MartaF
potrójna mamusia:)
dzięki dziewczyny;-)
ja tez ostatnio sie kręce w nocy i spać nie moge, dzidzia chyba wszędzie wepchnie te swoje nóżki
chociaż ten gaz tez mi przeszkadza i gardło tez mnie zaczęło boleć:-(
dzisiaj znowu ponury klimat:-
sorry:
puchne coś ostatnio na twarzy co widać na zdjęciu:-(a wizyta w szpitalu dopiero za 2 tygodnie
madbebe rozumiem cie ja tez nie mogłam nic zrobic z włosami przez 2 lata i strasznie mnie to załamało:-(ale naszczęście teraz jest lepiej i mogłam poszaleć:-)
ja tez ostatnio sie kręce w nocy i spać nie moge, dzidzia chyba wszędzie wepchnie te swoje nóżki
chociaż ten gaz tez mi przeszkadza i gardło tez mnie zaczęło boleć:-(dzisiaj znowu ponury klimat:-
puchne coś ostatnio na twarzy co widać na zdjęciu:-(a wizyta w szpitalu dopiero za 2 tygodnie
madbebe rozumiem cie ja tez nie mogłam nic zrobic z włosami przez 2 lata i strasznie mnie to załamało:-(ale naszczęście teraz jest lepiej i mogłam poszaleć:-)
i baaaardzo tanio,Boszsz...ja to dzięki Wam się dowiedziałam,jak wszędzie jest tanio,tylko nie u nas

Czyli,że nadal nic nie widać(bo ja jestem czarownica,stąd wiem),a jak nie pokazuje,znaczy,że chłopiec będzie-zobaczysz!
wszystko przez sąsiadke,ale powiedziałam ze dzisiaj jest ostatni dzien,jeśli smród nie zniknie to wyprowadzam sie