reklama

Mamy z FRANCJI!

ps. Yasemin. . co do olejku to dlaczega mokra skore? nie wiem , dla mnie potem lepiej sie wchlania i nie jestes bardzo tlusta. na sucho tez uzywam miejscowo , teraz na przyklad na brzuch, jak ide spac.

reklama
Czesc Kasia,

Ja juz wiem nawet gdzie on mniej wiecej jest:) To jest po drugiej stronie od centrum miasta. Takie nawettes plywaja od portu na druga strone miasta wlasnie Tylko , ze go z ulicy chyba nie bedzie widac ( z pamieci) bo tam sa takie niektore domki " pozlepiane" ze sasiadami takie bliskie sasiedztwo:)Bede w les sables normalnie w polowie sierpnia moge Ci zrobic zdjecia jak chcesz ale na pewno na moule bedziesz miala niedaleko:) pozdrawiam

anuc-ha i krapyka, wielkie dzięki za troskę i pomoc :-).
zoe, Tosia ma pięć lat, ale do babci jedzie, także nie mam się o co martwić :-p
Jeśli chodzi o te kremy i olejki to rzeczywiście oliwka dla dzieci jest dobra. Nie polecam natomiast tych kremów z całych firm kosmetycznych (np. Perfecta), bo mi nie pomagały wcale. Są też takie masaże na cellulit i rozstępy, ale nie wiem czy może dla kobiet w ciąży są dostępne.

Areaksa chyba masz szanse sie wyrobic bo co gdzie nie przyjade to pelno anonsow na sprzedaz jest , ceny spadly troche a ci co musza sprzedac to obnizaja ceny (moj sasiad wystawil dom za niecale 200000 tys dom dosc duzy ale maly teren ma i bedzie jeszcze obnizal bo brak kupcow jest a sie spieszy , zeby do corki na poludnie wyjechac bo na emeryturze jest... takze powodzenie

Dzień Dobry Dziewczyny !

Wszystkiego Najlepszego z okazji…
no właśnie, domyślacie się jakiej ? Co to za pamiętna data przypada na 19 lipca ???

…Dzisiaj mija 5 lat od kiedy to powstał wątek „mamy z Fr” na BB ! :tak: Co niektóre z Was są tu już od 5 lat ! :tak: Naprawdę robi wrażenie.

Mistralka liczymy na jakiś tort ;) Ja przesyłam wirtualnego szampana, a dla przyszłych mamusiek Piccolo :-) A la votre!

Zobacz załącznik 572878Zobacz załącznik 572879

Krapyka: z tym, że my na razie szukamy do wynajęcia, bo nie stać nas na kupno niestety. I jakoś ciągle pod górkę, no ale nie poddajemy się.

No 5 lat ładny staż, gratulacje dla tych, co są od początku ;) Z takiej okazji to i ja się napiję tego Piccolo :-)

Rzeczywiście ten wątek czasem zasypia...
Goście pojechali, jedzenie im bardzo smakowało i zjedli prawie wszystko :laugh2:. Opłacało się zarwać większość poprzedniej nocy.
Tosia pojechała do babci, także w domu w końcu cisza i spokój. Jutro o 12:00 mam lot. Ładnie i idealnie trafiłam, ale nie ukrywam, że troszkę się stresuję :-(.

reklama
Kasia to prawda, czasami na forum sobie drzemki ucinamy... ale jest na to rada ;) patrz... HOP HOP Anucha, Maryś, Josephine, Marzenka, Antylopka, Mistralka GDZIE JESTEŚCIE ??? - chociaż jakieś Dzień dobry napiszcie i dajcie znać, że podczytujecie ukradkiem ;-):-) Taka impreza dzisiaj, a Wy ją zamierzacie przegapić ??? Bąbelki uciekają :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry