Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale bez samochodu ni rusz a coś ostatnio mój musi mój brac do roboty
mój wujek jest gornikiem

Myślałam,że nie nadrobię;-).Dziś wyczekiwana środa i wizyta w klinice na uSG.Czuję się jakbym z pierwszym dzieckiem na pierwsze badania szła
.A na koniec pewenie i tak się niczego nie dowiem
.Zobaczymy...
-dream).
).I z mokrą głową będę jechać do tego lekarza,bo mi się prysznica zachciało od rana-a suszarki normalnie brak:-(
Anioł nie dziewczyna;-)Dzięki wielkie Martuniatak było wcześniej
Zobacz załącznik 167023
a tak teraz(grzywka na boku bo nienawidze jak mi coś do oczu lezie)
Zobacz załącznik 167024
kurcze ale ja niefotogeniczna:-(
lubiczanka podrzucic ci suszarke?? bo sie jeszcze rozchorujesz
-suszę na sucho(schylam się i trzepię włosami-fajnie brzmi
).

:-) ja tez byłam ostatnio ale podcielam jedynie bo mi sie wlosy w ciąży nie wzmocniły-wprost przeciwnie i nie mam serca ich oslabiac,a odrosty mam
lepiej nie mowic.Ale jakos przezyje, wyjscia nie mam.
Fajnie miec takie duze bo jasno,ale je umyc
nie jest juz tak wesolo

Ja mieszkam w IRL ponad 6 lat bedzi eniedlugo 7..Przyjechalam bez jezyka, przez rok niepracowalam,siedzialam w domu.Potem zostalam rzucona na gleboka wode i poszlam pilnowac 4 urwisow irlandzkich.Wez tu zrozum 2,3 latka jak mowi do ciebie po angielku a ty ani w zab.Jak na komediach normalnie.wiec slownik w ruch, dzieciaki do pomocy i pare slowek sie nauczylamJa to wszystko wiem,że powinnam tak robić,ale co z tego?...Nigdy tu nie pracowałam,pracy raczej nie znajdę,bo raz,że ostatnio kanał z wolnymi miejscami pracy,dwa,nawet gdyby była praca,to żadnego iterview nie przejdę,nawet bym nie poszła bo wiem co mój angielski jest wart(czyli nic).I tak mnie zabija ta rutyna tutaj:-(.Całe dnie z dzieckiem w domu,ewentualnie zakupy(moja największa rozrywka).Aaa..jedna koleżanka Polka z synem w wieku mojego Radka
MASAKRA! Mówię Wam ,jestem taka rozerwana:chciałabym wracać,gdzie rodzina,przyjaciele,polski język,małego mam komu zostawić,żeby choć na 2 godz.wyjść z mężem na kolację,a z drugiej strony rozsądek mówi,że muszę tu żyć,bo tu łatwiej być rodziną
...No i popsułam sobie humor na resztę dnia,na własne życzenie
Ech.....
Aaaa...gastone:dobrze widzę,ze staracie się o drugą dzidzię?

I tym sposobem nauczylam sie jezyka.Moze niemowie swietnie ale komunukuje sie bez problemow.Jedno tylko prawda , im wiecej w domu siedze tym wiecej zapominam i jakas blokada sie robi znowu.
Ha! Ostatnio popilam z moimi kolezakami u nas w domciu i maz mial ze mnie radoche.Zawsze mnie wygania, idz kobieto sie rozwerwij.Wiec sie umawiamy z kolezankami na babskie ploty ale ostatnio nam nie wychodzi.a to jedno dziecko chore, a to drugie, a to ja sie rozchorowalam.Wiec cos nam ostatnio nie pisane.dobrze ze na urodzinach dzieciakow sie widujemyhej dziewczyny tak was czytam i czytam i normalnie piszecie o mnie jestem tu juz 2,5 roku i nigdzie z mezem nie bylam baa w sumie to nigdzie nawet sama nie bylam bo nie ma z kim zostawic dziecka :-(i tak mnie dotknal kryzys ze stwierdzilam ze dluzej nie dam rady-jestem mloda i to jest moj czas na zabawe.lata leca i nie mam co wspominaci tak bylo do ostatniej soboty gdzie wybralam sie z kolezankami do klubu bylo poprostu bosko:-)jeszcze nigdy sie tak nie wybawilam.Moj R jak mnie rano zobaczyl to stwierdzil ze przynajmniej raz w miesiacu powinnam chodzic, wstalam rano i bylam taka szczesliwa usmiechnieta ze szok niewiem czy taniec moze zdzialac takie cuda:-)tego mi brakowalo:-)

a o rezultatach napewno ie dowiecie pierwsze