reklama
Witaj Kasiu. Mieszkam w Nowej Górze ale bardzo często odwiedzam Chrzanów {teściowie}.
MAM 27 LAT. JESTEM MAMĄ DWÓJKI SZKRABÓW 5 LETNIEGO MATEUSZKA I 3 MIESIĘCZNEJ MARTYNKI. MOI TEŚCIOWIE MIESZKAJĄ NA PÓŁNOCY - MIESZKA I.

M
monika_pk
Gość
czesc
ja własciwie jestem z Oswiecimia ale pracuje w Chrzanowie na Krakowskiej...
aga 75 ja też mieszkałam w Ostrężnicy przed ślubem.
U nas dzisiaj posypało konkretnie
i dalej sypie śnieżkiem z nieba jak tak dalej będzie to nie wiem czy rano dostanę się do Chrzanowa. Mam nadzieję że zdążą panowie drogowcy odśnieżyć.
U nas dzisiaj posypało konkretnie

i dalej sypie śnieżkiem z nieba jak tak dalej będzie to nie wiem czy rano dostanę się do Chrzanowa. Mam nadzieję że zdążą panowie drogowcy odśnieżyć.
Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek. Życzę wszystkiego najlepszego Wam, Maluchom, Panom Tatom niech kazdy dzien będzie lepszy (albo przynajmniej nie gorszy od poprzedniego), niech każda noc będzie spokojna i przespana niech dzieci rosną "taaaaaakie duze" i "taaaaakie madre", mamy niech pieknieją, a tatusiowie po "szybkiej" krzywej zblizaja do idealu

reklama
ALE TUTAJ PUSTKI. KASIU ŚLICZNĄ MASZ CÓRECZKĘ, JAKIE RUMIEŃCE.