Dziulka - witam po wypoczynku

Super, że masz odważną córę. Dzieci to w ogóle są takie beztroskie niczego się nie boją
(no może za wyjątkiem nocnych potworów)
Josephine powodzenia w wyborze odpowiedniej opiekunki ! To musi być ciężki wybór - łatwiej byłoby mi chyba wybrać, który kabel przeciąć, aby bomba nie wybuchła niż wybrać odpowiednią osobę do opieki nad dzieckiem
Krapyka – musisz zainscenizować zaginięcie smoczka część 2 – chyba nie masz wyjścia

Albo zapytać córeczki co macie teraz zrobić… Bo przecież parasolka była zakupiona zamiast smoczka – a skoro smoczek się znalazł to parasolkę należałoby by może oddać ? :/ Może powie, ze woli jednak parasolkę, zamiast smoczka albo bardziej prawdopodobne to, że się rozpłacze tak, że na końcu drugiej ulicy będzie słychać
Anucha - no niestety z tymi Diane to głośno było i wiele z nimi sprzecznych informacji.
Ps: Dziewczyny mam pytanie do Was - pewnie nie raz zadawałyście je swojej gin.
Co sądzicie o zachodzeniu w ciążę po tabletkach ant. ??? Są dwie szkoły.
1) Odczekać jak najdłużej, aby organizm się oczyścił 2) Działać szybko po odstawieniu
Moja gin. uważa, że spokojnie po pierwszym cyklu po odstawieniu można działać, a jak kiedyś w necie podczytywałam to większość kobiet pisze, że lepiej z pół roku odczekać. Przyznam, że ja też zawsze w ten sposób do tego podchodziłam, aby jednak minimum kilka cykli przeczekać dla pewności.