czesc wszystkim, dziekuje za cieple powitanie i rady. z tą depresją to pewnie racja, po cesarce mialam komplikacje i trzy razy wracalam do szpitala, w sumie poprzedni tydzien byl pierwszy ktory caly w domku przebylam od porodu. chociaz teraz dopadlo mnie przeziebienie, ale raczeej nic dziwnego bo chyba moj organizm fizycznie mial juz dosc. mieszkam w nowej czesci Armthorpe, patrząc od doncaster centrum zaraz na początku, na tym nowym osiedlu. i chetnie spotkam sie. Czy wiecie moze czy jest tu dostepne mleko hypoalergiczne NAN, wydaje mi sie ze maly ma alergie, musze sie jeszczdo GP wybrac. A moze wiecie jakie jest tu dobre mleko hypoalergiczne. Teraz karmilam go Caw and GAte, ale zaczął mi plakac zaraz po skonczeniu karmienia, ma krtostki, gorzej spal i lzawily mu oczka, wyczytalam ze moga to byc objawy alergi, zmienilam mleko ale nie dla alergikow, poczekam moze jeszcze kilka dni zobaczyc czy cos sie zmieni. troche mam lzej, przyjechala do nie siostra, do nastepnego wtorku mam pomoc :-).
ufff..;-)
pozdrawiam