reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Doncaster

to zalezy czy przyjezdzasz tu z kims czy sama... ja przyjechalam sama i przez pierwsze 4 miesiace byla dla mnie tragedia... a teraz mam tu rozinke i jestem szczęśliwa. wszystko zależy jakie kto ma nastawienie. ja probuje byc zawsze optymistką:-D

reklama
Gusia to zalezy od tego gdzie i z kim jedziesz...:tak: Ja przyjechalam do Angli z moim facetem, ale mimo tego nie potrafimy sie tu odnalezc:-(Nie podoba nam sie anglia...ludzie, pogoda, jedzenie, atmosfera ...ogolnie to nie to co tygryski lubia najbardziej. A z drugiej strony bylam tez w Hiszpanii troche czasu, ale sama, a mimo tego predzej widzialam sie tam niz wlasnie w anglii. Miejsce marzenie...nad morzem, cieplutko, klimaty takie jak lubie...:-)ludzie rozni ale bardziej mi odpowiadali:tak: I mimo tego ze mieszkalam tam duzo krocej poznalam sporo fajnych osob z ktorymi do dzis mam kontakt a tu siedze juz tyle czasu i co rusz okazuje sie ze osoba ktora wydawala mi sie sympatyczna jest zaklamana jak wiekszosc anglikow:baffled: niestety. No ale kazdy jest inny...jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz.

Wcześniej mieszkałam 2 lata w niemczech i tęskniłam za polską jednak. Jak miałam okazje to jechałam do Polski. A właśnie jaka jest pogoda w Angli i klimat?
Bo mi się Anglia kojarzy z mgłą i deszczem.

Ja mieszkam w polsce ale chętnie was czytam. Interesuje mnie jak tam sobie żyjecie i dajecie rade. Mam przyjaciółke, która mieszka w londynie i chce mnie do siebie ściągnąć.

aska0901 a zaglada tu mama z Doncaster :-D
gusia260 wiesz bylam w Londynie (co prawda tylko na kilkudniowej wycieczce) i nie mogła bym tam mieszkac na dluzsza mete chyba... za duzo i za szybko sie tam wszystko dzieje dla mamy z takim malenstwem jak moje to jest przerabane. pewnie gdybym nie miala dziecka i chcialabym kozystac z zycia towarzyskiego to bylo by to wymazone miejsce:-D

A powiecie dziewczyny gdzie znależć prace lepiej w dużym mieście czy mniejszym, no i jak nie zbyt dobrze zna się język jest szansa na prace?

reklama
gdzie łatwo znaleźć prace? to zalezy jakiej pracy sie szuka. osoby ktore wogole nie znaja jezyka (a jest ich duzo) pracuja tutaj tylko, ze w fabrykach, na salatkach za najnizsza stawke i jakos sobie radza...

Do góry