jak tam autobusem dojechać a taksówką sie nie będę bujać,bo to za drogi interes,więc no nie wiem:confused: chyba,że odpalę nasze auto i ryzyk fizyk:szok::baffled: nie nie żartuje sobie,najpierw muszę wziąć kilka jazd próbnych u mężulka,a potem jak się puszczę w ten wir to ahh...;-):-D:-D:-D z piskiem opon będę opuszczać naszą posesję:-D:-D nie no jaja se robię na poprawę humoru tym co się smucą:sorry2: oki,spadam,dobranoc:-):-)

Do góry