reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki dziewczyny;-)

ja tez ostatnio sie kręce w nocy i spać nie moge, dzidzia chyba wszędzie wepchnie te swoje nóżki:sorry: chociaż ten gaz tez mi przeszkadza i gardło tez mnie zaczęło boleć:-(
dzisiaj znowu ponury klimat:-(:sorry:
puchne coś ostatnio na twarzy co widać na zdjęciu:-(a wizyta w szpitalu dopiero za 2 tygodnie

madbebe rozumiem cie ja tez nie mogłam nic zrobic z włosami przez 2 lata i strasznie mnie to załamało:-(ale naszczęście teraz jest lepiej i mogłam poszaleć:-)

reklama
Hello:-)
MartaF:przecudna ta chateczka:tak: i baaaardzo tanio,Boszsz...ja to dzięki Wam się dowiedziałam,jak wszędzie jest tanio,tylko nie u nas:wściekła/y:
O i włoski cacane masz?Ile taka przyjemność u Was kosztuje?Może zaś szoku dostanę jak porównam z ceną w Dublinie:szok:
A brzusio-widać,że synek w nim siedzi:tak::-D
Ty,lubiczanko zaraz po powrocie nam tu raport proszę zdać!:happy:Czyli,że nadal nic nie widać(bo ja jestem czarownica,stąd wiem),a jak nie pokazuje,znaczy,że chłopiec będzie-zobaczysz!:-DTzn.po porodzie dopiero:tak:
Oj,asienka_r to już,zdaje się zniecierpliwienie daje o sobie znać i Tobie(żeś taka nerwowa) i mężowi (że taki nadopiekuńczy).Ale to już NIEDŁUGO:tak:
Gastone:ale byłoby super,jakby mój się wreszcie zdecydował i razem byśmy się spakowały:-D;-)

dzięki agusik, zapłaciłam 70 euro za wszystko:-)
na tą chatke nawet bym sie zdecydowała ale doczytałam ze jest nieumebkowana:-(
no własnie lubiczanka ma taki sam brzuszek i też stawiam na chłopca:-)
co do nerwów to ja lepiej nie wspomne co u mnie sie działo rano, aż sie popłakałam z bezsilności i nakrzyczałam na dzieciaki niepotrzebnie:zawstydzona/y:wszystko przez sąsiadke,ale powiedziałam ze dzisiaj jest ostatni dzien,jeśli smród nie zniknie to wyprowadzam sie

Hejka dziewczyny oglądam forum juz od kilku miesiecy, ale nie zdecydowałam sie jeszcze do was przylaczyc :( jestem obecnie w 20tyg 3d ciazy . Mam takie pytanie czy ktoras z was byla na USG 3d w Polmedzie w Dublinie? Jakie sa wasze opinie jestem bardzo ciekawa. Nie znam jeszcze płci dzidzi , jade tam w sobote i juz nie moge sie doczekac . Pozdrawiam was serdecznie !!!

kinia220v:zapraszamy,przyłącz się do nas:tak:Im nas więcej tym fajniej;-)W kupie siła(upss..okazało się,że jesteśmy kupą:shocked2::szok::-D).Ja niestety nie mogę Ci odpowiedzieć bo rodziłam w Polsce,ale nasze dziewczyny na pewno Ci odpowiedzą,na te i na wiele innych pytań.
No,to chociaż usługi fryzjerskie na podobnym poziomie cenowym:tak:Ja robiłam balejage i cięłam kudełki w Dublinie za 80 Euro.Ale w lipcu byłam w Polsce i sobie tam zrobiłam za 80 zł:szok:.Nie ma to jak w Polszy..:-D

Hello wszystkim.

Pogoda nawet się zapowiada.Chłopaki szaleją a ja chyba sobie 2 kawkę strzelę.

