reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z FRANCJI!

nie chcialam zmieniac , bo ta gino jest sprawdzona, ze niby fajna, i wogole, no ale kurcze zastepca ...jakis mlody gosciu, i widze po tym co mi napisala josephine ze to nie tylko mi sie wydaje dziwne ze zadnego terminu nie mam podanego
Josephine a gdzie Twoja sygnaturka???

reklama
nie , wydawalo mi sie ze mialas wczesniej ....

a ja dzis jadlam pomidora , prawdziwego pomidora, co ma smak pomidora!!! taki jak u babci byl na dzialce!! to moze glupie, ale tu pomidory jadlam , wszystkie bez smaku!

milego wieczoru!!!

Zoe ja już od tygodnia obwą****ę pomidory w sklepach :-D w celu znalezienia tego jedynego, niepowtarzalnego letniego, polnego smaku ;) Zimą to nawet nie kupuję bo jeść tego nie idzie...

Yasemin ..nie wiem czy lubisz pasztet? ja uwielbiam , a ze tutaj tego nie ma to mi bardzooo brakuje..i powiem Ci ze dzis jak jadlam tego pomidora to czulam pod spodem pasztet, jak w PL , kanapeczki, pasztecik, pomidor!! ah :baffled:

Zoe co ja mam z Tobą począć... ? nie ułatwiasz mi tęsknoty za tymi wszystkimi pysznościami :dry: Pasztet z pomidorem albo ogórkiem kiszonym mniamm i to taki, robiony przez mamę albo mojego sąsiada. Co o Polsce można powiedzieć to można, ale polne pomidory i wiejski chleb, cóż więcej trzeba ? już tuż tuż kapustka młoda, ziemniaczki młode, ogórki ehh :sorry2:

to ja jeszcze o kanapkach.....jak mala bylam to czekalam tylko jak babcia szpinak zrobi, z czosnkiem, potem na chleb, cieply jeszcze, maselko, swojskie oczywiscie.....

a tak na serio to konczmy z tym bo naprawde mi slina cieknie....
chcialam opowiedziec Wam za to o moim uczuleniu....inaczej nie wiem jak nazwac....takie krostki, kolor ciala, swedzace na wysokosci bioder ale z tylu po obu stronach .....co to za diabel...

reklama
Zoe na wysokości bioder to ja kiedyś miałam od spodni źle wypłukanych, a tam mi wyskoczyły bo chyba skóra najbardziej się pociła i ocierała...

a może metka jakaś od spodni Cię otarła ???

Ostatnia edycja:
Do góry