reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
wierze! ale i współczuje podwójnie bo mi sie zdaje ze ciężarnej to jeszcze bardziej śmierdzi.
ja to na początku tej ciąży pamiętam dwa razy z autobusu wysiadałam, bo po prostu jacyś bezdomni jechali no a dla mnie juz ni jak wytrzymać nie szło. i po prostu wysiadłam bo byłam pewna ze tam zaraz będę miała atrakcje.
a raz zwymiotowałam na ulicy, bo kobieta w sklepie kolo mnie stanęła taka wyperfumowana czymś a ja płaciłam właśnie. i uciec nie mogłam a jak wybiegłam ze sklepu to juz poszło

Ostatnia edycja:
ooo rposze ciotki klotki byly jak mnie nie bylo :) a teraz to mi troll moj wstal maly juz ! O ! i czas sie brac za obiad... wkurzylam sie bo zamowilam sporo ubran, zapalcilam za przesylke i 2 skienki + joggong nie pasuja. chcialam zwrocic mozna, ale mimo z ewybralam przesylke do relay mondial, a nie do domku wygodnie, to i tak trzeba zapalcic za nowa przesylke ( a niby retour jets GRATUIT!), i teraz nie wiem co robic, bo raz z etrzeba sie z tym sr**ac drukowac jakies etykietki zwrotowe, isc tam, to dwa : przesylmka ma ponad 2kg to tez fajnie za nia, z 10 euro zaplace... i teraz nie wiem... i chodze wkuta :/

ooo rposze ciotki klotki byly jak mnie nie bylo :) a teraz to mi troll moj wstal maly juz ! O ! i czas sie brac za obiad... wkurzylam sie bo zamowilam sporo ubran, zapalcilam za przesylke i 2 skienki + joggong nie pasuja. chcialam zwrocic mozna, ale mimo z ewybralam przesylke do relay mondial, a nie do domku wygodnie, to i tak trzeba zapalcic za nowa przesylke ( a niby retour jets GRATUIT!), i teraz nie wiem co robic, bo raz z etrzeba sie z tym sr**ac drukowac jakies etykietki zwrotowe, isc tam, to dwa : przesylmka ma ponad 2kg to tez fajnie za nia, z 10 euro zaplace... i teraz nie wiem... i chodze wkuta :/

a mocno nie pasuja??? nie wiem co doradzic , chyba tylko odeslac...
marys ja przy pierwszej ciazy tylko dwa razy zwymiotowalam, w samochodzie:-) i tyle

posprzatalam...teraz ide sie wykapac;

Dostalam leki... Biegunka chyba przeszla jeszcze boli mnie zoladek, temp 37,7 i bol glowy ( to pewnie z tego ze w mieszkaniu bajzel:/;)).

Co do wymiotow to z oli cale 4 miesiace mnie meczylo:/

Josephine- jak sa nie dobre to chyba nie masz wyboru tylko odeslac:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry