emimonkey
Zaciekawiona BB
izabella w tym tygodniu ja też nie dam rady bo jutro wracamy do domu :/ no i stroje kąpielowe mamy w piszu. A fajne obrusy na urodziny są w sklepie obok rydzewskiego na orzeszkowej z resztą ten sklep też jest jego. my tam kupiliśmy cały zestaw z księżniczkami (tzn talerzyki kubeczki obrus balony )
adzia nonei dziwię się i podziwiam, ja bym chyba się nie skusiła
jesteśmy właśnie podczas wymiany fotelika samochodowego dla Maleńkiej
Berber Hektor 0-18 kg 7xKOLOR GRATISY W-wa od reki (1090367694) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o tej firmie? Musimy mieć wygodny fotelik bo jeździmy bardzo często a zresztą teraz jeszcze trzy razy czeka nas podróż w męża strony (ponad 600km) więc...
adzia nonei dziwię się i podziwiam, ja bym chyba się nie skusiła
jesteśmy właśnie podczas wymiany fotelika samochodowego dla Maleńkiej
Berber Hektor 0-18 kg 7xKOLOR GRATISY W-wa od reki (1090367694) - Aukcje internetowe Allegro
co sądzicie o tej firmie? Musimy mieć wygodny fotelik bo jeździmy bardzo często a zresztą teraz jeszcze trzy razy czeka nas podróż w męża strony (ponad 600km) więc...
A niestety nie stać nas na fotelik za tysiaka to zalazłam wiarę bezpieczny bo 3 -4 gwizdki dostała w testach i firma znana a co ważne najlepsza foteliki to takie co mają najmniejszy przedział wagowy bo im większy tym mniej bezpieczny a my w tamtym tygodniu kupiliśmy coś takiego 
a miałam tyle zaplanowane do zrobienia jak zasną, teraz to mi się już nie chce i chyba idę spać.