Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i go na dworze husialam. Troche drzemal, ja poczytalam ksiazke. Ale generalnie wiecej placzu niz czegokolowiek innego caly dzien. Zasnac tez nie bardzo chcial, chyba jakies go koszmary drecza bo sie przebudzal z placzem kilka razy. Tylko co mu sie moze snic???? Chyba przeszle wcielenia
Ja wlasnie pije mleko z miodem. gastone 3d i 4d. nagrywa filmik jakosc super.kolezanka robila 2tyg temu i ma o wiele wiele lepszy niz ja z tamtego roku,mysle ze sprzet wymienili:-)A to USG ma sie rozumiec 3 d?
Dzięki Misia za rady. Ja dziś już lepiej się czuje A na to mleczko pewnie się też skusze..Ciao Dziewczynki!
Moniak- mozesz spokojnie brac paracetamol, no a oprocz tego wszytskie babcine herbatki malinowe i inne cytrynowe...Tylko czosnku unikaj jak ogniaJa wlasnie pije mleko z miodem.
Dobra ide do wyra bo mi leb zozsadzi zaraz!
Dobranocka:-)
Ale najpierw trzeba małego Bobiśka wypluskać! Wczoraj starałam się ją wcześniej położyć, wykąpałam ją ok 9 ale i tak zasneła dopiero po północy! No ale wiadomo po kimś to ma. Dobrze że zamiłowanie do długiego spania rano też odziedziczyła po nas

moja mama "szaleje"
przy nim i w kuchni;-) a ja próbuję się jakoś zorganizować. i jeśli ktoś mi powie, że noworodki tylko śpią i jedzą, to chyba pęknę ze śmiechu
uśpić moje dziecię w ciągu dnia, to wyższa szkoła jazdy. zauważyłam, że jedynie jazda w wózku działa w miarę usypiająco... ale co będzie, jak wróci do nas irlandzka pogoda?
heheehhee... no i powrócił do nas problem karmienia
wyleczyłam piersi, wszystko niby ok, ale Mały ciągle głodny:-( karmienie trwa conajmniej godzinę, podaję mu 2 piersi. wysysa wszystko
bo tak ciągnie na koniec sutkami, jakby chciał mi je wyrwać i do tego te odgłosy i nerwy...
musiałam dzisiaj dokarmić go na noc butelką, bo po prawie 2 godzinach na cycku był wielki ryk i szukanie cycka...
i boję się, że będę musiała dokamiać częściej:-( ehhhh... a herbatki na laktację nie pomagają...