reklama

Mamy z Irlandii!!

No jak co noc :-p
Uwielbiam BB o tej porze,można na spokojnie sobie poczytac zaległości ;-)
Ale też wiem,że o tej porze spotkam Ciebie bo ty jakoś w ciągu dnia cichniesz...czyżbyś nadrabiała zaległości? :-D:-D

Tak boję się,że pies będzie silniejszy odemnie.A to ma byc pies mojego M,a pewnie na mnie spadnie wychowanie psa a ja miękka dupa nie dam sobie z nim rady.
Często pobłażam Milci bo jak zrobi takie maślane oczęta to wymiękam a co dopiero takie bydle wychowac :eek::sorry:
Tu potrzebna twarda psychika,a ja jej nie mam.:no:
A po za tym to bydle może połkąc moją Milę na przekąskę :szok::szok::-D:-D

reklama
W ciągu dnia to czasem ciężko mi się wbić pomiędzy posty..bo co piszę to najczęściej wtedy woła mnie Patryk :-D i potem pojawiają się nowe posty..ja coś dopisuję.. gubię wątek.. nagle patrzę a tu czas obiadek zrobić albo cosik posprzątać.. :rofl2: ..więc czytam i piszę najczęściej gdy już jest ciemno za oknem..

Czy ja wiem czy takie psisko połasi się na Mili...raczej będzie czekać aż ona podrośnie..;-) ..a bo tak mi się przypomniał pewien przypadek jak to laska miała węża z przemytu a on po jakimś czasie przestał jeść..poszła z nim do weterynarza a ten jej powiedział, że on upatrzył sobie ją na ofiarę..i czeka aż urośnie..:szok: albo też on się głodził by ją zmieścić w sobie..:eek: a już nie pamiętam dokładnie.. :sorry: brrr... Idę spać bo już oczka bolą i jakieś horrory Wam tu zapodaje na dobranoc.. :sorry:

A jak sprawa włamania? Jak to się w ogóle stało, że samochód znaleziono? I czy są szanse odzyskania czegoś więcej? Co Wam mówi garda w tej sprawie? Czy nie możesz nic pisać dla dobra śledztwa..;-)

no ja obejrzałam sobie moje realit show i też idę w kimono.:tak:
Jutro mam klientkę na 12 do ścięcia :cool2::-D
Joannn garda tutaj jest bardzo tajemnicza.
Nie powiedzą nic!!
Jedyne co wiemy to auto znaleźli bo któryś z policjantów był na tyle przytomny,że spostrzegł Opla Insignia z rejestracją z roku 2008 a taki aut nie produkowano w tym roku :no:Dopiero rok później:tak:Czyli jakiś niedoświadczony złodziej zamienił rejestrację.
Ale o reszcie nic nie wiemy...Nic nie wiemy o sprzęcie czy o fotelikach.Może za wcześnie,nie wiem,ale nic się z nami nie kontaktują :no:

Bye bye;-)
Gaszę światło.Pstryk :-D

witam

anineczka piesek ładnie wygląda ale ja bym mu nie ufała,źle mu z oczu patrzy:sorry::-D
joannn lubiczanka obiecała ze cie odwiedzimy razem:-)

a ja wstałam z bolącym gardłem i chrypą:-(mam nadzieje ze sie nie rozchoruje:-(

miłego dnia, u nas zapowiada sie ładnie ale rano było tylko 7 stopni:baffled:

Dzień dobry Mamusie!!!
anineczka,Joannn-ale poszalałyście w nocy:-D...
anineczka-dziękuję ślicznie za cynka w sprawie cukierasków(a jakże-zaopatrzyłam się:tak:),też je uwielbiam:-D.A przy okazji zaopatrzyłam się(tu reklama)w dwa opakowania pampersów-za14e.Mój J się ze mnie śmieje,bo całą szafę już mamy obładowaną pieluchami...Ale co?Przecież się nie zmarnują;-)Choć i tak w koszy wylądują,ale to z innych przyczyn:-D
Joannn-dziękuję za zaproszenie:-).Już powiedziałam MarcieF,że następnym razem napewno skorzystam:happy:
MartaF-mam nadzieję,że autko "całe i zdrowe",iże dziś podbijasz nim ulice Cashel;-):confused:.I Ty mi kobitko nie baw się w żadne chorowanie:crazy:-dbaj o siebie i Maluszka w brzusiu:sorry:.
No dobra...lecę owdziać dzieci w ubranka i dzień zacząć czas:tak:-dobrze,ze już po śniadanku;-)

hehe to mój podbija drogi pod Cashel, wczoraj chyba z 200 na godzine jechał:szok:
całe szczęście oddał mi moje autko bo jakos źle sie bez niego czuje:sorry:
choroba postępuje:sorry:
ide tez dzieciaczki ubierac:-)

Witam mamusie:-)
ja już po śniadanku, pranie nastawione, korzystam, że na razie jest pogoda. Ranki i wieczory już chłodne są, ale nie ma co narzekać, w Polsce będzie zimniej:-D;-)

Hej Dziewczynki

A my dzisiaj na zapoznanie i rozeznanie :-) do creche idziemy. Troche mam treme (hehehe, jakby to o mnie chodzilo). No a od wtorku juz tak legalnie zaczynamy...
Mam nadzieje, ze Ada zniesie to lepiej niz ja i szybko sie zaklimatyzuje w grupie... Trzymajcie kciuki za nas obie;-)

Milego dnia Wam zycze i chociaz jednego zaliczonego spacerku:-D

Ciao Dziewczynki!

Zdaje sie ze wczoraj sie nie odezwalam. To przez Ala of course...od 15 wyl skubaniec tak, ze az myslalam, ze sobie pojde w swiat! Przed poludniem bylismy na spacerze i deszcze zmoczyl mnie az do majtasow!:wściekła/y: O dziwno od wczoraj Alex zasypia tylko w wozku..i badz tu madry! Moje dziecko jest totalnie nieszablonowe i codziennie co innego na nego dziala! Teraz tez spi w wozku! Zwariowac mozna!

Ewelcia
- nie Lady sie nie odnalazla. Powoli zaczynamy myslec, ze moze juz nie wrocic i najbardziej zal nam LeeLoo, ktory malo je i wogole sie nie bawi..:-(

Moku- moj prezent zareczynowy czeka jeszcze. Dopiero kolo listopada sie pojawi w domciu. Najpierw wyjazd do POlski nas czeka. Pozatym wciaz szukamy hodowli. Ciezko znalezc odpowiednia i do tego czarne psy.

Joann- pamietam ta akcje z wezem. To bylo tak, ze on sie glodzil zeby ja pozrec..MASAKRA!!!:szok:

Calkiem ladny dzien sie zpaowiada

Oho. Al steka wiec lece. :-)

reklama
witajcie dziewczyny :-)dzien zapowiada sie słoneczny:-) a dla mnie straszny wiecie cow nocy oczywiscie Justin przyszedł do łożka i tak sie powykręcał że chciałam go podniesc i jak coś mi szczeliło w kregosłupie to do rana z bólu oka nie zmrużyłam smarowałam maścią ale nic nie pomaga ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dziewczyny ratunku:-) czym usmiezyć ten ból może plastry przeciwbólowe:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry