lubiczanka
Fanka BB :)
MartaF-będzie dobrze-a jak?
.Czy oni przysyłają jakiś list,że otrzymali podanie i mamy czekać na decyzję?
gastone-jeszcze nie mam takich odczuć(rutyna),ale to pewnie dlatego,że teraz jak się zaczęła szkoła nie mam właściwie specjalnie na nic czasu:-(,ale podejrzewam,że jak przejdę na ten macierzyński i nie będę taka "w biegu",bo do pracy trzeba ,to zmieni się i jeszcze zatęsknię za tym speedem;-)
.Czy oni przysyłają jakiś list,że otrzymali podanie i mamy czekać na decyzję?gastone-jeszcze nie mam takich odczuć(rutyna),ale to pewnie dlatego,że teraz jak się zaczęła szkoła nie mam właściwie specjalnie na nic czasu:-(,ale podejrzewam,że jak przejdę na ten macierzyński i nie będę taka "w biegu",bo do pracy trzeba ,to zmieni się i jeszcze zatęsknię za tym speedem;-)
),mamunia się rozpieszcza(jak nie ma kto,to sama muszę;-))-na śniadanko zaserwowałam sobie ciastko francuskie,a teraz kinder bueno(mniam mniam).
-nawet nie boli-poprostu się ukrusza i właśnie dziś ukruszył się w tak niefortunny sposób,że język ciągle jest przez niego drażniony
.I jak tu sie cieszyć ze smaku pyszności
Zaraz wezmę pilnik i sobie upiłuję,bo strasznie ostrą krawędz ma to ząbisko
.Dla poprawienia humoru stałam sobie pod bankiem od9.50.Miał być otwarty o 10.00,ale z moim fascynującym szczęściem otworzyli 10po.Całe szczęście,że otworzyła przemiła pani ze słodkim God morning
).W nocy jak wstaję do któregoś z maluchów to czasem nie jestem w stanie się podnieść:-(.
a tego byśmy nie chcieli
.