reklama
hej
gastro przyslzo trwalo 1 dzien i poszlo. Mlody juz dzis byl w szkole, je normalnie i wsio ok... co za cholerstwo ... byle tylko maly dzis w nocy lub za 1-2 dni nie mial...
ja dzis zaliczylam dentyste i jako z emialam jeszcze 1h wolnego czasu zaliczylam nocibé
)) oczywiscie wyszlam z lupami
Nie moglam sie oprzec tym bardziej ze byla akurat oferta drugi produkt za -30% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gastro przyslzo trwalo 1 dzien i poszlo. Mlody juz dzis byl w szkole, je normalnie i wsio ok... co za cholerstwo ... byle tylko maly dzis w nocy lub za 1-2 dni nie mial...
ja dzis zaliczylam dentyste i jako z emialam jeszcze 1h wolnego czasu zaliczylam nocibé
magdabb
Fanka BB :)
Mamy bilety do pl
)) w marcu lecimy! Zobaczymy tylko czy wszyscy czy my we dwie ale mam nadzieje, ze uda sie we trojke!!
magdabb
Wzastanawiam sie nad spiworkiem dl 95 cm powinno posluzyc mi jakis czas, co? Nie chce wydawac kasy nie potrzebnie
p
marys16
Madzia ja bym juz chyba nie kupowała. bo w tym roku to juz ci nie posłuży. a w następnym. to mała naprawdę będzie latającym dzieciem i czy ty będziesz go używać. tak jak anuc-ha pisze ze jej mały cały czas wchodzi wychodzi itp. zainwestujesz już lepiej w kombinezon zimowy.
a co z zmiana mieszkania? a jak dla męża idzie szukanie pracy?
u nas ok. ja troszkę kaszle ale mi wiecznie cos na gardło siada.
a chłopaki ok. byłam wczoraj z Danielkiem włosy ścinać. to już nasze drugie strzyżenie
a co z zmiana mieszkania? a jak dla męża idzie szukanie pracy?
u nas ok. ja troszkę kaszle ale mi wiecznie cos na gardło siada.
a chłopaki ok. byłam wczoraj z Danielkiem włosy ścinać. to już nasze drugie strzyżenie
magdabb
Marys- martwie sie co z pl w marcu... Ciekawe czy bedzie cieplo czy jeszcze zima potrzyma?! Lareta mi nie wezma do samolotu ( wazy 14 kg). Chyba ze przed samym wylotem podam go przewozema tutaj juz pd kwietnia mam nadzieje ze bedzie ciepelko i w spacerowce bedzie jezdzic.. Moze masz racje marys
chociaz mam na oku uzywany babysun za 5€ plus przesylka5€ i tak mnie korci
tyle ze przy stopach ma kapke farby ale nie bylo by widac.... Ohh sama nie wiem
p
I Jak Danielek u fryzjera? Podoba mu sie? Moja w koncu sie poddala i spi!! Czas na kawe!
Ps michas juz ma 47% kwoty, do msja musza uzbierac reszte! Trzymam mocno kciuki za tego szkrabka!!!!!
I Jak Danielek u fryzjera? Podoba mu sie? Moja w koncu sie poddala i spi!! Czas na kawe!
Ps michas juz ma 47% kwoty, do msja musza uzbierac reszte! Trzymam mocno kciuki za tego szkrabka!!!!!
marys16
madzia jak tanio to może bierz, jak to mówią od przybytku głowa nie boli 
a ty sie zima w marcu martwisz. dziś u mnie jest 1C. Daniel chodzi w rajstopkach spodenkach i śpiworku. jak była zima -15C to maił kombinezon narciarski
rajstopki na sobie. ten śpiworek to bardziej taka osłona od śniegu wiatru, by bezpośrednio an dziecko an padało. ale jak bym go nei miała to ajk pada śniegu to bym folią przeciwdeszczowa nakryła i tez by było ok.
a Danielek ok. nosa tylko zmarszczył jak mu grzywkę podcinała. a tak to był zajebisty patrzeniem na rozbrajającego starszego brata i ścinanie włosów go nie obchodziło
))
a ty sie zima w marcu martwisz. dziś u mnie jest 1C. Daniel chodzi w rajstopkach spodenkach i śpiworku. jak była zima -15C to maił kombinezon narciarski
a Danielek ok. nosa tylko zmarszczył jak mu grzywkę podcinała. a tak to był zajebisty patrzeniem na rozbrajającego starszego brata i ścinanie włosów go nie obchodziło
magdabb
Marys- super
nie ktorym dziecom ciezko jest sciac wlosy a tu prosze
jak tam malutka? Puka do braci??
Kurcze zazdroszcze waszym dzieciaczkom tych relacji z rodzenstwem, moja tez chetnie pobawilaby sie z kims
juz niedlugo zrobi sie cieplo i do parku tylko to nas ratuje 
Kurcze zazdroszcze waszym dzieciaczkom tych relacji z rodzenstwem, moja tez chetnie pobawilaby sie z kims
reklama
M
Mistralka
Gość
Hej dziewczyny!
Jestem w szoku wielkim ze az lzy stanely mi deba w oczach!
Dla tych co sa zbyt wrazliwe radze nie ogladac!!!!!
Film przedstawia rosyjska nianie ''opiekujaca sie'' niemowlakiem-Niania opiekuje się twoim dzieckiem? Lepiej to zobacz! - Nasygnale.pl
Jako ze to byla wiadomsc na pierwszej stronia wp-obejrzalam i przeczytalam a teraz plakac mi sie chce jakie bestialstwo!!!
Jestem w szoku wielkim ze az lzy stanely mi deba w oczach!
Dla tych co sa zbyt wrazliwe radze nie ogladac!!!!!
Film przedstawia rosyjska nianie ''opiekujaca sie'' niemowlakiem-Niania opiekuje się twoim dzieckiem? Lepiej to zobacz! - Nasygnale.pl
Jako ze to byla wiadomsc na pierwszej stronia wp-obejrzalam i przeczytalam a teraz plakac mi sie chce jakie bestialstwo!!!