No dziewczyny tak się rozpisujecie,że koniec końców zapominam o czym miałam pisac.
MartaF ładny kolorek.I ładna ty :tak:
A powiedz robiłaś u polki? Miała swoje farby?
Mój M namawia mnie bym na weekendy się ogłosiła,żem fryzjerka.Ale ja ani farb nie mam,ani palety kolorów.Musiałabym chyba do jakiejś hurtowni fryzjerskiej się udac :confused2:

Kinia 220v :-D wybacz,ale te 220v to volty?
Zapraszamy :tak: Ja co prawda nie byłam w Dublinie na takim scanie.Zajrzyj do mam z Dublina,Dundrumm :tak:

Agusik czy z humorkiem troszkę lepiej?
Kupa :eek::cool2:

Idę po kawusię :rofl2:

Hej Dziewczynki

Kinia 220v, witamy:-)

Ale mialam dzisiaj kiepska noc! Ada budzila sie chyba co 20 min:szok: Marudzila, mruczala, plakala... Zeby trojki nadchodza!!!!! Dobrze, ze A zaprowadzil ja do creche dzisiaj a ja moglam odespac. Tyle, ze chyba niepotrzebnie tak dlugo spalam, bo teraz jestem gorzej zamulona niz rano, jak wstalam po zarwanej nocce... A moj biedny A teraz pewnie ziewa w pracy, ze az mu dno w d... widac:-D

Anineczko, fryzjerko nasza, nie wiesz czy mozna gdzies w Irlandii, w sklepie fryzjerskim kupic plyn do prostownicy, koniecznie firmy WELLA?? Czy w ogole jest tu w Irl. cokolwiek z Welli? Albo moze jest tylko inaczej sie nazywa...?
W sklepach sie raczej nie natknelam a po fryzjerskich nie chadzam, bo to nie wiem gdzie sa a poza tym, to nie moja branza:-D
I Wy tez Dziewczyny... Jesli gdzies sie ktoras na to natknie, to prosze o info!!! Ostatnio kupilam z braku wyboru plyn z Avonu, ale nie jestem zadowolona.
Potrzebuje ten z Welli a nikt z moich znajomych w najblizszym czasie sie do PL nie wybiera.

Dobra, ja uciekam, bo zaraz A przyjedzie na Lunch i przywiezie tez Ade a ja taka nieogarnieta...:rofl2:

Mamo_ady Wella jest tutaj.
Musisz popatrzec w salonach fryzjerskich lub sklepach fryzjerskich.
Szkoda,że nie ma mojego M bo on jeszcze pamięta nazwy ulic.
Ale na Liosban na Tuam Rd.w Galway jest jeden sklep.A drugi jest za rondem jak jest stacja Statoil koło cmentarza starego ,kurcze jaka to ulica :sorry: Niedaleko Liosban tylko w stronę miasta.I jak się stoi na stacji to idzie się w dół do Tesco.Tam chyba jest hurtownia papiernicza i z tyłu za nią jest jeszcze jeden sklep fryzjersko-kosmetyczny.
gdybyś pamiętałam nazwę produktu było by łatwiej.
Ja też prostuję włosy,ale mi wystarczy jedwab z Farouk :tak:

Zresztą popatrz tutaj:
List of Hairdressers' Equipment & Supplies in Ireland

A jak Ada? Wczoraj już chyba nie napisałaś w jakim humorze wróciła z creche?
No i trójki już? Wow.Mój ma prawie dwa lata a trójek i piątek ni hu hu.
Ale Antek np. w wieku 2 lat miał już całe szuflady.
Oby już lepsza była ta nocka ;-)

:tak:z humorkiem lepiej:tak:
Idę z młodym na przegląd sklepów;-),pewnie się bidulka zanudzi,ale trudno-mamusia też chce czasem poszperać w szmatkach,a nie wiecznie w garnkach:-D.I muszę mu jakieś kapcie kupić bo te co ma,tak już rozwalone,ze niedługo się w nich zabije.Tylko,że tu znaleźć jakieś porządne kapcie to ciężka sprawa:wściekła/y:.
Pa,dziewuszki,miłej środy:tak:

reklama
anineczka dziękuje za komplement,chociaż widze po twarzy ze troche spuchłam:-(
robiłam u Polki w salonie,więc ona ma tam wszystko(chyba nawet tez z Polski produkty:tak:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry