reklama

Mamy z FRANCJI!

wrocilam z carrefoura, pieluchy kupilam dezzodranty tez, actimelki tez ... piwo TEZ :) A zapomnialam o zelach DOVE 6 za 6 euro ... aaaaaa ... no nic jutro bede miala wymowke i wroce, o ile jeszcze beda ... i tak dzis nie dalam rady wszystkich zakupow zrobic, wiec powrot wskazany :)

anucha kapryka : no tak was jeszcze stempelkowali, wy wyjechalyscie przed wejsciem polski do UE! a doslownie tuz po wejsciu :)i jakbym mogla to chyba bym cofnela cza si wyjechala tam gdzie nie ma unii europejskiej ;) najlpeiej na polnoc lub do szwajcarii ;)

reklama
Krapyka podroz autokarami czasami 26 godzinna byla okropna...ale...ja mam jakas nostalgie...nigdy nie udawalo mi sie zasnac w autokarze...czlowiek mial duzo czasu na myslenie i przestawienie sie na nowa rzeczywistosc...zadnych tam super samsungow galaxy tylko walkman baterie paluszki i oswietlona autostrada w niemczech noca :)

tak i ci à tylu autokaru sledzie w puszce wodka i tak do 5nad ranem sami navet nie wiedzieli kiedy zajechalina place concorde:) a jak spoznienie czy problem to trzeba bylo kabuki tel szukac!wtedy nawet partage mi sie bardzo podobal:)fajnie czasy

ja sie pozbylam pieluch doslownie 2 tyg temu ouffff mam nadzieje ze tym razem sie uda! Josephine rano jak z Rana w sklepoe bedziesz to jeszcze wszystko dostaniesz kurcze tez bym tak pobuszowala po sklepie ale po robocie to mi sie juz nie chce.meza wysylam ale co 5min mi do Praca wydzwania a gdzie maka a gdzie jajka ehhhhh szkoda gadac pa lece moze jakis fajny film dzis bedzie:)

Hej, Dziewczyny !

Witaj Krapyka ! Widzę, że z ilością postów to mi konkurencja rośnie ;) Czuję się zagrożona heheheh ;DD

Anucha, kocham ten twój humor, z tym szyfrem to mnie rozbroiłaś :-D Jakbyś kiedyś tworzyła jakiś funpage - to masz już fankę ;DD co prawda Josephine bystrzacha się nie nabrała, może następnym razem się uda ;)

...a co do Carrefoura...to się tak nie chwalcie ! ...u nas też jest teraz taka promocja :-D !! Jedna rzecz a druga ta sama za 1 gr !!! ;DD jednak nas coś łączy :))

ja sie pozbylam pieluch doslownie 2 tyg temu ouffff mam nadzieje ze tym razem sie uda! Josephine rano jak z Rana w sklepoe bedziesz to jeszcze wszystko dostaniesz kurcze tez bym tak pobuszowala po sklepie ale po robocie to mi sie juz nie chce.meza wysylam ale co 5min mi do Praca wydzwania a gdzie maka a gdzie jajka ehhhhh szkoda gadac pa lece moze jakis fajny film dzis bedzie:)

Czesc Yasemin ale mnie rozbawilas z tym Hiv-em ;)))) najczesciej mowimy to co znamy z wlasnego doswiadczenia :))) musisz zapytac sie znajomej dlaczego cos takiego jej wpadlo do glowy ;)))) ja tez mam problemy z zatokami ale to stala przypadlosc zawsze w okresie jesienno- zimowym mam zawalone zatoki probowalam wszystkiego i nic, mozna uzywac spray na zatoki IBUPROM - ja uzywam ale nie widze by pomagalo, krople do nosa jesli jest zatkany i oczywiscie tabletki ( mi pomaga tylko ibuprom) ale to jesli mozesz lykac tabletki i oczywiscie masuje czolo i herbatka (mi pomaka kazda byle goraca), antybiotyki dostalam od lekarza niestety nic nie pomogly, ale wiem z doswiadczenie ze jak zrobi sie cieplo to zatoki same zdrowieja :))) niestety sredniu 5-7 miesiecy w roku niezle mnie wymeczy :))))pozdrawiam

czesc ja va bb nowa
ale chroniczne zatoki mi nie sa nowoscia oprocz lejarstw ci orl przepisze i po drodze usniesz bo niestety takie dzialanie maja to ja uzywam i na mnie to dziala ibuprom zatoki :)

hej

yasemin : ja ci bardzo dziekuje za to bystrzache ! hahhahahahahahahaha ;)

jak u was pogoda? u nas wilgotno, jesiennie, ale cieplo : dokladnie tak jak lubie. dzieki porannemu spacerkowi sobie zdalam sprawe ze jeszcz etylko lato a pozniej juz bedzie upragniona jesien ! moja ulubiona pora!

zakupy : nie moge rano jechac ... boje sie ./.. dopieor kilka razy jezdzilam w efrancji po zdaniu prawka, na dodatek sama tylko 2 razy i 2 razy ta sama trasa... wiec boje sie zapakowac malgeo ze mna... wiec w gre wchodza tylko zkaupy wieczorem, jak maz wroci ...

moj 18 miesiecnzy brzdac wlasnie mnie z gory nawoluje : cava? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sie nauczyl i juz tak z miesiac albo poltora ma faze na cava i dakor dakor :)

milego dnia !

reklama
Josephine,

U nas tez wilgotno ale wcale mi to na reke nie jest bo pranie przed wyjsciem do pracy w ogrodzie zostawilam , a zaczyna padac wiec bedzie podwojne plukanie.... no ale nic nawet jak to meza zadzwonie bo ostatnio to mu sie udaje pracowac z domu yuhouuu uwielbiam internet:)
to i tak nie zareaguje...

A daleko masz do sklepu? musisz jezdzic jak najczesciej bo inaczej sie bedziesz zawsze bac , niech Ci maz towarzyszy a Ty prowadz bedziesz sie bezpieczniej czuc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry