reklama

Mamy z Irlandii!!

ja w końcu w łóżeczku:-)
co do piesków to miałam yorka którego córka mi przygniotła i utykał na jedną noge,a jak sie wyprowadziłam to mój ex go ukradł z ogrodu i nie wiem co z nim zrobił, jessie od małego sie nie dawała,wkleje fotke, ale nigdy krzywdy dzieciom nie zzrobiła a lekko nie miała:-)
[/ATTACH]
moku mam pytanie,czy tą rase wybrałaś ty czy twój mąż?

Załączniki

• ues.jpg
    ues.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 55
  • jess.jpg
    jess.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
ja w końcu w łóżeczku:-)
co do piesków to miałam yorka którego córka mi przygniotła i utykał na jedną noge,a jak sie wyprowadziłam to mój ex go ukradł z ogrodu i nie wiem co z nim zrobił, jessie od małego sie nie dawała,wkleje fotke, ale nigdy krzywdy dzieciom nie zzrobiła a lekko nie miała:-)
[/ATTACH]
moku mam pytanie,czy tą rase wybrałaś ty czy twój mąż?
faktycznie nie dawała sie hehehehe ja tez myślałam nad Yorkiem ale właśnie nie wiem czy mu mój mały krzywdy nie zrobi:szok:

MartaF- o tej rasie marzę od dziecka :tak::-), mój mąż lubi owczarki niemieckie, a co do bulterierów to nastawiony jest... hmm, bym powiedziała bardzo chłodno:sorry:, ale się zgodził:rofl2: A fotki super!! Misia- a jak Twój "prezencik zaręczynowy"?:-D

faktycznie nie dawała sie hehehehe ja tez myślałam nad Yorkiem ale właśnie nie wiem czy mu mój mały krzywdy nie zrobi:szok:
naprawde trzeba uważać bo chwila nieuwagi i po piesku:sorry:dlatego kupiliśmy dużego:-Dprzynajmniej domu pilnuje:-D
jak mieszkalismy na wiosce to babka bała sie wejść i spisac licznik od prądu bo jessie szczekała a ona myślała ze jest w domu:laugh2:ale mieliśmy ubaw:-D

moku mąż ma dobry gust:-D:-D

Nie chcę urazic żadnych posiadaczek Yorków,ale to nie pies dla dzieci.Zanim wybraliśmy shih tzu to czytałam o tej rasie.Są to psy małe ale waleczne.Nie przepadają za dziecmi i ogólnie trzymają się tylko jednej osoby.Po za tym są małe i kruche.

Marta Twoja Jessie wymiata :-D:-D
Jakbym widziała Milę :sorry:

Mila lubi się bawic z dziecmi,bruździ jak one.Ale czasem nie panuje nad ząbkami.Ale jest usłuchana i potulna.
Ale kocha wieczory.Dzieci śpią i ona ma spokój,wyleguje się na kanapie i widzę,że to kocha najbardziej...typowy kanapowiec.Ale tylko wieczorami,bo w dzień musi byc tam gdzie rodzina.Jak wszyscy na górze kąpią dzieci to i ona...podkrada skarpetki lub chce wskoczyc do wanny do dzieci :-D

MoKu śliczne świnki :-p:-D
I widac,że trzymane w domku,a tutaj to nie częste :no:
Ile jest tych farmich psiaków to aż się żal robi :-(

Dzieki dziewczyny za zyczonka w imieniu corci!

Syropek z cebulki, tak, wiem, ale niestety u Amandy nie przejdzie, wprost go nienawidzi. Za to zje smazony czosnek z cebula :-D Kupilam dzis jakis z apteki syropek na zlagodzenie gardelka i zeby sie wykaszlala, po 2 dawkach zaczal dzialac. Zawsze lepiej wykaszlec niz zeby to zostalo w srodku. Wiec jestem dobrej mysli. Jutro jade na zakupy i do roboty!

No i mój Olivier dziś formalnie ma 3 latka :)
Masakra ale ten czas leci tylko widac jak dzieci wyrastaja z ciuszkow:)
Zmykam:)
W takim razie dla Twojego syna również:
wszystkiego naj naj naj!

(...) ide zjeść śniadanko, zawiźć dzieciaki swoje i sąsiadów do szkoły i do Joannn w końcu poplotkować:-D i oczywiście Patryczka zobaczyc bo go od porodu nie widziałam:-D(...)
MartaF - Dzięki za odwiedziny... następnym razem z Lubiczanką zapraszam :-)

A co do piesków.. To mi.. odkąd zobaczyłam tą rasę.. czyli gdzieś od dzieciństwa..(?):confused2: ..marzy mi się.. i jak tylko będę miała możliwości zakupu psa..
...to wybiorę właśnie tą rasę -> HUSKY :yes:
Nie tylko ma piękne niebieskie oczy ale również podejście do dzieci :rolleyes: co w dobie groźnych ras i wielu przypadków pogryzienia dzieci przez psy..nawet tych chowanych razem od dzieciństwa.. ta rasa jest dla mnie tym bardziej szczególna.. :-)
jego ruchliwa natura powoduje, iż jest on wspaniałym towarzyszem do zabawy dzieci. To raczej on je wymęczy niż odwrotnie. Jednocześnie możemy oddać pod jego opiekę nawet małe dziecko bez obawy, że włożenie paluszka w oko psa czy pociągnięcie za ucho spowoduje jego agresję. Jest to pies bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Te zalety wykorzystywane są do leczenia dzieci niepełnosprawnych tzw. dogomanii, gdzie husky spełniają się w 100% obdarzając te dzieci nieporównywalną do niczego miłością.

Joannn dobry wybór z psiakiem :-);-)
Ja sobie wezmę takiego psiaka jak nie będę na wynajętym,pogoda będzie sprzyjała długim spacerom a i dzieci będa starsze,że bez obaw będę mogła je zostawic i iśc na godzinny spacer z psem :tak::tak:
Bo jak na razie Milci pasuje szybka toaleta poza domem.;-)
Mój M marzy o Sarplaninac.No ale ja się tego boję :eek:
Sarplaninac – Wikipedia, wolna encyklopedia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry