lubiczanka
Fanka BB :)
Witam Mamusie!!!
Dzieci poza domem-jak miłłłłłłooooooo...I cicho,i spokojnie,żyć się chce
.
Dagmarka spokojnie zaliczyła wczoraj pierwszy dzień w przedszkolu-panie były bardzo zaskoczone,że tak świetnie od razu się zaaklimatyzowała
No dumna z niej jestem,że hej;-).Dawid,o dziwo też nie narzeka(jeszcze)na szkołę
.Jeszcze jak na świat przyjdzie Maluch i nic tylko z wyciągniętymi rąsiami będzie spał i do jedzonka się budził,i w wieku 12miesięcy zacznie siusiu wołać(;-)
),to normalnie stwierdzę,że mam idealną rodzinkę
.
Pogoda nastraja optymistycznie-nie pada
a to już wielki sukces.Dziewczyny!Nie marnujcie okazji i na spacerek
.Moku i anineczka zapewne odsypiają
-ładnie tak po nocach nie spać?Ja co prawda też o 24.40 ległam-ale to nie z wyboru,tylko po powrocie z pracy:-(.
Powiedzcie mi,czy w 8-ym mies.mogę wyrwać sobie zęba ze znieczuleniem?Bo nie chcę zaszkodzić Maleństwu
Dzieci poza domem-jak miłłłłłłooooooo...I cicho,i spokojnie,żyć się chce
.Dagmarka spokojnie zaliczyła wczoraj pierwszy dzień w przedszkolu-panie były bardzo zaskoczone,że tak świetnie od razu się zaaklimatyzowała
No dumna z niej jestem,że hej;-).Dawid,o dziwo też nie narzeka(jeszcze)na szkołę
.Jeszcze jak na świat przyjdzie Maluch i nic tylko z wyciągniętymi rąsiami będzie spał i do jedzonka się budził,i w wieku 12miesięcy zacznie siusiu wołać(;-)
),to normalnie stwierdzę,że mam idealną rodzinkę
.Pogoda nastraja optymistycznie-nie pada
a to już wielki sukces.Dziewczyny!Nie marnujcie okazji i na spacerek
.Moku i anineczka zapewne odsypiają
-ładnie tak po nocach nie spać?Ja co prawda też o 24.40 ległam-ale to nie z wyboru,tylko po powrocie z pracy:-(.Powiedzcie mi,czy w 8-ym mies.mogę wyrwać sobie zęba ze znieczuleniem?Bo nie chcę zaszkodzić Maleństwu

Zaczęła się piękna,złota irlandzka jesień
Nie wiem po co je zrobiłam