reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z FRANCJI!

niestety się nasila, i temperatura:(
dzwoniłam na sos medecin, bo ja juz kilka razy mialam zapalenie ucha srodkowego i to jest masakra i tona leków, więc tym razem nie czekam.

reklama
angina która jak to u mnie przechodzi na ucho:(
dostałam amoxycykline (podobno bezpieczny, bo można stosować u noworodków, a ja już w 9 miesiącu. Powiedzial, że dla maluszka groźniejsza temperatura, więc dostałam paracetamol i zbijać bezlitośnie. jeśli do poniedziałku, mimo leków nie obniży się, to lekarz, ostatecznie IP i kontrola malucha.

a ja dzisiaj dostalam przesylke z moim telefonem wiec sie bawilam dokad nei zdechl:)))))) poza tym zajrzalam z mezem do mojej pracy z Leane to laski prawie w gacie sikaly na jej widok, na co moje dziecko sobie porzadnie pierdnelo:pppppppp potem pojechalismy nad jeiorko na spacer z dzidzia i tu tez przeboje bo mala chciala jesc wiec butla gotowa byla to spoko, a potem jak zrobila kupsko to myslalam ze osiwieje...dobrze ze bralam wszystko ze soba, pieluche, chusteczki, reczniczek w razie cos, ludzie przechodzili obok i sie podniecali ze dzidzius sie zwalil w pieluche:pppp na szczescie bylo ponad 20 u nas dzisiaj w lyonie wiec spoko:)

Akwarelka dzieki za te "adresy" napewno skorzystam! a zwlaszcza z kulkolandow ;)moze w srode pojedziemy! szkoda ze to wszystko tak daleko od paryz. jesli znasz jescze cos innego zwlaszcza takie na zamknieciu bo jak pada to gdzie pojsc z tymi dziecmi?!to daj znac!
u nas niedziela minela pod znakiem HISTERII to chyba ten deszcz tak na nia wplynal! normalnie az sie zachodzila jak nie robilam tego co chciala! a jak wylaczylam tv bo juz do spania trzeba bylo isc to dopiero cyrk!!! tak sie zachodzila ze prawie zwymiotowala!!! dawno tak nie bylo! ale po tej chorobie jej zostalo, bo kazdy przy niej latal a teraz jak juz zdrowa to mysli ze kazdy na jej zawolanie musi byc! tu, teraz i natychmiast! ;) oczywiscie juz przechodzila bunt dwulatka...ale to byla jazda!!!! mowie Wam dziewczyny, z domu mi sie nie chcialo wychodzic! mam nadzieje ze to takie przejsciowe! w koncu przetalo padac , i jutro jakis dluzszy spacer nie sie glowa dotleni!!
Co u Was slychac? pozdrawiam i milych snow!!

reklama
Akwarelka bylismy w Cite des Sciences! mala latala jak wariat!! bardzo jej sie podobalo! napewno powtorzymy! tylko troche nie wygodny dojazd mam bo trzeba przesiadac sie ;) u nas tez pada trzeci dzien! jutro do garderie po dwoch tygodniach przerwy . ja sie ciesze bo chociaz mam godzine wolna rano i godzine popoludniu ;) ;) ona poplacze troche ale nic jej sie nie stanie! pozdrawiam cieplutko

Do góry